Şimdi Ara

Sanırım hukuk fakültesini bırakmak istiyorum (help me pls)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 sene fen lisesinde okudum dördüncü sene ea olup marmara hukuk fakültesini kazandım ama sanırım ben bunu yapmak istemiyorum psikoloji istiyorum gibi geliyor şuan bana az akıl verin nolur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben de bırakmak istiyorum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuk dersleri ilgini çekmiyor mu veya hukuku ilgiden dolayı değil de başka nedenlerden dolayı mı yazdın?

• Ya unin iyi iste.benimki cop ben ne yapayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya unin iyi iste.benimki cop ben ne yapayim

• Bende bölümü bırakmak istiyorun(hukuk değil)

• Gavur Padisah kullanıcısına yanıt
    Ya gerçekten şu ne der bu ne der umrumda değil sadece kafamda şu soru var bu okulu bitirmek için her şeyi mi verdikten sonra gerçekten mutlu olacak bir iş yapacak mıyım bu soruyu kendime çok geç sorduğumu biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka nedenler yok MF ilgimi çekmiyordu bölümleri olsun dersler olsun bıraktım dedim küçükken konuşuyodum avukat olacağım diye dedim peşinden koşayım şuan zor geliyor ve geleceğe dair bir inancım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Nonsmoke

Ya gerçekten şu ne der bu ne der umrumda değil sadece kafamda şu soru var bu okulu bitirmek için her şeyi mi verdikten sonra gerçekten mutlu olacak bir iş yapacak mıyım bu soruyu kendime çok geç sorduğumu biliyorum
    Hocam başka konuda da birisine dediğim gibi insan mutlu olacağı işi yapmalı.

Ama Türkiye şartlarında her bölümün işi garanti de değil geleceği düşünüp ona göre de karar vermeli.

• T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Sende bırak psikoloji oku

• Bende hukuk okumak istiyorum çok mu zor bu sene bunun için çalışıyorum neden bırakmak istiyorsun arkadaş ortamı yüzündenmi derslermi çok ağır?

• Gavur Padisah kullanıcısına yanıt
    Ya insan sevdiği işi yapmalı da şimdi bıraksam Hacettepe psikolojiye gidebiliyorum oradan çıkıp hastanede psikolog odasında çalışmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahatlıprens

Bende hukuk okumak istiyorum çok mu zor bu sene bunun için çalışıyorum neden bırakmak istiyorsun arkadaş ortamı yüzündenmi derslermi çok ağır?
    Hem zor hem de arkadaş ortamı yok.

Ama ea için de doğru düzgün bölün yok.

• siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    Kazanmak zor değil. Arkadaş ortamı diyorsan yalnızı oynayayım derken rol hayatım oldu. Dersler ağır değilde marmara hukuk da puan vermiyorlar hocalar sınavlarda kısıyorlar anayasa da geçen sene ortalama 30 du

• Akıl hocaları come on

• Ustat zamaninda düşünecektin bunlari dusunmemissin biz ne yapalim yani?

Ehehe saka saka simdi elinde 2. Bir firsat var ve bu tek sansin tek atimlik kursunun marmara hukuku kazandiysan ki bende kazanmistim puanin iyi demektir onumuzde 6 7 ay var bu aylarda merkezi puanla yatay gecisi ve gecmek istedigin psikoloji fakultesini mevzuatlarina kadar arastiriyorsun ogrenci isleriyle gorusuyorsun ve daha sonra da geçiyorsun malesef 1 yilin kaybolacak ama en azından daha yolum başındasın

Ben de 3.siniftim hukukta fakulte degistirdim 2. Sinifi tekrar okuyorum ama onceki okuluma gore daha az mutsuzum onceki okulum cok kötüydü

Bu arada bazi fakulteler donem arasi gecisede izin veriyor gecmeyi planladıgin okullari iyice arastir bakarsin bu donem kurtulursun

• Hocam, merhabalar bende bölümün bana göre olmadığı kararına vardım.Bu hafta içerisinde ODTÜ'yü bırakıp kesin dönüş yapacağım. Açıkçası dış faktörler çok umurumda değil, sonuç olarak benim hayatım ve tek bir hayatım var.Kesin bir karar al kararının arkasında durup devam et ama bu karar alma sürecini çok uzun tutma.
  • Jevreyzist J kullanıcısına yanıt
    Ben bölümün bana göre olup olmadığını hala anlayamadım onu nasıl anlayacağımı bilmiyorum geçersem psikolojiye geçmek istiyorum onunda bana uyup uymadığını bilmiyorum kafayı yemek istemiyorum

• Mrmara hukuktayım ilk 2 sene alışamadım. Yeni yeni sevmeye başlıyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.