Şimdi Ara

SanDisk SSD Plus vs Kingston A400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 240 GB kapasiteli bu iki diskten hangisini almalıyım. Samsungların kalitesinin farkındayım ancak bütçemi aşıyor.

• Sistem için Dram'siz ssd alınmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dediğiniz iki model içinde geçerli mi ? Birde tüm SSD'leri özellik olarak karşılaştırabileceğim bir kaynak var mıdır ? (AM4 anakartlar için hazırlanan vram dosyası gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saul Goodman

Bu dediğiniz iki model içinde geçerli mi ? Birde tüm SSD'leri özellik olarak karşılaştırabileceğim bir kaynak var mıdır ? (AM4 anakartlar için hazırlanan vram dosyası gibi)
    Sandisk ssd plus, kingston a400, james donkey, adata su 630, Wd green ssdlerinde DRAM önbellek olmadığı için hücreleri daha çok aşınır ve daha çabuk bozulur
    Wd Blue veya Samsung evo 860 alın

• Saul Goodman kullanıcısına yanıt
    Buradan bakabilirsin. Senin baktığın 2 ssd de DRAM sız.

• Listede RGB versiyonu var ama Kingston HyperX Fury 3D SSD nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saul Goodman -- 12 Temmuz 2020; 22:40:13 >
    Bir hafta kadar önce amazonda wd blue 3D nin fiyatı 317 tl idi. Takip edersen yine o fiyatı görebilir. Söylediğinden daha iyi. Bütçeniz 300 tl altı mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hizasında ürünün çöp olduğu yazıyomuş görmemişim. 300 lira civarı vermek istiyorum açıkçası ama acelem yok indirim beklerim. Sandisk Ultra'da sanırım WD Blue 3D modeliyle aynı özelliklere sahip.
    Evet Sandiski bünyesine almış WD markası. %100 aynı mıdır bilemem ama özellikler nandlar tamamen aynı. Malzeme kalitesini bilmiyorum. Bunlarda TBW oranı 100 TB. Mesela Samsung Evo ve Kingston KC600 modelde 150 TB. Crucial MX500 de 120 TB. Ben Samsung 860 evo yu iade ettikten sonra Kingston KC600 modeline yaklaşmaya başladım ama biraz daha uygun fiyata düşer mi diye bekliyorum. Malum iadeyi kesin olsun amazon karta yaptırmıştım. Bilendenal ve webdenal da 338 tl ama amazonda 363 tl.
  • 2005 model bir laptop için ssd almaya karar verdim. Bende bu iki ssd arasında kaldım. Laptop Word exell PDF gibi işlerde ofiste kullanılacak. Sizce hangisi iyi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ExterminaTR kullanıcısına yanıt
    Windows kuracaksan yani sistem diski olarak kullanacaksan DRAM içeren bir ssd seç. Bunların ikisinde de yok.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    dramlı ssd söyleyebilir misiniz ?

• nc39 kullanıcısına yanıt
    Şu anda dram içeren ve 500 gb içerisinde en hesaplısı bu. Bir ara bunun kardeşi WD Blue 3D 500 gb ssd 459 tl idi. O da iyidir.
    SanDisk 500GB Ultra 3D NAND Sabit SSD, SATA-3, 2.5"/7mm // 449,10 TL

Ayrıca daha önce verdiğim tablodan dram bölümünde YES olarak belirtilenler dram içeriyor. Samsung 860 Evo, Crucial MX500, Kingston KC600, Seagate Barracuda SSD bunlar da dram içeren bilindik modeller.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B27_j9NDPU3cNlj2HKcrfpJKHkOf-Oi1DbuuQva2gT4/edit#gid=0

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    verdiğiniz listeden crucial mx500 ü seçtim.. os x sistemde kullanıcam, önerebilir misiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.