Şimdi Ara

Sanırım Yalnız Kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam dostlar,bu forumda açacağım ilk konu,forum ortamlarına pek aşina olmadığım için yanlışlarım varsa affola,fakat ilk konumdan sizden tavsiye istemek gibi bir cimrilik yapacağım,üye olmadan önce gördüğüme göre burada çok eskiden kalma bir sürü görmüş geçirmiş büyük insanlar var,umarım içlerinden biri okurda bana tavsiye verebilir,şimdiden teşekkür ederim.

Konuya gelmek gerekirse,lise 2 öğrencisi olup,genellikle 3 lü 5 li ortamlarda takılan birisiyim,fakat orta okuldan kalma mükemmel bir dosta sahiptim,birlikte yapmadığımız şeyler yoktu,hatta onunla beraber müthiş kitlelere sahiptik,o kitle ise orta okuldandı,kısacası benim 2 farklı arkadaş ortamım vardı,tabi DOST ayrıdır,ancak ne olduysa içlerimizde kopan o olaylar bizi teker teker ayırdı,geriye sadece dostumla ben kalmışken,bu sefer o da gitti,ne halimi hatrımı sorar nede konuşuruz,ancak kavgalı filande değiliz.

Sokağa çıkarken hep birlikte gezerdik,şimdi tek başıma turlarım,evde ortam yapardık (cips kola film)şimdi ve şuanda tek başıma oturur vaziyetteyim,ev telefonundan saatlerce konuşup gülerdik,şimdi ise hiç bir şey oldu her şey.

Her şey bir anda uçup gitti,bende buraya bunları yazmak istedim,inanın bana rahatlıyorum şuan,çünki bunları kimseye anlatamıyorum,annem filan arkadaşların nerde dediğinde ''Ders çalışıyorlar kötüleşmiş notları'' diyip duruyorum,''E lisedeki arkadaşların var'' dersenizde,onlar kuru kalabalık,okuldan sonra bağlar kopar,mesaj atsam takmazlar.

Sanırım yalnız kalmak böyle bir şey,üstelik daha çocuğum,sizden almak istediğim tavsiye,bu hep böyle devam eder mi? ve sizde hiç böyle bir şey yaşadınız mı?

Gecenin bu vaktinde kusura bakmayın,hayırlı geceler.

• 3 senedir yalnızım arkadaşım yok, şuana kadar da sevgilim hiç olmadı. Lisenin tadını çıkar üniversite daha boktan, üniversite bitince daha da kötü olacak. Bunları iyileştirebilcek kapasiten vardır belki bende yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 10.sınıftayken benzeri durum oldu. Gittim eve Fifa oynuyodum sürekli. Sonra bi arkadaşla darılmıştık, sonra ilk ben yazdım bu bana noldu yalnız mı kaldın demisti. Bende yapıştırdım lafı "yalnız kalmayı dert eden biri miyim sence? Tüm yaz fifa oynadığımı biliyosun. Yine oturur fifa oynarım bana farketmez." Diye racon koymuştum. Diceğim o ki asla yalnızlığı dert edip korkma. Değmez çocuk anlayacaksın.

• valkyon kullanıcısına yanıt
    Sosyal durumda çok başarılıyım,iyileştirebilirim,ancak insanın dostu gidincede olmuyorki...
  • AlterPiecesLie kullanıcısına yanıt
    İyileştirebileceğinden eminsen burada konu açmana gerek yok bir dönemlik sıkıntı gibi duruyor, git arkadaşınla adam akıllı konuş, tartış neden böyle davranıyordu falan filan. Sonucu ne olursa olsun umrunda olmasın, hayatına devam et.

• arkadaş ortamında yalnız kalsan koymuyorda ailen tarafındn ylnız bırakıldın mı o daha çok koyuyor benim sana tavsiyem spor yap futbol yada basket değil dövüş sanatı olabilir şu ara meşur fitness olabilir ama bişeyler yap liseye dönüp bunları o zaman yapmayı çok isterdim şimdi üniversitede dikiş tuturamıyorum zaman geçiyor iş bulma derdine düşüyor insan.
  • Yaş 23 bir tane sağlam arkadaşım var. Üniversiteden arkadaşlarım hep farklı şehirlerde şuan. Liseden bir arkadaşım kaldı sadece. Sıkıntı etme tek yaşamanın da güzel yanları var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sanırım Çok şanslıyım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valkyon kullanıcısına yanıt
    Sorunda orda aslında,emin olsamda birisiyle konuşmak ve derdimi anlatmak geliyor içimden,konuşsamda aynı cevaplarla gelicekler,çünki bundan onca 3 kere bu konuyu onlarla konuştum
  • AlterPiecesLie kullanıcısına yanıt
    Verdikleri cevaplara göre kendi fikrini ortaya koyup ona göre davranacak yaşta olduğunu düşünüyorum, genel olarak toparlayıp tek bir kelime söyleyeceğim, UMURSAMA.

• Abi hayatımın en aktif olmak istediğim dönemde üni dönemi,konuşulanlara göre ünide arkadaş çokta kimin ne olduğu belli değilmiş doğrumu?
  • eyvallah usta saolasın,vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlterPiecesLie

Abi hayatımın en aktif olmak istediğim dönemde üni dönemi,konuşulanlara göre ünide arkadaş çokta kimin ne olduğu belli değilmiş doğrumu?

Üni ortamı özellikle yurt hatıraları hayatımın en güzel dönemiydi. Bütün güzellikleri yaşadım diyebilirim. Fakat üniversiteyi farklı bir şehirde okursanız okul bittiğinde görüştüğünüz(yüzyüze) 1-2 kişi kalır oda seninle aynı memleketten olan kişidir. Yılda 1-2 kere senin şehrine gelen arkadaşlarınla buluşup geçmişi yad edersin olay bundan ibaret...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

quote:

Orijinalden alıntı: AlterPiecesLie

Abi hayatımın en aktif olmak istediğim dönemde üni dönemi,konuşulanlara göre ünide arkadaş çokta kimin ne olduğu belli değilmiş doğrumu?

Üni ortamı özellikle yurt hatıraları hayatımın en güzel dönemiydi. Bütün güzellikleri yaşadım diyebilirim. Fakat üniversiteyi farklı bir şehirde okursanız okul bittiğinde görüştüğünüz(yüzyüze) 1-2 kişi kalır oda seninle aynı memleketten olan kişidir. Yılda 1-2 kere senin şehrine gelen arkadaşlarınla buluşup geçmişi yad edersin olay bundan ibaret...

Heyecanıma bir nebze daha eklenmiş oldu,çok teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.