Şimdi Ara

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
1
Favori
45.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dediklerini aynen yaptım ama olmadı sorun benim sansae280 nin v2 olmasındamı yoksa vista64bit kullanmamdanmı kaynaklanıyo bir türlü bulamadım yinede anlatımın için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: yesilbereliii

dediklerini aynen yaptım ama olmadı sorun benim sansae280 nin v2 olmasındamı yoksa vista64bit kullanmamdanmı kaynaklanıyo bir türlü bulamadım yinede anlatımın için teşekkürler

Sitesindebaktım da sanırım bu v2 ler için geçerli değilmiş.
  • quote:

Arkadaşlar bende hepsiburada.com dan aldım fakat herkesin yazdığı gibi radyo yok dediler fakat firmware dosyasını içine atınca birdenbire radyo piyasaya çıktı işte link http://files.zefie.com/PMP/sansa/e200/v2/firmware/3.01.14/ burdaki firmwarelerin hepsi e200v2 içindir ama radyolusunu uğraşıp teker teker benim gibi deneyerek bulmayın radio firmware için :http://files.zefie.com/PMP/sansa/e200/v2/firmware/3.01.14/SansaE200_plusN3_01_14.7z yapmanız gereken zipli dosayayı açıp içindeki .bin uzantılı dosyayı sansa e200 v2 nin içine atmak atıktan sonra bilgisayar bağlantısını çektiğinizde firmware otomatik olarak yüklenecek radyolu sansanız hayırlı olsun...

yesilbereliii cok tesekkurler. sayende fm radyolu bir mp3 playerim oldu.

ben de hepsiburada'dan almistim v2 model e280'i. sorunsuzca linktekini yukledikten sonra tekrar baglayip guncellemeyi de yaptim. menuleri kontrol ettim, fm radio eklenmesi disinda hicbir degisiklik olmadi. super..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhinoCO -- 8 Nisan 2008; 0:55:20 >

• kesinlikle cok super bısey bu :) arkadaslar ben winziple acamadım ama ALzip prog acılıyo ve sorunsuz bı sekılde kullanılıyo...

tesekkurler dostum...

quote:

Arkadaşlar bende hepsiburada.com dan aldım fakat herkesin yazdığı gibi radyo yok dediler fakat firmware dosyasını içine atınca birdenbire radyo piyasaya çıktı işte link http://files.zefie.com/PMP/sansa/e200/v2/firmware/3.01.14/ burdaki firmwarelerin hepsi e200v2 içindir ama radyolusunu uğraşıp teker teker benim gibi deneyerek bulmayın radio firmware için :http://files.zefie.com/PMP/sansa/e200/v2/firmware/3.01.14/SansaE200_plusN3_01_14.7z yapmanız gereken zipli dosayayı açıp içindeki .bin uzantılı dosyayı sansa e200 v2 nin içine atmak atıktan sonra bilgisayar bağlantısını çektiğinizde firmware otomatik olarak yüklenecek radyolu sansanız hayırlı olsun...

• bu radyo olayını hepsiburada.com un yorumlar sayfasına yazdım iki kere ikisindede yayınlamadılar bende foruma yazdım eğer arkadaşlar benim gibi sorunsuz radyoyu yüklediyseniz kesinlikle sandiskkin sitesinden en yeni firmwareyide yükleyin merak etmeyin radyo kaybolmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: oussshan

quote:

Orjinalden alıntı: repla64

selam arkadaşlar bende 2 hafta önce sansa e250 radyosuz aldım 3 gün öncesine kadar çok mutluydum ama şimdi resimleri gösterirken ya bad track yaa hiç birşey yazmadan takılıp kalıo ve ne yaptıysamda kapanmıo sarjı bitince kendi endine kapanıo bu konuda bir bilgisi olan varsa lütfen bir yardım forumlara düştüm 3 gün dür bir çözüm bulamadım.

ilk aldıımda bende bu sorunu yaşıyorudm videoda falan takılıodu ekran beyazlaşıp reset atıodu kendi kendine. hatta her açıldığında bana dil seçimini soruyor ve kayettiğim ayarları saklamıyordu yani her açtığımda tekrarlamayı karıştırmayı fln yeniden açıyordum.

bunlardan sıkılınca burayı buldum ve burda rockbox die bişi duydum yükleyince hem hızlandı hemde daha farklı bi hal aldı yani jpg resimlere bakabilme mpeg video oynatma oyun-program ve değiştirebilir tema olanağı sağladı vs.

ama sansamdan memnunum aynı olayda devam etmek istiyorum diyosan

"""
    kara_eylül den alıntıdır.
    öncelikle yaptığın altıntıda ki format işleminde eksiklik var.

http://www.sandisk.com/Assets/File/Downloads/firmware/e200fw01.00.12.exe
    bu linkteki programı indir ve bilgisayarına kur.

1.adım : mp3 playeri eline al ve bilgisayara usb kablo ile bağlamadan hold tuşunu aç turuncu yer görünsün

2.adım : sol taraftaki rec tuşuna basılı tutarken açma düğmesine sadece bir kaç saniye bas basılı tutma

3.adım : mp3 player açıldığında ekrana recover mod yazısı gürünecek ve senden cihazı usb kablo ile bilgisayara bağlaman gerektiği yazacak.

