Şimdi Ara

Sanırım 2.1 versiyonu kırıldı....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.quickpwn.com/2008/09/jailbreak-ipod-touch-21.html bu kaynaktaki bilgilerden anladığım kadarıyla 2.1 versiyonunu kırmaktan bahsediyor ve sonunda da 2.1 i kırdınız diyor ilgili arkadaşlar bir baksın derim yanlış bilgi vermek istemem ama doğru ise hepimize hayırlı olsun...

deneme sonucu aletinizde oluşabilecek hasardan ne ben ne de Donanımhaber sorumlu değildir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemielektrocu -- 29 Eylül 2008; 21:26:05 >

• Evet doğru 2.1 kırılmış.

Edit: Yapabilen olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azawarai -- 29 Eylül 2008; 21:33:30 >
  • hmm şimdi nedir yani bu doğru ama deneyen mi yok yoksa yapılan aletler çöp mü olmuş ???
  • hocam 2,1 kırılmıştı zaten yani ipod toucah 2nd gen. de mi kırılmış oldu anlamadım ?
  • Yok taa ayın 12 sinde yazılmış bişey. 2g için mümkün değil henüz. Ben 15 gün içinde bekliyorum 2g yi.
  • ok anladım yanlış bir şey varsa silinmesini istiyorum konunun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: azawarai

Yok taa ayın 12 sinde yazılmış bişey. 2g için mümkün değil henüz. Ben 15 gün içinde bekliyorum 2g yi.

şu 2g yide kırsınlarda kurtulalım onun jb si yok almayın diyenlerden. alacam içimde ukte kaldı ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen sırf o yüzden 1G alacağım ben de...
  • arkadaşlar para buldum da 2G yi beklemek lazım mı sizce?jail break ini yani...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.