Şimdi Ara

SanDisk ULTRA PLUS 256GB SSD [inceleme] | SanDisk SSD [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
8
Favori
44.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • leewoojin L kullanıcısına yanıt
    Parayi sorun etmiyorsunuz herhalde bunun vergisi tuzlu olmayacak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Oradan bir arkadaşım kendisi getirecek. Kutusunda olmayan ve bavulda gelen tek elektroniklerde vergi olmaması lazım.
  • Arkadaşlar, öncelikle geç cevaplar için kusura bakmayın. Son derece yoğundum son zamanlarda.

@hüşke

Ekledim, SSD'niz hayırlı olsun. 128GB'lık model için değerleriniz olması gerektiği şekilde. Biraz yazma hızı düşük ama çok problem değil.

@tuncay altuntoprak

Siz halledebildiniz mi bu sorunu ?

@rabitelli

Konunun en başından beri takipçilerinden idiniz. En sonunda sizin de bu modeli almış olmanız sevindirici.

Hayırlı olsun, sorunsuz bir kullanım dilerim.

@Scorpion28

SSD'niz hayırlı olsun, ekledim sizi de.

Karşılaştırmalı test sonuçlarınız için teşekkürler. FW update olayını Sandisk'in sitesinden indireceğiniz tool ile halledebiliyorsunuz. Ama herhangi bir aşırı performans sorunu vb. bir durum olmadıktan sonra, günlük kullanımda da sıkıntınız yoksa FW update yapmanız elzem değil.

@leewoojin

Merhaba, getirdiniz mi SSD yurtdışından ?

Garanti olayı seri no ile işliyor diye biliyorum. Yani bir problem olmayacaktır.

• Evet Bios dan tekrar gösterdim ssd yi. Ama sorun neden oldu bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

Evet Bios dan tekrar gösterdim ssd yi. Ama sorun neden oldu bilmiyorum.

Anlık bir sorun olmuştur muhtemelen. Şu an sisteminizde sorun yoksa aklınıza takılması gereken bir problem değil.
  • Arkadaslarim sandisk ultraplus 128 hepsiburadada178 tl. Halen alinasi bi ssd midir bugun siparis vericem yorum bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

Arkadaslarim sandisk ultraplus 128 hepsiburadada178 tl. Halen alinasi bi ssd midir bugun siparis vericem yorum bekliyorum

Benimde alasım geliyor. Muadili var mı bilmiyorumda cd-rom'u dönüştürüp HDD'yi de oraya takma düşüncem var.
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Ustad bende dusundum ama ssd hizli gelisen bi teknoloji ve o ssd iki yillik. Ayrica bende bunu 16 gb sd kart hediyesi ile 200tlye hallettim. Usyelik 5 yil garantili. 20 lira icin degmez hocam iyidini alin
    Evo 850/120 aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevgen06 -- 17 Haziran 2015; 11:08:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

Ustad bende dusundum ama ssd hizli gelisen bi teknoloji ve o ssd iki yillik. Ayrica bende bunu 16 gb sd kart hediyesi ile 200tlye hallettim. Usyelik 5 yil garantili. 20 lira icin degmez hocam iyidini alin
    Evo 850/120 aldim

Bariz farklı bir durum var mı? Birinin 120 diğerinin 128 GB olması dışında.
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    ikisini de kullanmadığım için b,şemiyorum ama ssd büyük icad
  • @erkanrap

Hayırlı olsun aldığınız model.

850 EVO da tabii ki gayet performanslı bir SSD'dir. Zaten Sandisk bandında rakibi Ultra Plus değil, Extreme - Extreme II gibi modellerdir.

@Nétwork

Merhaba,

Günlük kullanımda bariz diyebileceğimiz bir fark olmaz. Ama fiyat farkı az olduğu için bu noktada EVO 850 tabii daha alınabilir bir model olur. Sandisk markasına yöneleyim ben derseniz, 850 EVO karşısında Extreme II modeline yönelmelisiniz. Ama ilk SSD deneyiminiz ve size 120 - 128 GB depolama boyutunun az geleceğini düşünüyorsanız; uygun fiyatlı 240 - 256 GB modellere de yönelebilirsiniz. Günlük kullanımda sata 3 arayüzünde çoğu SSD benzer deneyim yaşatacaktır. Bu noktada aslında depolama boyutunun fazla olması bir tık daha fazla önem arz etmekte.

