Şimdi Ara

Sanırım Patch Geliyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resmi sitede bişeyler yazıyo ama tam olarak anlayamadım +60 premiumlular falan diyo new patch falan diyo bi el atın arkadaşlar şunu çevirebilecek varmı yazıyı kopyalayamıyorum resmi siteye girip bi bakarsanız sevinirim

• sen daha yeni mi görüyon uyanda balığa çıkalım
  • yeni page gelirse , ii olur yaw koxpculardan 1 süre de olsun kurtuluruz
  • yeni patch hakiinda yapılan resmi açıklamain çevirisi arkadaşlar

The main feature of the patch will allow level 60 and above players to trade Power-Up Store items after 24 hours of purchase. Any players who are below level 60 will still have the chance to purchase items from upper levels however they will not be able to resell nor trade the items.

Yamanın ana özelliği, düzey 60'a izin verecek, ve oyuncuların yukarısında alışverişin 24 saatinden sonra gücü depo maddelerinin yukarısına ticaret yapmak için. Aşağıda düzey 60 olan herhangi bir oyuncu hala, üst düzeylerden maddeleri satın alması için şansa sahip olacak, yine de onlar, tekrar satamayacak, ne de maddeleri ticaret yapacak.
  • kopyala yapıştır yapınca böle oluyo işte tam ingilizce bilen birine ihtiyacımız var
  • arkadsim zaten ben bunu webden çevirdim. bu kadar oluyor yapcak bisi yok
  • anladım arkadaşım saol hiç değilse uğraşmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: DupeWipe

kopyala yapıştır yapınca böle oluyo işte tam ingilizce bilen birine ihtiyacımız var

O kopyala yapıştır dediğin yerin %70 den fazlası doğru.Benim dün gece çevirdiğimin hemen hemen aynısını çevirmiş...
  • Ben size çevireyim kısaca

Patchin amacı 60 + kullanıcıların power up storedan itemları aldıktan 24 saat sonra satabilme olanağı vermesidir. 60 lvl altı kullanıcılar bunları tezgahlardan alabilir fakat tekrar satamazlar.

• yani +60 lar buff kağıtlarını 24 saatden sonra pazara koyabilecek diyosun
  • Aynen öyle
  • güneydın
  • 1 seneden berı bu var zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.