Şimdi Ara

Sanırım KO için Animasyon Film Hazırlanıyo Fragmanı Burada...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar emin değilim ama raslantı eseri bunu gördüm youtubede. Clip arastırıken. Ben KO cok bezettim özellikle warrior itemleri vs.. yada baska bi oyunun tanıtım fragmanıda olabilir. Yalan yanlış olmasın. Daha önce gören yada bu başka oyunun diebilir. Ama bana daha cok animasyon film gibi geldi.
    Neyse link aşağıda arkadaşlar buyrun izleyin...

Yalnız kırmızı pelerin de mükemmel durmuş warrior üzerinde :)

http://www.youtube.com/watch?v=pPklDnMVWl4&mode=related&search=

• harbidende güzelmiş ama onun için mi çekildi bilemem
    ama sheller süper
  • Bende bilmiyorum işte. O yüzden foruma koydum dğer arkadaşlar da görsün die. Başka bir oyunun tanıtım filmide olabilir.
  • Ya Harıkaydı Flim dir inş ...O flim ise bilen varsa Hemen sölesin BAYILDIM Hemen izlemeliyim
  • kanky o film de oynayan adama de gelsın üst clan alım onu loo

şaka bi yana harika............... 999vs1 yapıo :d
  • gelsin vs yapalim..en fazla 30 saniye dayanir bana kar$i
  • quote:

Orjinalden alıntı: t3mp14r

kanky o film de oynayan adama de gelsın üst clan alım onu loo

şaka bi yana harika............... 999vs1 yapıo :d

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Knight'la alakalı olduğunu dü$ünmüyorum,adam video için yan tarafta benim üçüncü videom falan yazmı$..
    Ama yine de güsel
  • yuhh ne alaka ko ile cok merak ettim hatta yarildim diyebilirim ko ymus hey allahim ne alakası varsa
  • arkadaslar bu Lotr a cok benziyo. Galiba Lotrın yenisi için çekilmiş. Çünkü bazı yerlerde bu saruman mıdır nedir o beyaz kötü büücü vardı. Galiba göz geri döndü
  • ko deil bu ya zaten yanda yazıo lord of the rings
  • Müzik mükemmel yha adını bilen warmı acaba
  • Ee yuhh!!!
    Knight Online ile hic bir alakasi yok.Ya da yeni cikacak bir MMORPG ile.
    Manowar'in ''Swords In The Wind'' sarkisina kendi capinda klip hazirlamis arkadas.
    Oyunla alakasi yok Manowar'in tarzina uygun animasyon bir klip sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EatItPunk -- 11 Nisan 2007; 19:02:04 >
  • bence olamaz çünkü orc human birine su veriyo oysa knight ta orc human ı human orc u görse hemen dalar ama olabilirde çünkü şarkıyı söyleyen adam knight (nayt) diyor bilemem
  • ahha kardes knıght dıyo dıyosunda knıght sovalye demek o anlamda kullanmıs sarkıda ama sheller ınanıl benzerlıktee ko nun vıdeosu olmasada bence ko ya ozenılmıs ama yıne konun vıdyosu olmaması ıhtımalı baya yuksek kı adamalr serverları duzeltemıyolar vıdeoylamı ugrascaklar
  • Archlordun giriş vidyosunun arkasına adam müzik koymuş vermiş youtuba Knightla uzaktan yakından alakası yok yani Codemasters'tan beta testerlık almıştım ordan biliorum (bkz: egoist insan)
  • süper kanqa
  • adamlar filmi yüzüklerin efendisi 2 benzetmiş gandalf gibi yapıyo
  • Yok öyle birşey çeşitli online oyunların videoları birleştirilmiş lineage k.o vs vs bir sürü ırkların sawaştıgı tüm online oyunlardan biras biras alınıp karıştırılmış yani birinin canı sıkılmış we böyle birşey yapmış k.o animasyon film i ile uzaktan yakından alakası yok.
  • deildir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.