Şimdi Ara

Sanırım mining virüsün var :/

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Başıma gelen ilginç bir olay var, bilgisayarımı arkadaşıma verip 1 gün sonra geri aldıktan sonra windows açılmıyordu simgeler vs kaybolumuştu format attım düzeldi sanıyordum, ta ki kasadan yüksek sesli fan sesini duyana kadar. İlk başlarda ekran kartımın termalinde sıkıntı var sandım fakat radeon yazılımına girdiğim zaman masaüstünde kullanım %100 sıcaklık 80-90 a kadar geliyor. Sonra dedim acaba mining virüsü olabilir mi, eğer olursa internete de ihtiyaç duyar. İnternetin kablosunu çekiyorum 10-15sn sonra ekran kartımın kullanımı %0 oluyor normalde dönüyor takıyorum interneti tekrar %100. Sizce bunun çözümü var mıdır formatı da yeni attım 2 adet diskim var biri ssd diğeri hdd, ssden hiçbir belgemi yedeklemeden format attım eğer kalıcı olarak varsa hdd ye girmiş olabilir diye düşünüyorum ama görev yöneticisinde falan da birşey göremiyorum. Yardımalrınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Harddiskin bağlantısını kes öyle aç pc yi internete bağlı olsun eğer kullanım %100 olmuyorsa virüs harddisktedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki işlem ile log gönderin,virüs kaynaklı ise hallederiz.

Farbar Recovery Scan Tool yazılımını masaüstünde yönetici olarak çalıştırın. Harici disk ve USB bellekleriniz sisteme takılı olmalıdır. Size 2 log verecek.Sorunun ne olduğunu görmelim ve gerekenleri yapalım.

Logları zipleyip wikisend.com ile upload ederek adresini paylaşın.
    https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/
  • Hocam ayrdımınız için teşekkür ederim. Şu an şehir dışındayım yarın döneceğim inşallah geldiğimde deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.