. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 19 Mayıs 2024; 11:20:27 > |
.

-
-
kardeşim endüstri mühendisliğini siler misin oradan
-
Dayı solak olup nasıl sol açıkta oynuyon
Sırf orta mı açıyosun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çizgide oynuyordum, gareth bale gibi.
-
Pc başında yaptığınız her işi bitirebilir, yazılımcılıkla başlıyor bu iş, bakalım nolcak ileride, kimsenin bir fikri yok zaten. Sanayi devrimi gibi yapay zeka devrimi geliyor
-
bu durumda temel bilim düşünülebilir bence (benim aklıma yatıyor biraz)
hatta daha temel olarak araştırmacılık fikri cazip geliyor. AR-GE'deki GE'yi yapay zeka rahatlıkla üstlenecek belli ama araştırma kısmı öyle değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 13 Mart 2024; 14:2:20 > -
Boşa okuyorum hissi var.
-
En azından senin gibi milyonlar var öyle düşün, herkes aynı durumda yapacak bir şey yok. Keşke tüm hepsini bir anda bitirse de kimse çalışmasa keyfimize baksak
-
-
ee kimse çalışmasa ekonomi nasıl sürdürülebilir olacak?
-
hocam bölüm ne? bir de hangi üni
-
bilkent ctis
-
freelance ı bitirecek orası kesin
-
universal basic income, denilen bir şey çıkacak tahminimce. Vatandaşlık maaşı gibi düşünebilirsin
-
Black mirrordaki distopik/futuristik komplo teorilerine dönecek demek ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden olmasın :D Yazılımla başlamalarının sebebi yazılımın replace edilmesinin kolay olması değil bence, büyük sermayedarlar için yazılımcı almak çok pahalı. ABD'de çok absürt paralar dönüyor bazen, 200bin dolar base + 200bin stock option = 400bin dolar para çıkıyor şirketin cebinden (3-5 senelik yazılımcı için). Bunların 4'te 3'ünün işini alsalar fazlasıyla yeterli onlar için
-
endüstri ne alaka? Bussines analyst olacak adamın işini yapay zeka biraz zor alır. @RamseyBolton
Benzer içerikler
- görkem şahin hangi üniversite mezunu
- okyanus yayınları zorluk derecesi
- adana deneme sınavı yapan yerler
- bilkent sınıf öğretmenliği
- kaf 1-2-3-4 pdf indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X