Şimdi Ara

Sandisk Teknosa'da bu fiyata alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu fiyata bu ürün nasıldır sizce yanında Hama tripod hoparlör seti veriyolar hediye olarak hoparlörün normal fiyatı 40 YTL. Ürün KDV dahil 209 YTL. Benim için ilk kriter ses çıkış netliği ve gücü. Önceki mp3 player'ım creative muvo sport c100'ün sesi netti fakat yüksekliği beni tatmin etmiyodu. Yanında gelen kulaklık umrumda deil cx300'üm var onunla kullanıcam. Kullanan arkadaşlar varsa beni aydınlatırsa sevinirim. Deneyerek alamıyoruz ne yazıkki nasıl bi sistemse bu 1 adet ürünü aç tanıtım için dinleyelim alalım karambole almaya sevk ediyolar insanları

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360545&CS_Category=_MP3_CALAR714&CS_Catalog=_MP3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur0283 -- 3 Haziran 2007; 0:10:49 >

• G.G. de bile daha pahalıya satılıyor,bence alınabilecek bir ürün,yanındaki hoparlör ile daha cazip oluyor
  • aynı cihazı ben de düşünüyorum ama fm radyo olmayışı canımı sıkıyor

firmware falan diyorlar ama o zmn da garantisi gidiyormuş doğru mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: omarr35

aynı cihazı ben de düşünüyorum ama fm radyo olmayışı canımı sıkıyor

Eğer çakmazlar ise Fm'siz model olduğunu,firmware ile garanti gitmez çünkü firmware zaten kendi sitesinde yayınlanan legal bir şeydir ve update edilmesi önerilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omarr35

aynı cihazı ben de düşünüyorum ama fm radyo olmayışı canımı sıkıyor

firmware ile garanti gitmez.zaten sansa e200 serisinde fm tuner olmadığı için
    radyo menüye gelse dahi çalışmaz.FW nin amacı ses limitini kaldırmak.
  • tavsiye ederim ikiaydır kullanıyorum ben teknosadan 265 almıştım hoparlör hediyeside yoktu o zaman 209 a düştüğünü duyunca kafayı yedim ses kalitesi oldukça iyi ismini tam hatırlamıyorum ama galiba pc magazine de e280 1. olmuştu e250 onun 2 gb olanı sıralama şöyle idi
    1.e280
    2.e270
    3.nano
    4.e260
    5.e250
    tablo böyle yani creative sony ve philipsleri alan geçti bu inceleme flaş bellekli ürünler içindi kötü yanına gelince şarkıları bilgisayarda yaptığın klasörlere göre tanımıyor ıd3 etiketlerine göre sıralıyo bence bu fiyata alınabilecek en iyi mp3 çalar hediyeside güzel
  • Ben 2 aydan fazla kullandım Sansa E260 4 gb. modelini ve kesinlikle tavsiye ederim Türkiye'de satılan cihazlarda ses limiti var ama Forum'da Sandiks başliği altında nasıl Amerika versiyonu yükleneceği yazıyor, ve ses kesinlikle çook iyi oluyor. Bu arada malzeme kalitesi ve pil süresi de çok iyi. Aldığın zaman pişman olmazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    10 ay önce açıldı
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Bu cihaz alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede iyi
  • Arkadaşım bende teknosadaki fiyatı görünce hem kardeşime hem kendime 2 tane 2gb mx4 aldım.Çok memnunum bence kaçırılmayacak bir fırsat.Hele custom e.q. çok işe yarıyor Alet 10 numaraYanlız iyi bi kulaklık alırsanız daha iyi olur.Şahsen yanında gelen kulaklıktan ben birşey anlamadım:D

Şunuda belirteyim Çiğli Carrefourdaki Teknosada kalmadı sandisk mx4. 2 tane vardı 2 sinide havada kaptım:D (babam saolsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZartarxiS -- 12 Haziran 2007; 20:39:49 >
  • balcova agoradaki teknosada da yok ya ben daha dün baktım
  • diğer teknosalardan getirtebilirsiniz.Ben sansa c150 mi trabzondan konyaya getirtmiştim.
  • Arkadaşlar şimdi bu 2gb'lik mx4'e (e250 oluyor) radyo eklenebiliyor mu eklenemiyor mu?
  • arkadaslar bu laet nasıl sarj ediliyo bir tek bilgisayrdan mı ediliyo yoksa farklı yollarlada ediliyomu sarj aleti gibi filen :S
  • e250 ye radyo eklenemiyormuş. sadece amerika daki versiyonlşarda radyo var

ama amerikadan getirirsen radyolu olabiliyor yada alternatif olarka başka bir modele yöneleceksin radyo önemli ise

şarj işi de pc ye bağlanarak oluyor. usb den şarj ediyor kendini. ama hama usb adaptör varmış 20-25 liraya. onunla prizden de şarj mümkün
  • güzellll
  • ewet adaptör teknosada war 25 ytl simdi gördüm tesekkür ederim
  • Sandisk sansa'ın hepsiburadaki fiyatı 191 YTL + Teknosada hoparlör 39 YTL= 230 YTL

Sen 209'a alacaksın 21 YTL kazanç var ama tabiki hoparlörün fiyatı gerçeten 39 YTL mi Teknosaya hoparlör konuşunda güvenmemek lazım.
  • ya of ya amerikadan almak vardı bir de garantili olucaktı var ya

of ya radyo ya da mp4 seçimini yapmam gerekiyor

bu çok şık ama radyo daha cazip

ben c250 + hama hoparlor alacağım artık

masanın bir kenarına diker hoperlor ile dinlerim

ses kalitesi nasıl bu arada hoperlorun alan var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.