Şimdi Ara

Sanei N10'u nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teknofark.com fa gördüğüm Sanei N10 cihazı kafama yattı biraz ama daha önce ne tablet almışlığım ne de kullanmışlığım var. Sadece netten öğrendiğim bilgilere sahibim.
    Sizlerden Sanei N10 nasıl bir cihazdır? Aynı fiyat civarında siz olsanız başka bir cihaz mı seçerdiniz, tavsiye edeceğiniz cihaz ne olurdu? Ve lütfen neden o cihazı seçerdiniz?
    Bir de teknofark.com dan daha önce alışveriş yapanınız var mı? 3 haftada teslim falan diyorlar ama bir sitede bir ayı buluyor getirmeleri falan deniyordu.

http://teknofark.com/index.php?route=product/product&path=44&product_id=110

Şimdiden hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.

• Kardeş ben bu tabletten aldım ve elime bu sabah geçti.Tablet bence hiç fena değil dokunmatiği n9 uma göre daha zayıf ama kötüde değil,hızı gayet iyi,bence tek kötü yanı hoparlörü çok zayıf ses baya az çıkıyor gerçi kulaklıkla kullanacaksan sorun değil tabi,ben aralıksız 2 saat kadar kullandım ve çok fazla ısınmadı bence gayet iyi birşey.Söylediğin site hakkında bir bilgim yok ben aliexpress ten etternal teamden aldım.Ayın 6 sında siparişi verdim 13 ünde kargolandı ve sabah elime geçti.Kısacası tableti al yada alma tabi ki karar senin ama ben 4-5 gün araştırmış ve bu tablete karar vermiştim.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmanutdd

Kardeş ben bu tabletten aldım ve elime bu sabah geçti.Tablet bence hiç fena değil dokunmatiği n9 uma göre daha zayıf ama kötüde değil,hızı gayet iyi,bence tek kötü yanı hoparlörü çok zayıf ses baya az çıkıyor gerçi kulaklıkla kullanacaksan sorun değil tabi,ben aralıksız 2 saat kadar kullandım ve çok fazla ısınmadı bence gayet iyi birşey.Söylediğin site hakkında bir bilgim yok ben aliexpress ten etternal teamden aldım.Ayın 6 sında siparişi verdim 13 ünde kargolandı ve sabah elime geçti.Kısacası tableti al yada alma tabi ki karar senin ama ben 4-5 gün araştırmış ve bu tablete karar vermiştim.Saygılar.

İlginiz için teşekkürler.

Doğrusu benim aklım Sanei ile Cube U30Gt arasında kaldı hangisi olduğuna karar veremedim. arada 115 tl fark var Cube daha pahalı, aslında tableti aslında 12 yaşındaki kızım için alıyorum, o da onu zorlayacak oyunlar oynamayacaktır. Genelde internet siteleri ve facebook oyunları falan olacaktır. Birde 4 yaşında bir oğlum var, ablasından kapıp onun eline geçerse de o da oyun sitelerinde oyun oynamak isteyecektir. En önemli kriter bu anlamda pili ve ekran hassasiyeti bu anlamda.

Tekrar teşekkürler.

• Öncelikle önemli değil yardım edebildiysem ne mutlu bana.Pil ve dokunmatik hassasiyetine gelince,ben 2 gündür 5-6 saat wifi sürekli açık internette gezdim ve oyun ile programlar yükledim müzik dinledim oyun oynadım ve ancak bitti ki bence gayet iyi,dokunmatik hassasiyeti ise gayet başarılı bence.Eğer dediğiniz gibi çok fazla cpu ve gpu isteyen oyunlar falan oynanmayacaksa bence sanei çok güzel bir tablet bende beyazı var ve beklediğimden daha şık bir görünüşü var diyebilirim.Bu arada tek eksiği şarj kablosunun çoook kısa olması başka hiç bir eksiği yok bence.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmanutdd -- 20 Temmuz 2012; 1:22:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    5830'u Nasıl Bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.