Şimdi Ara

Sandisk Ultra Dual Drive USB Type-C Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen haftalarda efsane cuma indirimlerinde hepsiburada'dan 64GB Sandisk Ultra Dual Drive USB Type-C bellek satın aldım.
    Ancak hız testi sonuçları ve windows kopyalama performansı tam bir hayal kırıklığı oldu.
    Aşağıdaki değerlere bakınca sizce bu üründe bir sorun mu var?
    Yoksa bu değerler normal mi?

Surface test yaptım. Sorun çıkmadı.
    Checkdisk yaptım. Sorun çıkmadı.
    Alignment yaptım. Sorun çıktı. MiniTool Partition Wizard ile düzelttim.
    Fat32-exFat-NTFS tüm formatları denedim.
    Ancak ne yaparsam yapayım hız düzelmedi.
    Hatta 1 kere format değiştirdikten sonra tekrar ilk değerleri bile göremedim.
    Velhasıl-ı kelam, bu ürünü iade etmeli miyim yoksa usb3.1 belleklerin hepsi bu şekilde mi?
    Not: Pc i7-16gb-usb3.1 desteklidir.

• malesef ucuz satılan tüm usb bellekler bu şekilde. hız istiyorsanız kingstonun hyperX savage serisi, sandiskin extreme pro serisi bakmanız gerekir ki fiyatları epey yüksektir.

ucuz yollu diyosanız m70 32GB var n11 de onu tavsiye edebilirim.
  • aynı ürün ben de yaklaşık 2 3 senedir var, ilk 20 30 sn 90 mb/s ile sonra ısındığından dolayı sanıyorum 25 mb/s ile atıyor ve öyle bitiriyor.İster 2 gb ister 10 gb atın düzen bu şekilde.Belki 30 gb falan birden atmaya çalışırsak sonradan daha da düşer ben max 10 gb denedim tek seferde ve durum bu,sizin bellekte sıkıntı var gibi gözüküyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 14 Aralık 2019; 18:28:5 >
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Benimkinde 25'e çıkmıyor bile ve 0 byte'a kadar da düşüyordu hız. Ben de arızalı olduğunu düşünüyorum. iade ettim.
    Bunu teyit etmek güzel oldu. Cevap için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.