Şimdi Ara

Saniyeler içinde stokları tükenen PS5 bugün yeniden Amazon.com.tr'de satışta! (Tükendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
3
Favori
26.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne dakikasi kardesim saniyesinde bitti. 10 urun getirmisler algi kasiyorlar. Bir de surpriz dediler guluyorum sadece.

@ilkerinanc bir insan dusunun hicbir konuda bilgisi yok ama her konuda yorumu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gene karaborsa başka bişey değil. normal retail alamazsanızda gidip karaborsada 2 bin fazlasınada almayın yani. kafanızı kullanın

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Biraz yavaş at 😂 Avusturya da yaşıyorum 1000€ ps5 görmedim. Ps5 şuan 499€ Xbox SERİES X 499€
  • Cm-rc1000 C kullanıcısına yanıt

resmi fiyatının ne olduğunu bende yazdım, stok yok sorun orada.

• