Şimdi Ara

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
1
Favori
45.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TR ve avrupada satılan cihazlara yazılım ile radyo eklenemez cihaz donanımsal olarak radyo desteklemiyor bu özellik yok ekrana radyo simgesi gelebilir ama bu radyonun açıldığı anlamına gelmez.

quote:

Orjinalden alıntı: TheWoLF

sandisk sansa e280 - 8GB alıcam ama radyo ekleniyormu bunu öğrenmek istiyorum

• müzik dinlerken kapanmıyor ama cihaz açık kalır ve herhangi bi şey yapmazsan mp3 radyo dinlemezsen video izlemezsen cihaz ancak o zaman kendiliğinden kapanır. bunu bende denedim olmadı. yapabilen olursa buraya yazsın bende merak ediyorum çünkü şehriler arası otobüste uyuyup kalıyorum kulağımda boş yere müzik sesi var. rüyalarımı müzik eşliğinde görmeye başlıyorum sonra

quote:

Orjinalden alıntı: Mediatic

yeni firmware'leri yükleyen arkadaşlardan biri çalışırken kendi kendine kapanma özelliği eklenip eklenmediğini söyleyebilir mi? menüsünde "idle off" varmış ama ondan bahsetmiyorum, benim bahsettiğim özellik müzik çalarken mesela 30 dk sonra kapanmasını sağlayacak..

• aslında diğer arkadaşın sorusuna cvb verirken yazdım ama şunuda belirteyim. cihaza sandisk in sitesindeki yazılımlar dışında yazılım yüklemeyin. cihaza zarar verme ihtimali yüksek. radyo konusu burda daha önce çok tartışıldı. sandisk e mail dahi gönderdim

TR ve Avrupa versiyonlarına hiç bi şekilde radyo eklenemiyor arkadaşlar sonradan eklerim diyerek alırsanız hayal kırıklığına uğrarsınız.
    quote:

Orjinalden alıntı: ocaltay

bu aletın turkıye de satılanlarına(ornegın hepsiburada da ) yeni firmware ile radyo ekliyebiliyor muyuz? bunu alıp deneyen arkadışım varsa lutfen sonucunu yazsın cunku farklı yerlerde eklenebiliyor yazılmış bundan dolayı almak için karar vermedim. Bir de Mediatic ın sordugu soruyu cevaplarsanız çok memnun olurum bende onu merak ediyorum da
  • arkadaşlar ben cihazı kullanıyorum ama foruma özellikle bu başlığa çok giremiyorum artık. benden başka cihazı kullanan arkadaşlar var eğer sorularınıza yanıt alamazsanız pm ile bana yada diğer arkadaşlara ulaşın. msn adresimde imzamda var . hergün onlarca kişi ekliyo bir çok kişiye neden eklediniz nasıl yardımcı olabilirim dediğimde ben eklemedin sen kimsin gibi cvb ların yanında seviyesiz kişiler ile muhattab olmak zorunda kalıyorum

eğer beni eklerseniz msn de cevrim dısı mesaj atın ve ne için eklediğinizi yazın bir haftadan uzun süre açılmayan adresleri siliyorum çünkü.

Diğer arkadaşlarda size yardımcı olacaktır.

hepinize iyi forumlar

quote:

Orjinalden alıntı: SKYSOL!D

quote:

Orjinalden alıntı: ocaltay

hadi arkadaşlar bu aleti kullanıp da bu soruları cevaplayacak yok mu kampanya bitecek

Al benden de o kadar.

• ya arkadaşlar bu aletin ekranının çözünürlüğü ne bilen varmı? hiç bi yede bulamadım... e280
  • 1.8 TFT

quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

ya arkadaşlar bu aletin ekranının çözünürlüğü ne bilen varmı? hiç bi yede bulamadım... e280
  • rock box ı yükledim ama rock box ile video ve resim oynatamıyorum neden??
  • rock box bazen sorun yapıyor. daha önce bir arkadaşında makinası açılırken sorun oluyordu msn de konuşmuştuk sildi otjinal yazılımı ile kullanırken sorun olmadı

quote:

Orjinalden alıntı: oussshan

rock box ı yükledim ama rock box ile video ve resim oynatamıyorum neden??
  • şuan için son versiyon 01.02.18A bir kaç hafta önce update yaptım sansa updater programı ile kontrol ettiğimde cihaz için yeni bir versiyon görünmüyor.

bahsettiğin versiyon update programında çıkması gerekiyor ama benim cihazımda 01.02.18A yani en son versiyon yüklü olduğu için yeni versiyon kontrolu yapınca herhangi bir güncelleme görünmüyor

