Şimdi Ara

SanDisk ULTRA PLUS 256GB SSD [inceleme] | SanDisk SSD [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
8
Favori
44.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selam hızlı başlangıcı ayarlar kapat daha onra bilgisayara önce rest at sonra kapa aç,daha sonra hızlı başlangıcı aktif yapıp bilgisayarı kapat açtığında bios bilgilerinin geldiği ekranda F tuşlarıyla bios ekranına girmek için yazan yazılar gelmiyorsa hızlı başlat olmuştur.Gldiyse resetle olucaktır. GPT modda formatladıysan hızı çok farkeder.
  • Salvatuon kullanıcısına yanıt
    WIN 7 ULTIMATE x64 kullanıyorum, vakit bulduğumda süreleri paylaşırım.

Ama diğer arkadaşların destek gelmemiş, gelmesini beklerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaşlar PC'lerinizin açılış ve kapanış süreleri nedir?

Ben Sandisk Ultra Plus 256GB SSD ile birlikte Windows 8.1 Pro'ya geçtim, açılış kapanış sürelerim:

Açılış: 18 saniye
    Kapanış: 5 saniye

5-8 saniye.

AHCI Modda UEFI Windows kurulumu yap farki görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 10 Ekim 2014; 10:49:30 >

• Son zamanlarda benim açılış süresi uzadı eskiye oranla tahminimce W7 ilacından
  • Friedrich Engels kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke haberim olsaydı daha önceden sizin dediğiniz gibi yapardım ama ben bir iki hafta oldu Windows 8.1 kuralı. Birçok oyunu origin üzerinden indirdiğim için tekrar download yapmak çok uzun zamanımı alır. Zaten ben kendi değerlerimden oldukça memnunum. Eskiden PC'nin power düğmesine basıp gidip kahve falan içiyorduk Şimdi 18 saniyede açılıyor olması benim için oldukça keyifli. Bu arada Sandisk Ultraplus'in genel performansından da oldukça memnunum. PC gerçekten de çok atik şu an.
  • arkadaşlar bugün almayı düşünüyorum vatandan

128 GB standartla ultra plus arasında çok fark var mı eğer yoksa standart alıp birde kasa için kızak alıcam yanına
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1979

arkadaşlar bugün almayı düşünüyorum vatandan

128 GB standartla ultra plus arasında çok fark var mı eğer yoksa standart alıp birde kasa için kızak alıcam yanına

Merhaba,

Aradaki fiyat farkına kesinlikle değecektir.Zaten çok az bir fark var.Akabinde Vatan' da SANDISK U-PLUS' ın yazma hızı yanlış yazıyor.İlk sayfadaki testlerde gerçek yazma hızını görebilirsiniz.

Kasanızın modeli neydi ? Eğer yeni bir modelse kızak ihtiyacı olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1979

arkadaşlar bugün almayı düşünüyorum vatandan

Merhaba,

Aradaki fiyat farkına kesinlikle değecektir.Zaten çok az bir fark var.Akabinde Vatan' da SANDISK U-PLUS' ın yazma hızı yanlış yazıyor.İlk sayfadaki testlerde gerçek yazma hızını görebilirsiniz.

Kasanızın modeli neydi ? Eğer yeni bir modelse kızak ihtiyacı olmayacaktır.

kasa feel hurricane 4 5 yıl olmuştur alalı

SanDisk ULTRA PLUS 256GB SSD [inceleme] | SanDisk SSD [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1979 -- 11 Ekim 2014; 18:57:32 >

• Hocam beni de ekleyebilir misin , Sandisk Extreme II 120 gb
  • arkadaşlar bugün 128 gb ultra plus aldım ama değerler düşük gibi geldi. takarken anakartın sata 6g yazan portuna bağladım biosdan AHCI moda aldım acaba firmware update mi lazım revision X2316RL şuan kullandığım.

sistemim;

i5 2500k
    asus maximus 4 gene-z anakart
    8gb ram
  • Güzel bir inceleme olmus hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @serkan1979

Hayırlı olsun.

Kızakta aldınız sanırım ?

Bu arada yukarıdaki yazdığım bilgide sanırım bir yanlışlık olmuş.Bir an aklım 256GB olan modele gitti.Yani; 128GB olan model için yazma hızı 256GB' a göre düşük olacaktır.Anlattıklarınıza göre yapılması gerekenleri yapmışsınız. SSD' nin performansı bu kadar olabilir.Ancak bu konu içerisinde 128GB sahibi olan başka arkadaşlarda var, onların değerlerini de bulabilirsiniz veya kulüp üyeleri altında isimlerine PM atıp bir sorun derim.

Genel performans olarak fark etmiş olması lazım ama ?

@cemcan1245

Ekledim, hoş geldiniz.

@berkanenes

• Kızak almadım ssd yi kasada tek vida denk gelecek şekilde iyice sıktım taş gibi duruyo genel manada hız baya baya arttı hatta bilseydim 1 sene önceden alırdım devamlı pc başında çalışıyorum bana lazımmış yani test sonuçlarında en son aldığım biraz daha yüksek fazlada yükselmez zaten yazma hızı bu modelde 300 değiştirip samsung 840 evo alayım dedim eskiden kullandığım samsung hddler hep bozuluyodu alasım gelmedi

buda önceki kullandığım 7200rpm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1979 -- 13 Ekim 2014; 15:33:50 >

• serkan1979 kullanıcısına yanıt
    SSD' ler zaten çok çok hafif oldukları ve titreşim yapmadıkları için uyguladığınız çözüm yerinde olmuş.Vidalama için ekstra aparat derdinden böylece kurtulmuş oldunuz.

Test sonuçlarına fazla takılmayın derim.Önemli olan her zaman söylediğim gibi genel sistem performansının bariz bir şekilde artmasıdır ve sizi (kullanıcıları) memnun etmesidir. EVO almanız için ortada bir neden bulunmuyor.Tekrar SSD' niz hayırlı olsun, umarım uzun bir süre sorunsuz kullanırsınız.
  • yaz beni hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: a103112

yaz beni hocam

Ekliyorum, birde test sonucu alabilirsem memnun olurum. (Ürünleri alabilecek arkadaşlar bilgi sahibi olmuş olurlar.)
  • benim sonuçta böyle
  • Teşekkürler.

Ama yazma hızınız düşük çıkmış '' Extreme '' modeli için.Sisteminizde INTEL tabanlı ama olması gerekenden düşük gibi. AHCI mod + gerekli düzenlemeleri yapmış bir şekilde kullanıyorsunuz değil mi ?
  • hocam ahci mod enabled , diğer düzenlemeler nelerdir.
  • Samsung ile SanDisk arasında kararsız kaldım :/
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.