Şimdi Ara

Sanırım hukuk fakültesini bırakmak istiyorum (help me pls) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nonsmoke

Hocam özel mesajı engellemişsin buradan dikkatini çekmek zorunda kaldım. Kitaptan çalışmak bana da daha güzel geldi ama şöyle bir sorun var kitabın ne kadarından sorumluyum onu nereden bileceğim yardımcı olur musun nooooolur
    Kitaptan çalışmak için zaman yok şu anda. Bundan sonra pratik + çıkardığın, altını çizdiğin notlara bakmalısın. Soruna gelirsek o iş değişiyor hangi kitaptan takip ediyorsun bilmiyorum ama hangi konular işlendiyse ona göre sayfa aralığın olur. Hocalar da söyler zaten sorumluluk alanını. Derslere gitmiyorsan temyizin sitesinden notların konularını görebiliyorsun. O şekilde de işlenen konuları takip edebilirsin. Ama dediğim gibi bunlara zaman kalmadı artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Ben hiç çalışmamış değilim zaten 12. Notlara kadar hepsini bir sefer okudum temyiz notlarını medeni anayasa roma bu üçünün arasında birer hafta var hallederim ben sıkıntı yok sadece sorumluluk alanını nereden öğrenebilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onu hoca söyler genelde. Söylemezse de artık hangi konular işlenmişse onlardan sorumlusunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fuad Köprülü'yü hiç duydun mu evlat bir araştır bakalım hayatın komple degisebilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonsmoke

Ya gerçekten şu ne der bu ne der umrumda değil sadece kafamda şu soru var bu okulu bitirmek için her şeyi mi verdikten sonra gerçekten mutlu olacak bir iş yapacak mıyım bu soruyu kendime çok geç sorduğumu biliyorum
    mılete umut verıp dolandıracaksın yanı hukuk boyle garıp bısey haklıyı haksız haksızı haklı cıakrtma sanatı
  • birşeydanışacam B kullanıcısına yanıt

İngilizce öğren kendini geliştir dolu mezun ol. Ben kocaeli mezunu olmama rağmen kariyerime iyi başlayıp düştüm. Aynı hızla devam etsem şu an 70 80k maaşım vardı. 23 yaşından sonra ege’de gazi’de mühendislik okunmaz. He odtü kazanıcam dersen gir oku tabi mühendislik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.