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya

quote:

Orjinalden alıntı: Enano

Arkadaşlar Yeni firmware çıkmış ama updater da çıkmıyor 01.02.23E sitesinde çıktığı gözüküyor update edebilen biri varmı

• quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

rock box bazen sorun yapıyor. daha önce bir arkadaşında makinası açılırken sorun oluyordu msn de konuşmuştuk sildi otjinal yazılımı ile kullanırken sorun olmadı

quote:

rock box ı yükledim ama rock box ile video ve resim oynatamıyorum neden??

tamam tamam sorun kalmadı sansa converter resim ve videolarını kabul etmiomuş. mpeg1 ve jpeg resimleri normal sürükle bırakla atınca hiçbir sorun kalmıo
  • quote:

1.8 TFT

quote:

ya arkadaşlar bu aletin ekranının çözünürlüğü ne bilen varmı? hiç bi yede bulamadım... e280

çözünürlük dedim arkadaşım
  • quote:

şuan için son versiyon 01.02.18A bir kaç hafta önce update yaptım sansa updater programı ile kontrol ettiğimde cihaz için yeni bir versiyon görünmüyor.

bahsettiğin versiyon update programında çıkması gerekiyor ama benim cihazımda 01.02.18A yani en son versiyon yüklü olduğu için yeni versiyon kontrolu yapınca herhangi bir güncelleme görünmüyor

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya

quote:

Orjinalden alıntı: Enano

Arkadaşlar Yeni firmware çıkmış ama updater da çıkmıyor 01.02.23E sitesinde çıktığı gözüküyor update edebilen biri varmı

Çünkü o E dediği Europa yani avrupa versiyonları için. Sen sonu A ile biten firmwareleri dikkate alacaksın.

• quote:

8gb sandisk sansa mp3 playerim satlıktır arkadaşlar...

http://www.sahibinden.com/sandisk_sansa_e280_8gb_sifir_gibi_ucretsiz_kargoWQQaXQQ6712895WQQpXQQdisplayitem?keyword=sandisk

arkadaşım ürünün orjinal kullanılmamış fiyatı zaten 285 ytl sen 280 e satıon ama neyse hayırlısı olsun.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50435

• RockBox kuran arkadaşlar sizde aletin hangi versiyonu var acaba? Hepsiburada'dan aldığım V2(bir de V1 ve Rhapsody var), ve şu an V2 ler için RockBox desteği yok. V2 lerin farkına gelince 8 GB'a kadar Micro SDHC desteği var,V1 lerde 2 GB, ve daha hızlı çalışıyor, bazı güzel yeni özellikler var. Cihaz çok hoşuma gitti, video kalitesi de çok iyi ama şimdiye kadar yalnızca bir video convert edebildim(MPG). AVI lerde sorun yaşıyorum ya hiç kabul etmiyor ya da saatler sonra bozuk bir video geçiyor elime.
  • arkadaslar merhaba bende hepsiburada.com dan 8gb olanını aldım kampanyadan 168 ytl ye ...

pc ye sansa updater ı kurdum ordan update lerı yapılıyır . ses vs herseyı cok ama cok ıyı.. fakat verdıklerı ufak cd nın ıcınde hıc bısı yok...

elınde olupda SANSA MEDİA CONVERTER programını upload edebılıcek bırı varsa cok sevınırım ...

versıyon : V03.01.14E yazıyor ... son cıkan versıyonmudur acaba bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angn -- 24 Şubat 2008; 7:26:33 >
  • quote:

quote:

8gb sandisk sansa mp3 playerim satlıktır arkadaşlar...

http://www.sahibinden.com/sandisk_sansa_e280_8gb_sifir_gibi_ucretsiz_kargoWQQaXQQ6712895WQQpXQQdisplayitem?keyword=sandisk

arkadaşım ürünün orjinal kullanılmamış fiyatı zaten 285 ytl sen 280 e satıon ama neyse hayırlısı olsun.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50435

arkadaşım nası okuyosun anlamadım 260ytl yazıyo

• @angn, evet son versiyon o. converter'a gelince, sitesinde var ama bulmak tam işkence, cd deki kullanma kılavuzunda link olmalı, tıklayıp üye olmalısın indirmeden önce. kusura bakma rapide koyayam 80mb civarında bişey.
  • Faustus

tesekkurler dostum ama sansa updaterdan son update ı yapımca ses sevıyesı azaldı :S

converterıde bulucaz artık ...

tesekkurler ...
  • "Settings" gelirsen orada "Volume" diye bir seçebek var. Sesi "Normal" veya "High" yapabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.