Şimdi Ara

SanDisk ULTRA PLUS 256GB SSD [inceleme] | SanDisk SSD [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
8
Favori
44.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki arkadaslar SSD'de HDD'in kullanim omrunu gorebiliyor muyuz, oyle bir program var mi? Geldiginde test etmek lazim, ne malum 2. el gondermiycekleri? Dusuk bir ihtimal ama yine de iskilleniyor insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Peki arkadaslar SSD'de HDD'in kullanim omrunu gorebiliyor muyuz, oyle bir program var mi? Geldiginde test etmek lazim, ne malum 2. el gondermiycekleri? Dusuk bir ihtimal ama yine de iskilleniyor insan

En basitinden '' CrystalDiskInfo '' programı ile görebilirsiniz.

Başka çeşitli programlarda mevcut ama bu yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Diyelimki kullanılmış ürün gönderdiler merak etme ürün eline geçtikten sonra 7 gün içersinde sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsun paranı alıp birde 30 gün değiştirme hakkın var sanırım onun detaylarını tam bilmiyorum ben pek öyle sorun görmedim geç ulaşıyor eline aldığın ürün o var benim bildiğim tek

Kullanılmış olsun ya da olmasın internet üzerinden alınan ürünler TK 4077 'de 7 gündü artık TK 6502 ile 14 güne çıktı. Cayma hakkı diye aratırsanız bakanlığın sitesinden görebilirsiniz. Ayrıca 30 günlük iade / değişim süresi malın arızası ya da ayıplı olması durumunu kapsamaktadır. Bu da aynı TK 6502 ve 4077 de yer almaktadır. Kullanılmış ürün gönderimi pek mümkün görünmüyor umarım sorunsuz kullanır arkadaş da.

• sgiritli kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler.
  • Tekrar merhaba arkadaşlar, Vatan Bilgisayar'dan aldığım Sandisk Ultra Plus 256GB SSD'im çarşamba günü elime ulaştı. Bugün kurabildim ancak. Aşağıda birkaç test yaptım, görüş ve önerileriniz nelerdir öğrenmek isterim.l
    Test Sistemim:
    Intel i5 2500K işlemci
    Asus Maximus IV Gen Z Gene 3 Anakart
    8GB Corsair 1600MHZ Ram
    Sandisk Ultra Plus 256GB SSD

SanDisk ULTRA PLUS 256GB SSD [inceleme] | SanDisk SSD [ANA KONU]

SanDisk ULTRA PLUS 256GB SSD [inceleme] | SanDisk SSD [ANA KONU]SanDisk ULTRA PLUS 256GB SSD [inceleme] | SanDisk SSD [ANA KONU]SanDisk ULTRA PLUS 256GB SSD [inceleme] | SanDisk SSD [ANA KONU]

• Değerler gayet güzel güle güle kullan o değilde bu ssd sanırım amd yongalı pc lerde daha iyi stabilize sağlıyor benim benchmark skorum 945 konudaki en yüksek olan sanırım
  • Sandisk Ultra II SSD almayi düsünüyorum yarin, onu alma bunu al diyeceginiz baska bir ürün varmi? (250 GB)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 28 Eylül 2014; 14:58:18 >
  • Teşekkürler, fiyat performans olarak gayet iyi bir ürün gibi geldi bana. 309TL'ye 256GB SSD oldukça iyi. Bu arada Windows 8.1 Pro üzerinden yaptım testleri, ve PC'nin kapanışı inanılmaz hızlı.
  • Bu inceleme için bir kez daha teşekkürler yer imlerime kayıt ettim
  • Bir ara bunların fiyatı ne düşmüştü beee, ben 470 liraya alırken millet 250'ye felan almıştı galiba. Tabi ben bi 6 ay felan önce almıştım...
  • @Salvatuon

Hayırlı olsun.

Testler için teşekkürler.Değerleriniz normal görünüyor.Değerlerden ziyade sistem kullanımında bayağı fark oluşmuştur.

@tayfn1907

Senin test değerleri bir garip zaten.

@Friedrich Engels

Fiyatını ne kadar buldunuz ?

@New Hampshire

Rica ederim.

@Rindaman

Evet çeşitli kartlarla indirimle vs. bayağı düşmüştü.Ama 250 TL fiyatına hiç indi mi hatırlayamadım ?

• 250 tl ye hiç düşmedi hocam yanlışın var bu ürünü 300 tlden daha düşük bir fiyata satıldığını görmedim geçen gün indirimdeydi 310 tl şuan ise 400 tl nin üzerinde bir fiyatta satılıyor,
    Açıkcası bende anladım neden böyle aklıma gelen tek şey ssd nin amd sistemlerle daha iyi çalıştığı olabilir
    Testlerin pek bir önemi yok aslında tabi bir hatanın olup olmadığını anlamak dışında 8.1 hızlı diyorlar zaten birde ssd olunca uçar sanırım
  • Ben ALmanyadayim 120 Euro. Samsungda alsam 120 Euro olacak. Bide UEFI Windows 8 Kurmam cok farkedermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Ben ALmanyadayim 120 Euro. Samsungda alsam 120 Euro olacak. Bide UEFI Windows 8 Kurmam cok farkedermi?

