Şimdi Ara

SanDisk ULTRA PLUS 256GB SSD [inceleme] | SanDisk SSD [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
8
Favori
44.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, SSD satın aldınız mı ? Kusura bakmayın bazen böyle gözden kaçıyor yazılanlar, kaç gün olmuş cevapsız kalmış yazınız.

Eğer almadıysanız şu Kliksa'da satılan ULTRA II 240GB'da fiyatı ile gayet uygun durumda şu an.

@FatihYağın

Fiyatı gayet uygun, bence bu fiyata kaçırılmaması gereken ürünlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

@Survivalist

Merhaba, SSD satın aldınız mı ? Kusura bakmayın bazen böyle gözden kaçıyor yazılanlar, kaç gün olmuş cevapsız kalmış yazınız.

Eğer almadıysanız şu Kliksa'da satılan ULTRA II 240GB'da fiyatı ile gayet uygun durumda şu an.

@FatihYağın

Öneriniz için teşekkür ederim, sipariş verdim kargoyu bekliyorum.
  • Almadım ama düşünüyorum samsung mu alsam yoksa başka firma mi diye. Samsung alsam 120lik alicam diger firmalara yonelirsem de 240luk bakicam 270 civarina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

@Survivalist

@FatihYağın

SSD şuan geldi kontrol ettim bir sorun yok gibi henüz windowsu kurmadım, ama ürünün kasasına baktığımda çok hafif plastik kasa sanki içi boş çok garip geldi bu iyi mi kötü mü bilemedim. az önce arkadaşta keşke sandisk almasaydı dedi moralimi bozdu. İnşallah performans olarak iyidir de sorun yaşamam

• FatihYağın F kullanıcısına yanıt
    İçi boş gibi gelmesi normal hocam kullanılan malzemelerden dolayı o hemen hemen bütün ssdler benzer şekildedir bu konuda başkalarının lafıyla moralini bozma hiç 1 senden fazladır ultra plus kullanıyorum çok memnunum diyebilirim seninde memnun kalacağına eminim güle güle kullan
  • @FatihYağın

Rica ederim.

@tayfn dostum olması gerekenleri size anlatmış. Bu konuda bir derdiniz olmasın. Hayırlı olsun ürününüz.

@Survivalist

Kliksa fiyatıyla bence ULTRA II 240GB tam sizin için biçilmiş kaftan.
  • FatihYağın F kullanıcısına yanıt
    Samsung da alsaniz baska marka da alsaniz o ssd kutusunun bi bölümü bos kalacaktir. Ssd dedigimiz kucuk bi kart sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond067

Arkadaşlar Asus masaüstü pc varhttp://www.hizlial.com/asus-m52ad-tr003s-intel-core-i7-4790-36ghz-8gb-1tb-4gb-gt740-windows-81-masaustu-bilgisayar/10545839

oyun için ssd düşünüyorum sizce şu iki ssd'den hangisini almalıyım ya da sizin alternatif tavsiyeniz var mı
    http://www.hepsiburada.com/sandisk-extreme-pro-240gb-sata3-ssd-sdssdxps-240g-g25-p-BD802893?productId=bd802893&categoryId=114814

http://www.hepsiburada.com/samsung-850-evo-250gb-sata3-2-5-ssd-mz-75e250bw-p-BD802575

Merhaba,

Extreme PRO modeli zaten Samsung tarafında PRO serisi karşısına koyacağınız bir ürün ve 10 yıl garantilidir. Fiyatı da bu seviyede düşmüşken bence kaçırmamalısınız.

Dikkat ettiğim üzere son 1 aydır falan SSD fiyatları genel olarak bir düşüşe geçmiş durumda. Eğer bütçeniz 300 TL civarı ise Ultra II modeline yönelebilirsiniz. O da 3 yıl garantilidir.

Ama +7 yıl daha fazla garanti ve performans noktasında da ekstraları ile Extreme PRO modelini tercih edebilirsiniz.

• arkadaşlar herkese merhaba,
    sandisk 128 gb lık olanından aldım,tek ssd olarak notebooguma kurdum ancak açılışta siyah ekran üzerinde exiting pxe rom diyip 2 sn ye kadar sonra windowsu açıyor neyden kaynaklanıyor olabiliri acaba normal midir?bu arada driverları yükleyemedim ondan dolayı oluyor mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyz35

arkadaşlar herkese merhaba,
    sandisk 128 gb lık olanından aldım,tek ssd olarak notebooguma kurdum ancak açılışta siyah ekran üzerinde exiting pxe rom diyip 2 sn ye kadar sonra windowsu açıyor neyden kaynaklanıyor olabiliri acaba normal midir?bu arada driverları yükleyemedim ondan dolayı oluyor mudur?

