Şimdi Ara

SanDisk ULTRA PLUS 256GB SSD [inceleme] | SanDisk SSD [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
8
Favori
44.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Bir kullanıcı listesi yapmanın vakti geldi sanırım değilmi :)

Kusura bakma bayağı bir zaman oldu ama açtım sonunda.

Seninde kulüpte emeğin az değil, teşekkürler yardımların için.

İnceleme konusunun sayfalarından kullananları bulup ekledim.Umarım beni neden eklediniz diyen çıkmaz.

Kulüpte adı geçmeyen ve Sandisk Ultra Plus serisi SSD kullanan arkadaşlarıda bu mesaj ile davet etmiş olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 31 Ağustos 2014; 21:22:53 >
  • Ne demek yardımlaşmak için buradayız sonuçta değilmi
  • quote:

Ne demek yardımlaşmak için buradayız sonuçta değilmi

Aynen öyle.

Bu arada imzanı düzenlemişsin teşekkürler.Kulüp için bir imza olayını bende düşündüm, ancak kullanıcı sayısının artması gerekli.Bakalım artık hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

Aynen öyle.

Bu arada imzanı düzenlemişsin teşekkürler.Kulüp için bir imza olayını bende düşündüm, ancak kullanıcı sayısının artması gerekli.Bakalım artık hayırlısı.

Kullanıcı sayısı tam atacak derken yine direkten döndük sayın seyirciler.

Bu sefer de sıpanın kreş aylığı... Bu gidişle (habire ertelemekten) konuya adını veren model yerine abisini alacaz, anlaşıldı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• rabitelli kullanıcısına yanıt
    Bu model ile aramızda görmek isterdik ama siz yazdığınızdan beri çok zaman geçti tabii.Akabinde yüksek modellerin fiyatlarında da düşüş yaşandı.

Ben sizi aldınız zannetmiştim (aslında biraz tereddütteydim), hayırlısı artık.Umarım SSD keyfini en kısa zamanda yaşarsınız, görüşmek üzere.
  • Hocam son bir soru çok fazla uzattım ama kafama takıldı :/
    G25 kodlular laptop hard diski diye geçiyor bunları masaüstüne bağlamak için yanında ek sata kablosu,çevirici ya da herhangi bir şey almak gerekiyor mu?
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah,

İncelemeyi tam olarak okuduysanız (belli ki gözünüzden kaçmış) inceleme içerisinde bu kod farklarının sadece kutu içeriği farkı yarattığını yazmıştım.Yani; kutu içerisinden çıkan SSD aynıdır.

En kısa zamanda aramıza katılmanız dileğimle görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

Aynen öyle.

Bilgi paylaşmakla olur dedim aklıma geldi yaptım öyle işte katılıyorum şöyle en azından bi 20 kişi olması lazım imza için
    Açıkcası derlerya ssd olsunda taştan olsun diye ( tabi bu tabir gidipte V300 almasın kimse ) o yüzden pek fark etmez bence alacağınız ssd profosyonel bir iş yapmıyorsanız

• Hmm..

240G Ultra II için yurtdışı 115$ fiyat var incelemelerde. 256 Ultra için Vatan fiyatı KDV hariç 131$ (KDV'li 338TL)
    Bu kadar durduk, bekle diyor kör şeytan.
  • standart 120 ile ultra plus arasında çok fark var mı?
    bir de standartın yazma hızı daha yüksek gibi
  • Asıl merak ettiğim TR de kaç dolar olur malum bizde çok farklı tarifeler aceleniz yoksa bekleyin derim en azından incelemelerine göz atmış olursunuz ama ultra için 338TL gerçekten çok iyi fiyat bence ben hem indirimdeyken hemde yüzde beşlik kredi kartı indirimi ile almıştım 385 Tlye düşünün şuan F/P anlamında çok iyi durumda kesinlikle
    Normal bir kullanıcıysan Günlük kullanımda çok fark hissetmezsin bence ama ultra daha iyi tabi
  • Siparişi verdim sonunda vatandan çok şükür
  • @tayfn1907

Eyvallah dostum.

@rabitelli , @alimmm78

@tayfn1907 dostumdan gerekli cevapları aldınız sanırım ?

Aklınıza takılan başka sorular olursa hep beraber buradayız her zaman.

@Phantom7

Şimdiden hayırlı olsun.

128 GB olanı değil mi ? Akabinde SSD elinize ulaştığı zaman testlerini buraya bekliyoruz.
  • Sağolun teşekkürler,
    128 Gb siparişi verdim ancak bir kaç gün içinde elimde olacak gibi durmuyor internette vatan bilgisayar hakkında bayağı bi olumsuz yorum okudum.
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Öyle yorumlar ben de okumuştum.Geç olsun güç olmasın diyelim.
  • Vatan internet alışverişlerinde pek iyi değil ama gelecek elbet arkadaşın dediği gibi geç olsun güç olmasın güle güle kullanın bu arada gelince test edip burada paylaşırsan güzel olur Ne demek dostum bu arada test ekleyen kullanıcıların görsellerinide ilk sayfaya ekleyebilirsin en alt kısıma imzamdaki kasa konusuna bak güzel oldu bence biraz uğraştırıyor ama
  • Olmazsa yan yana [simage] şeklinde eklemeyi düşünebilirim.Çünkü; kulüp yazıları inceleme ile iç içe olacağı için kulübün incelemeyi işgal etme durumu yaşanabilir.

İlk başta aklıma gelmedi ki, 2. mesajı da kendime ayırsam iyi olacakmış.Ama bir hal çare düşüneceğim artık.
  • Ben sadece fikir verdim gerisi senin marifetine ve kararına kalmışevet 2. mesajıda ayırsan iyi olurmui cidden...
  • Benim sistemim HDD ye kurulu. Bu diskin 256 gb modelini aldım kasam için. Steam ve Origin de toplam 212 gb oyun var. Sistemi ve bu iki dosyayı veya en azından Steam den birkaç oyunu SSD ye taşımak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
  • AgentAlaikit kullanıcısına yanıt
    İşletim sistemini taşımak için birkaç program var sanırım ama pek sağlıklı olmuyormuş diye duydum en temiz yol işletim sistemini ssd ye kur diğeri kalsın ilk başta
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.