• Evo 850'yi 230 TL bandından almak yerine 40-50 TL fark vererek kapasite katlanabilir ama Sandisk 170-180 TL bandındaysa muadil kapasite için 50 TL fark verir miyim bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Evo 850'yi 230 TL bandından almak yerine 40-50 TL fark vererek kapasite katlanabilir ama Sandisk 170-180 TL bandındaysa muadil kapasite için 50 TL fark verir miyim bilemiyorum.

50 TL fark varsa pek değmeyebilir, ama yinede son karar kullanıcının olur. Ben, yukarıda @erkanrap'in yazmış olduğu ''200 TL'' den aldım yazısının üzerine o fiyattan değerlendirdim. 315 TL bandlarında ULTRA II 240GB modeli de mevcut mesela. İndirimle falan 200 TL civarına 850 EVO denk getirirseniz alınabilir. Ama 50 TL fark sabit kalırsa karar sizin. Ultra Plus da sizi üzmeyecek bir modeldir. Daha yeni olarak Ultra II 120GB modelini de ucuz bulursanız alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

Evo 850'yi 230 TL bandından almak yerine 40-50 TL fark vererek kapasite katlanabilir ama Sandisk 170-180 TL bandındaysa muadil kapasite için 50 TL fark verir miyim bilemiyorum.

50 TL fark varsa pek değmeyebilir, ama yinede son karar kullanıcının olur. Ben, yukarıda @erkanrap'in yazmış olduğu ''200 TL'' den aldım yazısının üzerine o fiyattan değerlendirdim. 315 TL bandlarında ULTRA II 240GB modeli de mevcut mesela. İndirimle falan 200 TL civarına 850 EVO denk getirirseniz alınabilir. Ama 50 TL fark sabit kalırsa karar sizin. Ultra Plus da sizi üzmeyecek bir modeldir. Daha yeni olarak Ultra II 120GB modelini de ucuz bulursanız alabilirsiniz.

sandisk ultra İİ (2) 120 gb 199 tl
    sandisk ultra plus 128 gb 178 tl

siz olsanız hangisini alırsınız anladığım kadarıyla ultra II daha iyi . ve bu iki modeli almasanız siz başka hangisini önerirsiniz. bütçe 200 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

sandisk ultra İİ (2) 120 gb 199 tl
    sandisk ultra plus 128 gb 178 tl

siz olsanız hangisini alırsınız anladığım kadarıyla ultra II daha iyi . ve bu iki modeli almasanız siz başka hangisini önerirsiniz. bütçe 200 tl

Merhaba,

Ultra II daha yeni teknolojiye sahip, bu konuda önde tabii. Aradaki fiyat farkı da çok fazla değil, bundan dolayı tercih edilebilir.

Eğer bütçeniz 230 TL civarlarında ise Samsung 850 Evo'ya da yönelebilirsiniz. 5 yıl garantisi ve 840 serisine göre düzeltilen özellikleri ile bir adım öne çıkmaktadır. Her iki ultra modeli de 3 yıl garantilidir.

Ultra Plus modeli ile 850 Evo modeli arasında 50 TL fark var. Bu iki model alt ve üst sınırlarınız olabilir. Bütçeniz dahilinde ya alt sınırı ya da üst sınırı tercih edebilirsiniz. Ultra II'de tam ortalarında yer almaktadır. Üç modelde sizi üzmez, günlük kullanımda çok fazla performans farkı ile karşılaşmazsınız, hatta farkı hissetmeniz çok zordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 26 Haziran 2015; 20:58:30 >

• Yakın zamanda bu ürünün 250liğini düşünüyorum. Anakartım Sata2 harddiskim 3-4 yıllık. Sata2 anakarta takarsak nasıl performans yaşarız?

Bütçem kısıtlı. Bu ürünü alırsam bütçeyi baya aşmış olacağım. Samsung EVO 840 120 mi almak daha mantıklı yoksa bu ürünü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survivalist -- 26 Haziran 2015; 22:07:34 >
  • sandisk standart 128gb
  • Sandisk Extreme Pro su an hepsiburada da 399tl. benim görebildigim en uygun fiyat, ilgilenen arkadaslar varsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemartes66 -- 2 Temmuz 2015; 10:41:41 >
  • http://www.kliksa.com/urun/sandisk-ultra-ii-240-gb-sata3-550500-ssd-sdssdhii-240g-g25/902199170 burada ki SSD 240 GB almayı düşünüyorum önerir misiniz?
    En uygun şuan kliksada 299 TL
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.