Şimdi Ara

Sandiske kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.dün sandisk sansa m250 mp3çalar aldım.iyi bir kulaklık alsam farkedermi ses kalitesi.altec lansing 60 ytl e kulaklığı var.bu kadar para vermeme değermi.yoksa kendi kulaklığıylamı idare edeyim.ne dersiniz?

• 60 ytl verdikten sonra sennheiser cx300 veya creative ep-630 alablirsin.. kendi kulaklığıyla idare edip etmemek sana kalmış bişey.. eğer seni tatmin ediyorsa almana gerek yok.. ama genelde player'la birlikte verilen kulaklıklar çok iyi performans vermezler..

daha kaliteli bir ses + izolasyon istersen üstte yazdığım kulaklıkları düşün bence..
  • tatmin edici değil.
  • nerede takıldığını söylersen yardımcı olmaya çalışırım..
  • mp3çalar ım normal kalitede bir cihaz olduğu için acaba 60 ytl versem değermi diye tereddüt ediyorum.zaten cihazı 150ytl ye aldım.aldığım yer sony kulaklıkla dinletmişti bana ,ses orda daha iyiydi.kendi kulaklığı yetersiz.ben en iyisi alayım.
  • sony kulaklık yanında verilenden iyiyse, demekki kendi kulaklığı yetersiz.. eğer istanbul'da oturuyorsan metan'a git ve cx300'ü dene.. (mp3 player'ını da yanında götür) bu kulaklıkla sony, philips gibi piyasadaki kulaklıklar kapışamazlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 14 Ağustos 2006; 11:17:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: calgici

mp3çalar ım normal kalitede bir cihaz olduğu için acaba 60 ytl versem değermi diye tereddüt ediyorum.zaten cihazı 150ytl ye aldım.aldığım yer sony kulaklıkla dinletmişti bana ,ses orda daha iyiydi.kendi kulaklığı yetersiz.ben en iyisi alayım.

Değer niye değmesin, üstüne bir de izolasyon gibi bir avantajın olacak. Ayrıca sony kulaklıklara verilen paraya acırım her zaman Yani parayı sony e verip çöpe atacağına biraz daha koyup adam gibi bir şey almanı tavsiye ederim.
  • ben de sandisk sansa e250 almayi dusunuyorum. bu urun hakkindaki gorusleini bizimle paylasirsan sevinirim ( bu urunu kullanmis biri olarak ) . cunku , bence en iyi yorumlari urunu kullanan kisi yapar
    yorumlarini bekliyorum . simdiden tesekkurler...
  • 40ytl ye EP630 ü tavsiye ederim özellikle f/p açısından alınabilirliği çok makul. Forumda benim ve başka bir arkadaşın incelemeleri var okursan yardımcı olur.
  • kardeş bende m 250 kullnıyorum! neyazıkki 2 haftada kulaklıkta iletim problemi oluştu! yani kablo çok kolay aşınabiliyor! nyse ben de yeni bişiy alcam!
  • sandisklerle gelen kulaklıklar vasat bencede sen ep 630 al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.