Şimdi Ara

SanDisk ULTRA PLUS 256GB SSD [inceleme] | SanDisk SSD [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
8
Favori
44.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Extreme 2 mi bu sonuçlar gayet güzel bence
    Birde bu testteki tabiler tam olarak ne oluyor benim kafa gidiyor arada bir yani seg 4k acc-time filan

En alttaki ulasim suresi. 4k falan bende anlamiyorum

• Friedrich Engels kullanıcısına yanıt
    Buda benim değerler karşılaştır sen
    SanDisk ULTRA PLUS 256GB SSD [inceleme] | SanDisk SSD [ANA KONU]

• quote:

Buda benim değerler karşılaştır sen

Hocam ben laptop kullaniyorum, eskiden laptop acarken bi iser gelirdim. Simdi iseyip laptop acar duruma gelecem sanki

Laptop için çok iyi değerler gerçekten ben masaüstü zannettim değerleri yüksek görünce
  • quote:

Laptop için çok iyi değerler gerçekten ben masaüstü zannettim değerleri yüksek görünce

i5 Laptop. Aldigimda zaten windows 8 icin tasarlanmisti, düsün AHCI falan acmama gerek yoktu hersey acikti. HDD ile bile hizliydi aslinda ama elime para gecti laptopa yatirayim dedim, yakinda optik sürücüyü cikarip orayada eski hddyi takacagim.

Bak harici hddmi parcalayip 2 hddmi degistirerek usbden bagliyorum artik

• Dolar 2.28 leri gördü.

Bu şekilde giderse bugünkü fiyatlarla ssd bulmak imkansız olur , bu dönemde uygun fiyatlı ssd bulan kaçırmasın.

Bir daha bugünkü fiyatlara düşmeyebilir ssd ler..
    Garip olmuş biraz
  • Yukarıda ULTRA II 120 Euro yazmıştınız ben ondan Extreme II' ye yönelin demiştim.Zaten 130 Euro ise direkt Extreme II almalıydınız, zaten gördüğüm kadarıyla almışsınız.

Ürününüz hayırlı olsun. Laptop için gayet güzel değerler. Hızlanma farkını da güzel bir şekilde tabir etmişsiniz, yaşadığınız sevinç belli oluyor.

@tayn1907

Şimdi Extreme II falanda oldu acaba diyorum Sandisk SSD' lerin genel kulübümü yapsak burayı ? Aklımdan ne zamandır geçiyor, zaten böyle geniş katılımlı bir Sandisk konusu yok forumda.Ne dersin ?
  • quote:

Garip olmuş biraz

usbden hdd keyfi diyemeyecem ama gayet iyi oldu en azindan istedigim dosyaya ulasiyorum hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir aslında dediğin gibi başka sandisk kulübü yok güzel olur hatta şu ikinci mesaj alanıda sana ait olsa testler için orayı kullanırdın olmadı ikinci attığın mesajın olduğu yere eklersin bana sorarsan iyi olur derim
    Daha pratik oldu diyorsun yani
  • Bence genel konu yap burayi, zaten SSD konusunda aktif konu pek yok.
  • @tayfn1907 , @Friedrich Engels

Merhaba arkadaşlar,

İstekleriniz doğrultusunda konuyu güncelledim ve böylesi hem fikir olduğumuz üzere daha güzel oldu.İlk baştaki konu içeriğini de düzenledim.

@tayfn1907 , 3. mesaja testleri daha sonra ekleyeceğim.

@friedrich Engels , siz de Extreme II' nin ilk kullanıcı olarak kulübe hoşgeldiniz.
  • Umarım güzel olur bende imzamı düzelteyim bir ara o zaman
  • quote:

Umarım güzel olur bende imzamı düzelteyim bir ara o zaman

İyi oldu böylede Sandisk SSD kullanan arkadaşların herhalde dikkatini çekemedik.

Forumda bir sürü Sandisk kullanıcısı var umarım zamanla gelip, eklenirler.
  • Zamanla geleceklerdir acele yok hocam
  • 840 Evo kullanıyorum ; fakat X99 DDR4 sisteme geçtiğimde Sandisk Raid düşünüyorum açıkcası , bana sandisk hep güven veriyor bu konuda
  • Konunun adini tam degistirinde milletin haberi olsun önce. Cevaplananlarda görünmüyor ana konu kismi
  • @SefirEmre

EVO' da gayet güvenilirdir ama karar tabii sizin.

Mesela Extreme II modellerine yönelebilirsiniz.Ama F/P olarak U-PLUS uygundur.

@Friedrich Engels

PC' den okunduğunda tam görünecek şekilde ayarladım şu an.

Cevaplananlar kısmında görünmeme durumu için elimden bir şey gelmez, çünkü; Ultra Plus incelemesinin ismini kapatamam veya ana konu yazısını maalesef başa alamam.Zaten SANDISK SSD' lerin genel bir konusu olmadığı için ortak fikrimizle böyle bir düzenlemeye gittim.Artık gerisi gelen katılıma bağlı.

• Konu ismi bence iyi şuan istersen başlıktaki mesafeleri kısaltabilirsin çok birşey değişmez ama
  • Arkadaşlar PC'lerinizin açılış ve kapanış süreleri nedir?

Ben Sandisk Ultra Plus 256GB SSD ile birlikte Windows 8.1 Pro'ya geçtim, açılış kapanış sürelerim:

Açılış: 18 saniye
    Kapanış: 5 saniye
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.