4.adım : mp3 player i usb kablo ile bağla ekrana 16mb format gelecek.

5.adım : yukarda ki linkten indirdiğin programı çalıştır

6.adım : program açılınca ilk olarak ekrana senden kullanım koşullarını kabul edip etmediğini soran bir seçenek gelecek bunu kabul et.

7.adım: programda ikinci olarak cihazı formatlak isteyip istemediğin sorulacak bunuda kabul et.

8.adım: program bir kaç saniye içinde format işleminin tamamlanması için cihazı çıkartın uyarısı verecek.

9.adım: cihazı usb kablodan çıkartmadan önce hold düğmesini eski haline getir burası önemli cihazı çıkartmadan önce çıkarttıktan sonra değil
    10.adım : usb kabloyu direkt olarak çıkart cihaz kendini açıp kapatacak ve format işlemi bitecek.

Hepsi bu kadar. format işleminden sonra istersen yazılım güncellemeside yapabilirsin

bunu uygula hiçbirşeyi kalmaz.

Allahaşlkına birileri yardım edebilirmi .Yukarıda yazılanları yaptım. Firmware güncelleme adına makinayı öldürdüm.
    Makinam artık açılmıyor ve simsiyah ekranı var.
    Benim hatam 16 mb farmat bölümündeyken girip format attım makinaya şimdi açılmıyor. Lütfen birileri yardım etsin.

• ya arkadaşlar elimde bi sansa c250 var ama data kablosu olmadığı için ne şarkı atabiliyorum ne de şarj edebiliyorum data kablosunu da sormadığım yer kalmadı hiçbiryerde yok acaba bulabileceğim bi yer tavsiye edebilecek olan var mı? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: RAWO

ya arkadaşlar elimde bi sansa c250 var ama data kablosu olmadığı için ne şarkı atabiliyorum ne de şarj edebiliyorum data kablosunu da sormadığım yer kalmadı hiçbiryerde yok acaba bulabileceğim bi yer tavsiye edebilecek olan var mı? şimdiden teşekkürler

ELİMDE sansa data kablosu + kulaklık var pm ile görüşelim istanbuldayım
  • arkadaslar c250 radyosuz mp3umun cd sını kaybettım ve program pc den sılındı o programa nasıl ulasabılırım
  • quote:

bunlar e250 için geçerli mi?

• geçerli
  • ya deneniyorum olmuyo .bin uzantılı vlc dosyası olarak goruyo mp3 playera attımda alet hiç tepki wermiyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jfrusciante

ya deneniyorum olmuyo .bin uzantılı vlc dosyası olarak goruyo mp3 playera attımda alet hiç tepki wermiyo..

aynen benimkisi de öyle.
  • Evet, Hepsiburada daki V2 lerde radyo varmış, Sansa nın forumlarında da radyolu Avrupa Firmware'i yayınlanmış, ordan indirip kurun derim:http://forums.sandisk.com/sansa/board/message?board.id=e200&thread.id=13548 . Radyosuz gelmesinin sebebi Avrupa'daki (Türkiye de nasıl bilmiyorum) telif hakkı yasaları, player'ın radyodan kayıt özelliği de olduğu için, başları derde girmesin diye radyoyu iptal edip yolluyorlar avrupaya.
  • bende sansa e260 var yurtdışından geldi radyoyla beraber açıkcası versionu ne bilmiyorum...

şimdi ben buna video atmak istiyorum ama avi dosyasını bile kabul etmiyor sanırım buna bir dönüştürücü gerekli nerden bulabilirim(kutu içerisinden cd çıkmadı üstündede cd olduğu yazmıyor) birde e260 ın desteklediği video formatları nelerdir açıklayabilirseniz çok memnun kalacağım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 2 Mayıs 2008; 23:10:31 >
  • gollory, Sansa Video Converter kullanmak durumundasın, başka yolu yok. Sitesinde var veya bu başlıkta önceki sayfalarda link verilmiş.
  • quote:

arkadaşım çok tşk.ler ellerine sağlık.Çok büyük iyilik yaptın nerden buldun.vlla helal =)

• quote:

Orjinalden alıntı: Faustus

gollory, Sansa Video Converter kullanmak durumundasın, başka yolu yok. Sitesinde var veya bu başlıkta önceki sayfalarda link verilmiş.

teşekkür ederim hallettim ...
  • Arkadaşlar geçen günlerde bir arkadaş için orjinal cd yi rapid e upload etmiştim lazım olan varsa indirebilir...

quote:

part1
    part2
    part3

• herkese gunaydın. burdan edındıgım bılgıyle sansa ma rockbox frımware sı yukledım. acıkcası hosuma gıttı ama eq ayarlasında cakıldım kaldım. cok ınce ayarları var. o ayarların ne ıcın kullanıldıgını bana acıklayabılcek bırını arıyorum. ve 2. sorunum su tag sız sarkıları taglamadan ısımlerını gormenın bı yolu yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.