WINDOWS 8 kurmanız açılış ve kapanış hızlarında biraz fark edecektir.Ama ben mesela şahsen WIN 7 kullanıyorum.Eğer kullanım olarak düzgünleşirse WIN 9' a geçeceğim.

Peki SANDISK U-PLUS , EXTREME II , EXTREME PRO , SAMSUNG PRO' nun fiyatları nasıl ? Onların fiyat durumuna göre bir karar verirsiniz.Eğer Extreme II' nin fiyatı Ultra II' ye yakınsa Extreme II daha iyi bir tercih olacaktır.Muhtemelen aralarında en uygun olan Extreme II' dir. Extreme II alarak daha ucuz fiyata Samsung PRO performansı alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Ben ALmanyadayim 120 Euro. Samsungda alsam 120 Euro olacak. Bide UEFI Windows 8 Kurmam cok farkedermi?

WINDOWS 8 kurmanız açılış ve kapanış hızlarında biraz fark edecektir.Ama ben mesela şahsen WIN 7 kullanıyorum.Eğer kullanım olarak düzgünleşirse WIN 9' a geçeceğim.

Peki SANDISK U-PLUS , EXTREME II , EXTREME PRO , SAMSUNG PRO' nun fiyatları nasıl ? Onların fiyat durumuna göre bir karar verirsiniz.Eğer Extreme II' nin fiyatı Ultra II' ye yakınsa Extreme II daha iyi bir tercih olacaktır.Muhtemelen aralarında en uygun olan Extreme II' dir. Extreme II alarak daha ucuz fiyata Samsung PRO performansı alabilirsiniz.

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SANDISK-Extreme®-II-Solid-State-Drive-SDSSDXP-480G-G25-480-GB-G25,48353,462839,1209297.html?langId=-3

Extreme II 480 GB 169 Euro ama buralara cikmayi düsünmüyorum. Sonucta 600 Euroluk laptop, 200 Euroluk HDD´nin karsilayacagini sanmiyorum.

Simdi baktimda bana yakin Saturn 135 Euroya 240 GB Extreme II var.

Laptopum Asus R500VJ

Ultra Plusa ne dersiniz? 109 Euro sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 28 Eylül 2014; 20:01:44 >

• kardeş doğru söylüyorsun, bi 150 lira daha ucuza alan vardı diye hatırlıyorum, nasıl içime oturduysa artık...
  • Extreme II ile U-PLUS arasındaki fark Türkiye' deki gibi 75 - 80 TL fark var.Eğer 26 Euro' luk fark sizin için çok değilse Extreme II 240GB' ı tercih edebilirsiniz.Ama böyle bir farkı vermek istemem derseniz U-PLUS' ta tercih edilebilir.

Ama @Solid State Disk üstadın dediğine göre Ultra II' ler Ultra Plus' lardan bir nebze daha iyi SSD' lermiş.Bundan dolayı 11 Euro fark ile Ultra II mantıklı seçim gibi.

Sonuç olarak Extreme II > Ultra II > U-PLUS sıralaması oluşuyor. Ultra II veya Extreme II' den bütçenize uygun olanı alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 29 Eylül 2014; 0:49:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Extreme II ile U-PLUS arasındaki fark Türkiye' deki gibi 75 - 80 TL fark var.Eğer 26 Euro' luk fark sizin için çok değilse Extreme II 240GB' ı tercih edebilirsiniz.Ama böyle bir farkı vermek istemem derseniz U-PLUS' ta tercih edilebilir.

Ama @Solid State Disk üstadın dediğine göre Ultra II' ler Ultra Plus' lardan bir nebze daha iyi SSD' lermiş.Bundan dolayı 11 Euro fark ile Ultra II mantıklı seçim gibi.

Sonuç olarak Extreme II > Ultra II > U-PLUS sıralaması oluşuyor. Ultra II veya Extreme II' den bütçenize uygun olanı alın derim.

5 yil garanti ile extreme ii alayim bari kafam rahat olsun. her gun almiyorum sonucta. saturnde ultra ii 120 olsaydi alcaktimda pahaliya geliyo 130;ona verecegime 135e extreme ii alirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasil hocam?
  • Extreme 2 mi bu sonuçlar gayet güzel bence
    Birde bu testteki tabiler tam olarak ne oluyor benim kafa gidiyor arada bir yani seg 4k acc-time filan
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.