Şimdi Ara

Sanırım Çalıntı Acc'tan Key Aldım Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar forumdan bir arkadaştan key aldım 54 adet, 1 tanede ödünç vermişti bugün keyi geri vermek için geri eklediğimde hesaptaki kişi başkasıydı ve 1 keyini gere vereyim diye türkçe yazdım ama adam ben sana ne key verdim ne key sattım dedi hatırlamıyorum dedi foto attım ve direk çevrimdışı oldu acaba steam supporttan keyleri geri alır mı? yada benim hesabıma birşey olur mu ?

• kim o forumdaki aldığın arkadas
  • Geçmiş olsun, Steam dışı takas yüzünden geri alma imkanın yok eğer keyler çalıntı karttansa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fat Tony

kim o forumdaki aldığın arkadas

savasuysal73 diye bir arkadaş ama bekliyorum bana boss felan diyordu türkçe yüzünden belki yan acc'tu diye düşünüyorum
  • O savasuysal denen arkadaş şüpheli zaten 1 haftada 50 keyden 7500 key yaptım diyordu stok 7500 key yapıyordu ama ben deyince anca eksi bassın insanlar..

Geçmiş olsun bi daha dikkatli olursun umarım
  • Bu arada steam linkini de paylaş dikkatli olalım
  • sıkıntı çıkacağını sanmıyorum o arkadaşın steam csgolounge ban yemişti değişeçem diyordu satmıştır büyük ihtimal hesabı birinine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fat Tony

sıkıntı çıkacağını sanmıyorum o arkadaşın steam csgolounge ban yemişti değişeçem diyordu satmıştır büyük ihtimal hesabı birinine

Fat tony anlıyorum o senin arkadaşın ama savunmana gerek yok ne olduğu ortada.
  • arkadaşım veya değil fark etmez dolandırıcı veya başka bişey olsa derim zaten benimde burda bi itibarım var ürün satıyorum neden böyle bişeye kalkışım olan olmuş alış verişini gidip yapmış adam bana kalkıp güvenilirmi diye sormadı bende ref olurum diye bişey demedim senin sıkıntın milletin keyleriyle bilmiyorum neden ama herkese saldırıyorsun ya saldıragan yorum yapıyorsun yada alaycı ondan anlamıyorum senin sorunun ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fat Tony -- 27 Temmuz 2015; 15:44:16 >
  • he bu arada keyleri alan arkdas bı sorun olursa tekrr yazda hazrda bekleyen arastrmacı arkdaslarda rahatlasın
  • gerekli açıklamalar yapıldı problem yok gerekli güvenceyi aldım güvenilir bir arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.