Şimdi Ara

SanDisk ULTRA PLUS 256GB SSD [inceleme] | SanDisk SSD [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
8
Favori
44.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: t.ayan

quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

Orijinalden alıntı: t.ayan

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün ssd lerle ilgili bir yazı okurken sürücülerini güncelleyiniz diye bir ifade vardı ve kafama takıldı. Böyle bir şey var mı, varsa bu ürün için nasıl yapacağız fikri olan paylaşırsa sevinirim.

Merhabalar,

Günlük kullanımda absürt sıkıntılarınız ve hatalarınız yoksa gerekli bir durum değil. Fakat yinede güncellemek isterseniz yardımcı nitelikte paylaşımlar yapabiliriz. En uzun kullananlardan biri sayılırım. Güncelleme yapmamama rağmen şu an performanstan ödün vermedi çok şükür.

Bende SSD lerle ilgili bir yazıda okudum, o yüzden merak ettim biraz araştırdım. Söylediğiniz gibi kullanımda sıkıntı yoksa çok gerekli bir şey değilmiş anladığım kadarıyla. Ama diskimi takip etmek istiyorum derseniz Sandisk SSD Dashboard diye bir yazılımı var. Ordan bazı ayrıntıları görebiliyor diski takip edebiliyorsunuz.

Evet o yazılım ilk başlarda geliştirme aşamasındaydı. Sonradan biraz daha oturtmuşlar. Konuya ekleyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Ssd almayı planlıyorum sandisk ssd plus ile ultra II arasında kaldım. 20 tl fark var hangisini almalıyım? Yada başka bir markaya mı yonelmeliyim?

Merhaba aldınız mı ürünü ? Geç cevap veriyorum ama foruma ara ara uğruyorum bu aralar kusura bakmayın.

Almadıysanız ULTRA II daha iyi olur. Yeni teknoloji ve Ultra Plus'ın bir tık üstüdür. Atla deve tabii ki yok ama sonuçta güncelleme alan bir ürün diye düşündüğümüz zaman durum bu şekilde.
  • en az 1 yıldır ultra II kullananlar benchmark yapıp paylaşabilirler mi acaba?
  • Macbook Pro 13 Retina Late 2013 bilgisayarıma aşağıdaki ürünü almak istiyorum, uyum sorunu yaşar mıyım sizce?

http://www.amazon.com/gp/product/B00M8ABFX6?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_2&smid=ATVPDKIKX0DER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

en az 1 yıldır ultra II kullananlar benchmark yapıp paylaşabilirler mi acaba?

Merhaba,

Ultra Plus ile 2 yıl sonrasında bile benzer sonuçlar aldığımı dile getireyim. İstenirse test sonucu paylaşırım. Konuyu da bu şekilde düzenlemek lazım ama vakit olmuyor maalesef.

Ultra II'de benzer şekilde olacaktır kuvvetle muhtemel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Macbook Pro 13 Retina Late 2013 bilgisayarıma aşağıdaki ürünü almak istiyorum, uyum sorunu yaşar mıyım sizce?

http://www.amazon.com/gp/product/B00M8ABFX6?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_2&smid=ATVPDKIKX0DER

Merhaba,

Ürünü aldınız mı ? Şu an depolama birimi olarak notebook'unuzda ne kullanmaktasınız ? Uyum sorunu yaşanmayacaktır muhtemelen. Yine de kesinkes bir kanı için, şu an kullandığınız depolama birimi bilgilerini görme açısından Crystal disk info SS'si alabiliriz.

• Merhabalar, SSD'niz hayırlı olsun.

Z400S'te yazma hızı noktasında muadillerine göre düşüklük mevcut haliyle. Fiyatı yüksek gibi göründü bana, ULTRA II alma ihtimaliniz var mıydı ? Günlük kullanımda tabii ki sıkıntı yaşamazsınız ama benzer fiyatta iseler ULTRA II'de alınabilirdi. Tekrar hayırlı olsun.

Test sonuçlarınızda sıkıntı görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Merhabalar, SSD'niz hayırlı olsun.

Z400S'te yazma hızı noktasında muadillerine göre düşüklük mevcut haliyle. Fiyatı yüksek gibi göründü bana, ULTRA II alma ihtimaliniz var mıydı ? Günlük kullanımda tabii ki sıkıntı yaşamazsınız ama benzer fiyatta iseler ULTRA II'de alınabilirdi. Tekrar hayırlı olsun.

Test sonuçlarınızda sıkıntı görünmüyor.

180 liraya sandisk v300 120gb alıcaktımda para sıkıntım vardı ve dayanamadım beklemeye dışardayken bir yere girip sorum ve bu ürün varmış fiyatta bana uygun olunca aldım. En kötü ssd bile hdd yi 10 a katlıyor, fikriniz için teşekkür ederim ultra 2 nin fiyatını bilmiyorum ve internetten alışverişi beklemek istemedim

Rica ederim.

HDD'den sonra ilaç gibi geldiği kesindir tabii ki. Hayırlı olsun tekrar.

