Arkadaşlar çok şükür 9 yıl aradan sonra yaptığım bilgisayar güncellemesinin son parçası da geldi Testler Core i7 - 10700F işlemci ve MSI Mag B460M Mortar anakart ile gerçekleştirildi M.2 SSD, anakartın M2_2 slotuna takılı (PCH kontrolünde işlemci yerine) 3 Farklı test sonucu sizlere sunacağım İlk test 1 yılı aşkın süredir format atmadığım, içinde Kaspersky İnternet Security, MSSQL Server gibi uygulamalarında olduğu ve KİS çalışırken yaptığım Raid 0 Samsung 850 EVO 250GB test sonuçlarım ![]() 2. test ise, SanDisk Ultra 3D 1TB NVMe M.2 SSD boş iken yapılan testler. Henüz içerisine hiçbir veri yazmadan yaptım bu testleri ![]() 3. test ise, normal kullandığım C sürücümü Macrium Reflect 7 ile M.2 SSD'ye klonlayıp, windows'u SanDisk Ultra 3D 1TB NVMe M.2 SSD üzerinden çalıştırdıktan sonra yaptım. KIS ve MSSQL gibi uygulamalar gene çalışırken yapıldı test. ![]() 3 testten de gözükeceği üzeri oldukça memnunum yeni SSD'den şimdilik. Çok uygun fiyata satıldı epey süre hala öyle olabilir. 969 TL'ye 6 taksit ile aldım. İnşAllah hiçbir sıkıntı çıkarmadan en az 5 sene gider diye umut ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 5 Aralık 2020; 17:53:45 > |
Bildirim