Merhaba,

BIOS'tan AHCI olarak kurulum yaptınız mı ? Bunun öncesinde sata kablolarını ve elektrik kablolarını kontrol etmelisiniz. Birde varsa DVD - RW gibi bileşenleri iptal edip veya sata bağlantı noktalarını değiştirip deneyiniz.

Sizdeki hata eskiden HDD'lerde de karşılaşılan bir hata. Çoğu zaman kablolardan kaynaklanıyor.

Bunları kontrol ettikten sonra sürücü vs. gibi durumlara bakarız.
  • bios pili taktım çıkardım düzeldi sağolasın hocam
  • sandisk ultra 2 120 gb ssdm var kullanıyorum
    bunu satıp daha yüksek kapasiteli almayı düşünüyorum. kaça satılıyor bunun ikinci eli
    ne kadara satabilirim
  • Sevgili dostlar

Hepsiburada'dan Sandisk Ultra II 120gb'lık ssd'yi aldım. Bugün pc'ye bağlayıp kurulumu yaptım. Fakat değerler çok acaip düşük çıkıyor. Gerçi bilgisayarın açılması-kapanması yada programların tepki süreleri gayet yerinde ama neden test sonuçları bu kadar düşük çıktı anlamadım.
    http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-ii-120gb-550mb-500mb-s-sata-3-ssd-sdssdhii-120g-g25-p-BD801661

Anakartım gigabyte 880gma-ud2h, sata 3 ve achi desteği mevcut.
    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-880gma-ud2h_20

Windows kurulumundan önce achi ayarlamalarını yaptım yada yaptığımı sandım. Sonrasında kurulumdan sonra testler bu kadar düşük çıkınca ve AS SSD programında bağlantı tipinde amd sata OK yazınca sanırım achi olarak kurulum yapamadım dedim. Bu sefer alttaki linklere bakarak regedit'ten bağlantı tipini achi yapmaya çalıştım ama AS SSD'de hala amd sata OK diye gösteriyor.
    http://www.ssdlabs.net/ssc/isletim-sistemini-ide-uzerine-kurdum-windowsdan-ahci-moda-nasil-gecirebilirim/
    http://www.softwareok.com/?seite=faq-Windows-8&faq=136

İşletim sistemim windows 8.1. Bağlantı tipini achi yapmak için ayarlamam gereken başka bir şey var mı? Yada amd anakartlarda achi bağlantı bu şekilde mi gösteriliyor?

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Bugün Sandisk Ultra Plus 128 GB aldım ve kurdum. Değerler belirtilenin çeyreği kadar, Sata 2 anakartım olduğu için en azından yarı değerlere ulaşmayı beklerdim.

Birşeyleri yanlış yapıyoruz kesin, benzer çok mesaj var dikkatimi çekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 240 GB sandisk SSD plus diskim geldi. Laptop 'a taktım ama sanıyorum ki sata2 benim laptop değerler de buna işaret ediyor zaten. HDD den sonra güzel bir atak oldu benim için ama keşke sata 3 olsaymış diyorum 4K değeri artar mıydı acaba o zaman ? Müsait olursam kardeşimin lenovo da deneyeceğim bir de sata3 onun sistem bakalım onda ne değerler verecek.

Windows 7 . Rezervemi tekrar aktif edebilirsem win10 a yükselteceğim o zaman da testi eklerim. foto çıkmıyor yahu

Neyse elden yazayım, sıralı okuma yazma 250 / 260 değerlerinde oynuyor , 4k ise okuma yazma 16 / 56 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 3 Eylül 2015; 18:48:15 >
  • inceleme için teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultra II 240 ile plus arasındaki fark ned,r arkadaşlar ?
  • aslında forumca ssd tavsıyesı olarak samsung 850 evo onerılmekte.aklımda 120gb crucıal bx100 vardı

lakın bayramdan once n11 de sandısk ultra 2 fıyatını 172 lıra gorunce kaptım bır adet.

f/p olarak evo nun onunde oldugunu dusunmekteyım.ozellıkle 5gb slc nand on bellegı ıle evo ya nazaran daha alınabılır kılmakta.

test sonucları

bu ssd yı su an sıstem dıskı olarak kullanmıyourm.

frımware guncellemesı nasıl yapılır?
    vede bu ssd sıstem dıskı olarak ısletım sıstemını kurduktan sonra neler yapmalıyım.uzun omurlu olması ıcın gunluk vs dosyalarını hdd ye tasımam gerekmektemı.

• MMX 166 kullanıcısına yanıt
    Değerler çok iyi güle güle kullan, Günlük dosyalar derken nelerden bahsediyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.