• Merhaba arkadaşlar bende sandisk ultra 2 240gb aldım 5dk da windows 10 kurdum şuanda hem ofis kurup hem steam oyunlarını yedekten geri yüklerken aynı anda müzik dinleyip bu mesajı yazıyorum resmen hayal gibi

http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-ii-240gb-550mb-500mb-s-sata-3-ssd-sdssdhii-240g-g25-pm-bd801662

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 14 Ocak 2016; 23:34:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Merhaba arkadaşlar bende sandisk ultra 2 240gb aldım 5dk da windows 10 kurdum şuanda hem ofis kurup hem steam oyunlarını yedekten geri yüklerken aynı anda müzik dinleyip bu mesajı yazıyorum resmen hayal gibi

http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-ii-240gb-550mb-500mb-s-sata-3-ssd-sdssdhii-240g-g25-pm-bd801662

Hayırlı olsun, SSD keyfine varmanız güzel. Ekledim sizi de.

Bu arada @tayfn1907 dostum baksana fiyatlar ne seviyelere gelmiş ? Bu konu içerisinde de önceki mesajlarda görülebilir yazmıştım (hatırlıyorsundur sen de). 2 kat kapasitelerin hemen hemen aldığımız fiyatlara 1 sene aralıklarla geleceğini. 480GB SSD'ler, senin benim 240 - 256GB SSD'leri aldığımız fiyatlara hatta aşağılarına bile geldiler. Fiyatların bu şekilde düşmesi güzel gerçekten.

HDD'lerin hantallığından kurtulmak istiyorum artık ! Kenarda duracaksa yedeklemeye durur bir tane.

(Bunu yazarken iyide daha geçen ay 5TB harici aldık)

• keremec kullanıcısına yanıt
    Oo dostum ne yaptın sen 5TB Fiyatlar mükemmel durumda gerçekten şuan için memnunum ben ultradan ama bundan sonrasınıda düşünürsek fiyatlar hem bize hemde herkese çok yararlı olacaktır, 480GB ssd önceden hayaldi şimdi gerçek

Vay be ben o kadar indirimle ( %25 ) 385TL'ye almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 15 Ocak 2016; 19:13:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Oo dostum ne yaptın sen 5TB Fiyatlar mükemmel durumda gerçekten şuan için memnunum ben ultradan ama bundan sonrasınıda düşünürsek fiyatlar hem bize hemde herkese çok yararlı olacaktır, 480GB ssd önceden hayaldi şimdi gerçek

Vay be ben o kadar indirimle ( %25 ) 385TL'ye almıştım

Aslında ssd ler gerçekten çok ucuzladı ama malesef dolar kurundaki artış yüzünden bu indirim tam olarak bize yansımadı :(

Şimdi dolar 3 tl değilde 2tl olsaydı belki ben bu ssdiyi 264 yerine 170-180 tl arasında alabilecektim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• keremec kullanıcısına yanıt
    O kadar düşmezdi ama yinede daha ucuz olacağı kesindi şimdikinden.
  • SSD aldıktan beri epey zaman geçti. Performansından çok memnunum. Öyle alıştım ki, hdd olan bilgisayar kullanmak ölüm gibi geliyor insana. Yıllarca bi hhd yüzünden nasıl bilgisayar kullanmışız arkadaş.Artık gözümüz gönlümüz açıldı, ferahladı.

SSD olmayan bilgisayar almayın, yoksa SSD alıp takın. Ya da taktırın.

• Ekle bro ultra ii 240 gb on sata 2. 3 aydir kullaniyorum tavsiye ederim.

• Lenovo Z 560 Laptop.Değerler düşük.Ne yapılabilir?
    [simage][/simage]https://store.donanimhaber.com/cc/2a/de/cc2ade511a2088d123187cc43d5987a8.png[simage]
    SanDisk ULTRA PLUS 256GB SSD [inceleme] | SanDisk SSD [ANA KONU]
  • gigabyte ga m61pme s2p bu anakarta ssd takmaya degermi ? sanırım ahcı mod yok biosta ama driver listesinde var

• merhaba sandisk ultra ıı 240 gb ssd bozuldu ne yazikki, hiçbir şekilde bios ve windows görmüyor farklı sistemlerde de denedim üstelik.
    henüz 3-4 aylık ürün garanti sürecini nasıl başlatabilirim?
  • Önemli olan bütçeniz bütçenize göre öneri yapabiliriz sıkıntı çıkmayacaktır ama hissedilir bir fark hissedeceksin emin ol.

Geçmiş olsun hocam ürün neden bozuldu acaba şüphelendiğin bir durum oldumu yoksa durduk yeremi bozuldu?

Bu arada bir tanıdığıma bu gün ultra plus II modeli aldım 240GB eski casper bilgisayarının hdd bozulduğu için W7 yükledik ilk olarak 10 sn sürmüyor sistemin açılması o eski bilgisayarda bile
  • stalker-190e kullanıcısına yanıt
    Acelesi yok bütçe konusunda müsait olduğun bir zaman geçebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.