Şimdi Ara

Sandy Bridge 5000TL Full sistem (Resimli kurulum - Performans Testleri Eklendi** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorumlarınız için teşekkürler açıkçası dediğiniz gibi daha ucuza da yapabilirdim bi sistem ama bu sefer böyle oldu en azından şuan oyunlarda çok memnunum.. Gittim bugün raid 0 için 1 tb daha wd cavier black aldım .. Sistemi tekrardan kuracagım için hızlıca kopya kurdum :) orjinal windows cd'm öbür evde :) Testlerdede bi sorun gözükmüyor öbür testlere göre.. Allaha şükür black ops'da herşey maxda 70fps gördüm :) Yorumlarınız için teşekkür ederim tekrardan Birtane X-Fİ fatal1ty ses kartı bir de SSD'den sonra tamamlanıcak sistemim :)
  • Black ops'ta max 70 fps mi? Biraz düşük gibi me geldi. Mağlum şu an kullandığım kart(HD 5850) 1920x1080 her şey full 60-70 fps dolaylarında geziyor.
  • kasa ve ramler hariç oldukça yakın bir sistem kurmuşuz sizle.Yer derdim olduğundan f tower almadım ben haf 912 herşeyime yetiyor.Sizden farklı olarak gtx 590 kullanıyorum ve fena değil açıkçası.SSD olayına gelince tavsiyem ssd almayın o harddiskten bir tane daha alıp raid 0 kurun.Pişman olmazsınız aynı diskten bende de raid 0 olarak var.Ayrıca son olarak PimpySlayer honda ekleyin:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

oyun için çok gereksiz parçalar ve boşuna para vermişsin 5000 tl.o anakart işlemci ve ram sana fazladan fps saglamaz.i5 2500k alabilirdin. ve anakartı daha ucuz birsey alabilirdin.ram den bahsetmiyorum bile.2500 tl ye toplayabilirdin aynı oyun performanslı makineyi yani.Üzerine de ses kartı, 5+1 ses sistemi,5+1 kulaklık falan alıp oyun zevkini katlardın yine 5000 tl olmazdı.Neyse almışşın yinede hayırlı olsun ama kullanmayacagın parcalar almıssın

baltalar elimizde uzun ip belimizde...

Sana ne kardeşim gtx 590 kullanıyoruz diye bir 6990 cılar vuruyor bir aticiler bir 6570 crossfirecilar.İsterse 5000 isterse 15500 harcar seni ilgilendirmez.Ben hon için Gtx590 aldım honu 8800 bile full ayarlarda kaldırır.
  • parası çok alan alsın ki almış. beni ilgilendirmez.Dedigim arkadaş hiç tam kullanmayacagı işlemci,anakart,ram almış ki oyun için aldıgını ve hiç oc yapmayacagını söylemiş.Boşuna para israfı.3000 tl ye aynı oyun performansını veren makine toplanırdı diyorum.Boşuna konuşuyoruz sistem alınmış.Arkadaşa hayırlı olsun tekrar pc si
  • eklerim honda kardeşim :) benmde nickim poptease :)ekran kartını bende gtx590 alıcaktım fakat ilerde gtx 580 sli yapmayı düşündüğüm için vazgeçtim ondanda. Dediğiniz gibi raid 0 yaptım windowsumu şuan herşeyden gayet memnunum :)
  • Güle güle kullan, lüks bir sistem toplamışsın...bende 1 ay olmadı sandy bridge bir sistem topladım, ama sadece ramlerin 8 gb olması ve harddiskimiz uyuyor, bide işlemci markamız intel yani Paran var toplamışsın, param olsa bende en lüksünü toplardım...yok şöyle alsaydın yok bunu alsaydın diyenede "tavsiye isteseydim belirtirdim" diye cevap verirdim, ama seni çok sakin gördüm.. heralde bana da raid yolları gözüküyor, anladığım 2. harddiskten sonra SSD den vaz geçtin, performansından memnunsun, doğru mudur?

• kardeş çok güzel sistem yapmışsın yani çoğu kişinin azının suyu akmıştır ondan %100 eminim.

sistem parçalarına gelince ekran kartın felan çok güzel ama cf yapsaydın daha bi süper olurdu diye düşünüyorum sonuçta extrem sistem kurmuşsun.

ve ayıptır söylemesi overclock yapmayacaksan niye böyle bi sistem kurdun diye adama sorarlar. hatta döverler bile kimseye söyleme

• quote:

Orijinalden alıntı: Predeator

eklerim honda kardeşim :) benmde nickim poptease :)ekran kartını bende gtx590 alıcaktım fakat ilerde gtx 580 sli yapmayı düşündüğüm için vazgeçtim ondanda. Dediğiniz gibi raid 0 yaptım windowsumu şuan herşeyden gayet memnunum :)

580 slı gereksiz olur yaa 600 serisini yada 7000 serisini bekleyin
  • OC'den korkmayın bu kadar. MSI anakartlarda tek tuşla otamatik OC var sanırım. Öyle bir şey de yapabilirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acur

Güle güle kullan, lüks bir sistem toplamışsın...bende 1 ay olmadı sandy bridge bir sistem topladım, ama sadece ramlerin 8 gb olması ve harddiskimiz uyuyor, bide işlemci markamız intel yani Paran var toplamışsın, param olsa bende en lüksünü toplardım...yok şöyle alsaydın yok bunu alsaydın diyenede "tavsiye isteseydim belirtirdim" diye cevap verirdim, ama seni çok sakin gördüm.. heralde bana da raid yolları gözüküyor, anladığım 2. harddiskten sonra SSD den vaz geçtin, performansından memnunsun, doğru mudur?

