Ps4 için monitör aldım 15dk önce ürünün görsellerini incelerken bi baktım hdmı çıkışı yok. Dönüştürücü kullanırsam kalite çok düşüyor diyorlar . Hdmı değilde o VGA çıkışını kullanırsam aynı kalite olur mu ? Yani Led Tv'im deki gibi görüntü kalitesi alır mıyım ? ( hdmı çıkışlı onda) Ürünü iptal mi edeyim daha hazırlanmadı yani görmemiştir bile ürün yetkilileri . Keşke adam gibi baksaydım görsellere hdmı çıkışlı monitör alırdım yahu
VGA İle HDMI görüntü aktarımı aynı kalite midir? up up up
Tabiki aynı görüntü alınır.
Cengaver53C
kullanıcısına yanıt
Hocam keşke gece söyleseydiniz bende okuduğum yarım yamalak yerlerden kalite düşer yazdığı için iptal ettim ürünü , mutfaktaki televizyonu taktım mecburen . Yine de sağolun.
Bizzat denediğim için bunu söylüyorum Hdmi kabloyla dijital görüntü alırsınız vga kabloyla analog ama görüntü kalitesinde gözle görülür bir fark görmezsiniz bilhassa oyunlarda.Projektör cihazında da denedim.Ama günümüzde leptoplar inceliyor ve artık vga çıkışları birçoğunda artık yok hdmi kablolarla artık görüntü aktarımı var.
Cengaver53C
kullanıcısına yanıt
Hocam teşekkürler cevap için , peki VGA To HDMI kablolarda görüntü düşüşü yaşar mıyım? Ps4 de Vga girişi yok monitörde de Hdmı çıkışı. Hdmı çıkışlı monitörler de 400den başlıyor.