Şimdi Ara

Sanırım hukuk fakültesini bırakmak istiyorum (help me pls) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nonsmoke

Ben bölümün bana göre olup olmadığını hala anlayamadım onu nasıl anlayacağımı bilmiyorum geçersem psikolojiye geçmek istiyorum onunda bana uyup uymadığını bilmiyorum kafayı yemek istemiyorum
    Yanlış anlamazsan, serzenişlerin çocukça görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih uçan -- 18 Aralık 2018; 13:0:7 >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Şuan kararımdan dönmeme sebep olan adam olabilirsiniz saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nonsmoke -- 18 Aralık 2018; 13:3:22 >
  • salih uçan S kullanıcısına yanıt
    Ne yalan söyleyeyim dibine kadar haklısın :\
  • eğer son seneyse bırakma bitir bu senede sınavlara girersin bu kadar gelmişsin bence bitir şartlar ne olursa olusn ben bıraktım şuan çalışıyorum okul ortamını özlüyorum.yine sınavlara gireceğim gelecek puana göre bir ihtimal bir üni daha okurum ama pek zannetmiyorum çünkü artık yaş geçiyor.bir daha kaldıramam diyorum kendime bakalım lisede hayalim asker olmaktı belki olurum.olmazsa gerisi sağlık artık başka işlere yöneleceğiz
  • quote:

Şuan kararımdan dönmeme sebep olan adam olabilirsiniz saolun
    Benim tavsiyem Temyiz'den çalışma. Çalışırsan da basit derslere çalış ne zaman Temyiz baksam hukuktan soğuyorum ama kitaba dalınca daha keyifli oluyor. Çalışmayınca da iyice soğuyorsun.

İlk sene zaten soyut olduğu için sıkması normal 2 daha somut daha kolay.
  • Silver_Code kullanıcısına yanıt
    Ortama ilgimi arttırmaya çalışacağım kendi kendime
    Temyiz kolaylık sağlıyor bence bayağı. Derste hocaların önemli dediği yerleri içermesi bakımından da iyi bence.
  • quote:

Temyiz kolaylık sağlıyor bence bayağı. Derste hocaların önemli dediği yerleri içermesi bakımından da iyi bence.
    Sen bilirsin herkes oradan çalışıyor zaten ama beni çok sıkıyor. Çok fazla yanlış var üstelik alacaksan cenart al onlar daha düzenli diyor oda arkadaşım.
    Çok fazla yanlış var derken kelimelerin yazımından bahsediyorsunuz umarım. Cenart ikinci dönem artık:)
  • quote:

Çok fazla yanlış var derken kelimelerin yazımından bahsediyorsunuz umarım. Cenart ikinci dönem artık:)
    Direk bilgi yanlışından bahsediyorum. Mutlaka görmüşsündür zaten Temyiz ses kaydı üzerinden not çıkarmıyor. Bilgisayar ile derse gelenler oluyor. Onlar not alıyor.
    Tamam teşekkürler şuan sanırım kitaptan bakmaya başlayacağım. Zaten içimde hep huzursuzluk vardı zaten. Tek sıkıntı bütün notları almış olmam şimdiye kadar :D
    Tamam teşekkürler şuan sanırım kitaptan bakmaya başlayacağım. Zaten içimde hep huzursuzluk vardı zaten. Tek sıkıntı bütün notları almış olmam şimdiye kadar :D
  • Ben 2. Sınıfım ve geçen sene bu düşünce aklımda hep vardı. Okulunu seven insan bunları düşünmez bence. Ben genel olarak kalabalık amfi ve devam zorunluluğunun da olmamasından mütevellit, okula da az gidince izole kaldım baya.O üniversite havasına halen giremedim lise daha iyiydi diyorum. Hukuk okuyan kime sorsam da %50+1 aynı şeyleri söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Benim tavsiyem Temyiz'den çalışma. Çalışırsan da basit derslere çalış ne zaman Temyiz baksam hukuktan soğuyorum ama kitaba dalınca daha keyifli oluyor. Çalışmayınca da iyice soğuyorsun.

İlk sene zaten soyut olduğu için sıkması normal 2 daha somut daha kolay.

Alıntıları Göster
    Devletler umumi 40 soru test oluyormuş diye duydum hocam, zor mu oluyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Devletler umumi 40 soru test oluyormuş diye duydum hocam, zor mu oluyor acaba?

Alıntıları Göster
    Aynen hocam test aşırı bir zorluğu yoktur ben de bu sene girecem ilk sene okula uyum konusunda sıkıntılar yaşamıştım atlattık çok şükür.
  • Hukuk gibi bir bölüm bırakılır mı ya yazık etme
  • Saolun yorumlarınızı okudukça bölüme bağlılığım arttı sanırım.
  • perSNN kullanıcısına yanıt
    Bırakmak çok zor zaten bırakmayacağım avukat olacağım :D
    Hocam özel mesajı engellemişsin buradan dikkatini çekmek zorunda kaldım. Kitaptan çalışmak bana da daha güzel geldi ama şöyle bir sorun var kitabın ne kadarından sorumluyum onu nereden bileceğim yardımcı olur musun nooooolur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.