SSD ocz nin yeni pci-e SSD leri çıktı 700 yazma 700 okuma değerleri var biraz ağzımı sulandırdı ama bekliyeceğim çünkü benim için gerçekten bi harddiskte kapasite çok önemli 2 tane raid 0 olarak çalışan cavier black var ve şuan gerçekten çok memnunum. Ayrıyettende 2 tane 2 TB = 4TB depo olarak kullandığım Cavier black var yani gidipde 120gb 150gb almak komik olacak ne koyucam ona sadece windowsumu yüklücem .. Hala SSD ye geçmeye var eminim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: soon

kardeş çok güzel sistem yapmışsın yani çoğu kişinin azının suyu akmıştır ondan %100 eminim.

sistem parçalarına gelince ekran kartın felan çok güzel ama cf yapsaydın daha bi süper olurdu diye düşünüyorum sonuçta extrem sistem kurmuşsun.

ve ayıptır söylemesi overclock yapmayacaksan niye böyle bi sistem kurdun diye adama sorarlar. hatta döverler bile kimseye söyleme

SLI yapamıyorum maalesef şuan :( çünkü ekran kartım 3 slotu kapladığından biraz zor gözüküyor şuan SLI işi =) ancak soğutucusunu değiştiricem de öyle olucak gibi gözüküyor ama şuanda öyle bi planım. Yeni nesil seriler gelince bunu SLI yapmayı düşünüyorum böylece 1-2 sene daha ömür katmış olurum :)

O/C yapmıyorum derken ztn asus sağolsun bana sormadan bütün O/C ları yapıyor :D

Auto tune da işlemci 4200mhz de çalışıyor

Ramleride 2133 mhz de çalıştırmaya çalıştığımda bazen pc açılmıyor o/c dan tam anlamadığım için bilmiyorum galiba voltaj vermem gerekiyor :( Eğer küçük bi yardım olursa onuda halledebilirim sanırsam :)

Ayrıca BIOS da voltaj kısmında NF200 yanında 0,0007 ve 0,0000 arasında değişen bi voltaj değeri var kırmızı olup siyah oluyor bilmiyorum bu normalmi yoksa bi sorundanmı kaynaklanıyor bilenler varsa paylaşırsa sevinirim :)

• quote:

quote:

kardeş çok güzel sistem yapmışsın yani çoğu kişinin azının suyu akmıştır ondan %100 eminim.

SLI yapamıyorum maalesef şuan :( çünkü ekran kartım 3 slotu kapladığından biraz zor gözüküyor şuan SLI işi =) ancak soğutucusunu değiştiricem de öyle olucak gibi gözüküyor ama şuanda öyle bi planım. Yeni nesil seriler gelince bunu SLI yapmayı düşünüyorum böylece 1-2 sene daha ömür katmış olurum :)

Ramleride 2133 mhz de çalıştırmaya çalıştığımda bazen pc açılmıyor o/c dan tam anlamadığım için bilmiyorum galiba voltaj vermem gerekiyor :( Eğer küçük bi yardım olursa onuda halledebilirim sanırsam :)

Ayrıca BIOS da voltaj kısmında NF200 yanında 0,0007 ve 0,0000 arasında değişen bi voltaj değeri var kırmızı olup siyah oluyor bilmiyorum bu normalmi yoksa bi sorundanmı kaynaklanıyor bilenler varsa paylaşırsa sevinirim :)

ramlere voltaj vermen lazım 2600kyı 5.0a çek 1.5 voltaj versen yeter nf200 ile oynama

• quote:

quote:

3 slot olan ekran kartını 2. kart olarak takın normal çift slot gtx580 i de 1.kart olarak yapın sığacaktır soğutucu değiştirmeye gerek yok gibi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

quote:

ramlere voltaj vermen lazım 2600kyı 5.0a çek 1.5 voltaj versen yeter nf200 ile oynama

ram ler ztn 1.5 v da çalışıyor ?? 2v verim diyorum ??? :D:D: şaka şaka 1.6v versem yeterli olurmu acaba 2133 mhz yapıp reset atmaya çalıştığımda overclocking failed go setup diyor bios ekranında

• Kardeş sana bir tavsiye Z68 Chipsetle birlikte bir özellik geliyor Intel Smart Response diye.Bir tür SSD önbellekleme sistemi gerçekten güzel bir sistem kısaca anlatayım. Sabit diskte(HDD) sık kullandıın şeyleri SSD'ye önbellekliyor ayrıca dosya dosya değil de diskteki bloklara göre seçiyor. Maksimum önbellekleme 64 GB sana 80 gb lık bir SSD ve şimdiki harddiskin yeter. Bu Intel Smart Response 'yi bir araştır derim.

http://www.pclabs.com.tr/2011/08/09/intel-z68-yonga-seti-ve-msi-z68a-gd80-anakart-incelemesi/2/
    bu linkte detaylı bilgi var istiyorsan bir bak. Öle 120 gb üstü pek gerekmiyor bu sayede. Hızdanda feragat etmene gerek kalmıyor bu teknolojiyle.

