Şimdi Ara

Sanirim ps3. Brick oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dun aksam sariisik hatasi veren ps3 umu tamir ettim ve test icin profillerde gezip demo oyunlara giriyordum fakat online a cikmak istedigimde bana 4.46 versiyonuna update etmemi istedi.dedim tamam edelim fakat update 'i yukleme ekraninda %90 da bir kac kez denedim hata verdi F14e ile biten.neyse bende updatei usb ye download ettim ps3 update klasorlerini olusturup buyuk harflerle yaptim vs vs.

Ps3 u recovery modunda actim ve system updatee tikladim.fakat checking yazip o sekilde uzunca bir sure kaldi.

Daha sonra rebuild ps3 sytem gibi bir secenek vardi onu sectim sectim onda da the storage device can not be accessed hatasi verdi.

Restore file system dedim. Preparing yazdi ve o sekilde kaldi ya i 30 saniye gecip kapanip geri acilip isleme devam etmesi gerekirken o sekilde kaldi sag ustteki loading isareti donuyordu ama..neyse en son secenek restore ps3. System di galiba 6.secenek onu sectigimde goruntu gidiyor ve ps3 bir sure sonra standby moduna dusuyor

Ne yapmam lazim nasil ilerlicem bilemedim.

Bu arada tam duzgun calismayan sorunlu bir externali, vardi 2.5inch lik onu sokup taktim yine ayni hikaye.

Ps3 un hardiskini cikardim bilgisayarda ntfs formatinfa formatladim ama nafile.

Yardimci olana minnettar kalirim.hic acilmayan donanimsal sikintisi olan makineyi tamir edip yazipimsal sekilde cakilmak sinirimi cok bozdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storage device cannot be accessed hatası verdiğine göre sorun hdd kaynaklı gibi duruyor. Veya makinanın hdd konnektörlerinde söküp takma esnasında bir sorun oluştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 16 Eylül 2013; 12:38:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okhay

Storage device cannot be accessed hatası verdiğine göre sorun hdd kaynaklı gibi duruyor. Veya makinanın hdd konnektörlerinde söküp takma esnasında bir sorun oluştu.

update yapana kadar cihaz calısıyordu hocam update de hata verdi geldıgım son nokta actıgımda ne ses ne de goruntu gelıyor ama yesıl ısık yanık sekılde ps3 calısıyor.

safe mode a gırdıgımde ıse secenekler ıse yaramıyor system update dedıgımde checkıng ayzıp beklıyor.yada storage hatası verıyor baska bır secenekte yada preparıng dıyor o sekılde beklıyor dıger seceneklerde
  • Anlattiklarina bakilirsa PS3 un irzina gecmissin resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 16 Eylül 2013; 16:33:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

Anlattiklarina bakilirsa PS3 un irzina gecmissin resmen

Ne irzina gecmesi adam ettik ama gitti kendi kendini bozdu

• quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

quote:

Orijinalden alıntı: leo

Anlattiklarina bakilirsa PS3 un irzina gecmissin resmen

Ne irzina gecmesi adam ettik ama gitti kendi kendini bozdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim ps3te updatede brick oldu ama benim bluray bozuk o nedenle update edemedi. Sizin blurayde sıkıntı yok değil mi? Gerçi o durumda zaten bluraye ulaşılamadı gibi bir hata veriyordu sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.