Şimdi Ara

Sandy Bridge 5000TL Full sistem (Resimli kurulum - Performans Testleri Eklendi** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hayırlı olsun. Aşırı extreme bir sistem toplamışsınız, fakat 5000 lira çok gibime geldi. Ama sistemi toplamışsınız, bir şey söyleyemem. Testleri bekliyorum. Bende sandy bridge bir sistem topladım. Forumda da konu açmıştım. Tekrar hayırlı olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_50795066/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Predeator

Aslında o/c yapmadıgım icin gercekten ihtiyacım olacagını düsünmedim ama yarın büyük ihtimalle onuda temin ederim önerebileceğiniz güzel bir işlemci fanı olursa sevinirim.

Raid 0 yapmadım SSD alıcam diye fakat beni düşük kapasiteleri çok düşündürüyor biraz daha beklemelimiyim diye... Birde kapasite / fiyatlarıda uçmuş vaziyette ...

Öncelikle OC yapılmayacaksa yanlış bir sistem olmuş.Anakart ve işlemci OC potansiyeliyle ancak (o da belki) fiyatını hak eder hale geliyor. OC yapılmayacaksa 90km'yi aşmadan sürmek için ferarri almaya benzemiş.
    SSD almayacaksanız raid 0 şart böyle bir sisteme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 4 Ağustos 2011; 11:33:59 >
  • ilk önce sisteminiz hayırlı olsun.
    Böyle bir sisteme ssd raid 0 yapmayı düşünürseniz, ssd'nin trim özelliğinin olup olmayacığına dikkat edin.
    çünkü SF-1200 serisi SSD'ler raid 0 olunca trim özelliğini kaybediyordu. Yeni nesil SF 2200 ve SF 2500 serisinde bu sorun devam ediyor mu incelemek lazım.
    iyi günler..
  • Kasa Thermaltake level 10 gt ..

SSD alicam ama buyuk kapasiteli birsey istiyorum 100gb fln saka gibi geliyor kapasite olarak .. Sadece windowsu kursam bile hizli acilip kapanma icinmi o kadar parayi vericem.. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: picpoet

ilk önce sisteminiz hayırlı olsun.
    Böyle bir sisteme ssd raid 0 yapmayı düşünürseniz, ssd'nin trim özelliğinin olup olmayacığına dikkat edin.
    çünkü SF-1200 serisi SSD'ler raid 0 olunca trim özelliğini kaybediyordu. Yeni nesil SF 2200 ve SF 2500 serisinde bu sorun devam ediyor mu incelemek lazım.
    iyi günler..

SSD raid 0 suan dedigim gibi kapasitelerinden dolayi uzak gozukuyor ama bir tane daha WD Cavier black alip raid 0 yapicam.. Bu arada cekinerek almistim Wd cavier blacki ama gercekten sessiz calisiyor forumda yazilanlarin aksine ..
  • Hayırlı olsun..Tam olarak ne için aldınız pc yi.Render mı alacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorrowOcean

quote:

Aslında o/c yapmadıgım icin gercekten ihtiyacım olacagını düsünmedim ama yarın büyük ihtimalle onuda temin ederim önerebileceğiniz güzel bir işlemci fanı olursa sevinirim.

Raid 0 yapmadım SSD alıcam diye fakat beni düşük kapasiteleri çok düşündürüyor biraz daha beklemelimiyim diye... Birde kapasite / fiyatlarıda uçmuş vaziyette ...

Öncelikle OC yapılmayacaksa yanlış bir sistem olmuş.Anakart ve işlemci OC potansiyeliyle ancak (o da belki) fiyatını hak eder hale geliyor. OC yapılmayacaksa 90km'yi aşmadan sürmek için ferarri almaya benzemiş.
    SSD almayacaksanız raid 0 şart böyle bir sisteme.

üstad çok doğru söylemiş.. bende merak ettim ne için kullanılacağını..

• Oyun için aldım sistemi ama dediğim gibi overclock konusunda çok şanssızım zamanında 6600gt- core2duo e8500 Radeon 1950pro , 9550pro yakmışlığım var bu yüzden.. Gerçekten bulaşmak istemiyorum yine o/c güzel güzel oyun oynamak için aldım birazdan testleri ekliyeceğim bu arada
  • bu sistem 5000lira mı şimdi ?
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • oyun için çok gereksiz parçalar ve boşuna para vermişsin 5000 tl.o anakart işlemci ve ram sana fazladan fps saglamaz.i5 2500k alabilirdin. ve anakartı daha ucuz birsey alabilirdin.ram den bahsetmiyorum bile.2500 tl ye toplayabilirdin aynı oyun performanslı makineyi yani.Üzerine de ses kartı, 5+1 ses sistemi,5+1 kulaklık falan alıp oyun zevkini katlardın yine 5000 tl olmazdı.Neyse almışşın yinede hayırlı olsun ama kullanmayacagın parcalar almıssın

• quote:

Bu SSD lerin okuma yazma değerleri gerçekten delirtiyor insanı.. Dediğin gibi SSD alıcam hatta önerdiğiniz SSD çok güzel fakat O/C asla

O.C yapmayacaksanız bu bileşenleri boşuna almışsınız...

150 TL'ye 8gb ram
    290 TL'ye P67 anakart
    420 TL'ye de i5 2500K işlemci alınırdı.

Aradaki fark için test eklememe gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Bu SSD lerin okuma yazma değerleri gerçekten delirtiyor insanı.. Dediğin gibi SSD alıcam hatta önerdiğiniz SSD çok güzel fakat O/C asla

150 TL'ye 8gb ram
    290 TL'ye P67 anakart

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

150 TL'ye 8gb ram
    290 TL'ye P67 anakart

+1

• Adamın hevesini kursağında bırakmamak lazım . Bence gayet hos sistem olmus güle güle kullan dostum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyronewade3

Adamın hevesini kursağında bırakmamak lazım . Bence gayet hos sistem olmus güle güle kullan dostum .

aslında biz arkadaşdan yola çıkarak gereğinden fazla para verilerek oluşturulan sistemleri elelştiriyoruz... biraz şaçma gelebilir bazılarına ama 3000 tl ye toplansa günümüzün oyun için en üst sistemi, artan paranın bi kısmı ile şu mubarek günlerde mesela afrikaya yardım olarak gönderilebilinir..sizi bilmem ama ben böyle düşünüyorum..
  • İşte extreme sistem diye ben buna derim ;) çok iyi sistem olmuş iyi günlerde kullanın..
  • 580 saçma olmuş anakartı 200 lira daha vererek z almanızda p67 alsaydınız 200 ordan 6950 cf kurkaydınızda 200 ordan cepte kalırdı kalan 400ün üzerine 150 daha ekler tri fire yapardınız e 580 i 2 kat olarak geçerdiniz üstelik ramlerde gereksiz pahalı daha z paraya 1600mhz cl7 8gb ram alınırdı 150de ramden kısılarak gelmiş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 5 Ağustos 2011; 11:38:32 >
  • Sakın 5.000TL' lik sistemde korsan Windows kullanıyorum deme...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.