Bu arada hayırlı olsun diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppenheimer -- 13 Ağustos 2011; 21:13:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

quote:

ram ler ztn 1.5 v da çalışıyor ?? 2v verim diyorum ??? :D:D: şaka şaka 1.6v versem yeterli olurmu acaba 2133 mhz yapıp reset atmaya çalıştığımda overclocking failed go setup diyor bios ekranında

1.6 2133 için yeter

• quote:

Evet arkadaşlar öncelikle bu sistemi toplamamda yardımcı olan donanımhaber kullanıcılarına, değerli bilgilerine teşekkür ederim. Gerçekten bu sistemi toplamamda

Donanımhaberin çok katkısı oldu.

Kısaca sistemimi yazim:

INTEL
    Core i7 2600K Soket 1155 3.4GHz 8MB Cache 32nm İşlemci

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX+FAN DDR3 2133MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

ASUS
    Maximus IV Extreme-Z Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) Anakart

THERMALTAKE
    VN10001W2N LEVEL 10 GT FULL TOWER

ASUS
    GTX580 DirectCU II GDDR5 1536MB 384Bit Nvidia DX11 Ekran Kartı

WD
    3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk X 4= Raid 0

THERMALTAKE
    TOUGHPOWER XT 875W GÜÇ Kaynağı

sistem güzel hdd 1tane 2tb segate xt serisi al baracuda

ssd al performans istiyorsan corsair force sata3 120gb al o hddlerin yerine rönesansı gör 2tane raid yaparsan şahlanır pc...

Arayüz Tipi : SATA III
    Okuma Hızı : 550MB/s
    Yazma Hızı : 510MB/s

Sandy Bridge 5000TL Full sistem (Resimli kurulum - Performans Testleri Eklendi**

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Evet arkadaşlar öncelikle bu sistemi toplamamda yardımcı olan donanımhaber kullanıcılarına, değerli bilgilerine teşekkür ederim. Gerçekten bu sistemi toplamamda

Donanımhaberin çok katkısı oldu.

Kısaca sistemimi yazim:

INTEL
    Core i7 2600K Soket 1155 3.4GHz 8MB Cache 32nm İşlemci

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX+FAN DDR3 2133MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

ASUS
    Maximus IV Extreme-Z Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) Anakart

THERMALTAKE
    VN10001W2N LEVEL 10 GT FULL TOWER

ASUS
    GTX580 DirectCU II GDDR5 1536MB 384Bit Nvidia DX11 Ekran Kartı

WD
    3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk X 4= Raid 0

THERMALTAKE
    TOUGHPOWER XT 875W GÜÇ Kaynağı

sistem güzel hdd 1tane 2tb segate xt serisi al baracuda

ssd al performans istiyorsan corsair force sata3 120gb al o hddlerin yerine rönesansı gör 2tane raid yaparsan şahlanır pc...

Arayüz Tipi : SATA III
    Okuma Hızı : 550MB/s
    Yazma Hızı : 510MB/s

Sandy Bridge 5000TL Full sistem (Resimli kurulum - Performans Testleri Eklendi**

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTech

Kardeş sana bir tavsiye Z68 Chipsetle birlikte bir özellik geliyor Intel Smart Response diye.Bir tür SSD önbellekleme sistemi gerçekten güzel bir sistem kısaca anlatayım. Sabit diskte(HDD) sık kullandıın şeyleri SSD'ye önbellekliyor ayrıca dosya dosya değil de diskteki bloklara göre seçiyor. Maksimum önbellekleme 64 GB sana 80 gb lık bir SSD ve şimdiki harddiskin yeter. Bu Intel Smart Response 'yi bir araştır derim.

http://www.pclabs.com.tr/2011/08/09/intel-z68-yonga-seti-ve-msi-z68a-gd80-anakart-incelemesi/2/
    bu linkte detaylı bilgi var istiyorsan bir bak. Öle 120 gb üstü pek gerekmiyor bu sayede. Hızdanda feragat etmene gerek kalmıyor bu teknolojiyle.

Bu arada hayırlı olsun diyorum.

Bu arada z68 nimetlerinden bi başkasından yararlanamıyorum nedeninide bilmiyorum Lucid Virtue özelliği her yüklediğimde yazılımını sistem açıldığında çoküyor.. Çözümünü de bulamadım hala . . Önümüzdeki ay bir SSD alıcam fakat pci-e olan OCZ lerden düşünüyorum yazma ve okuma hızları gerçekten çok iyi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.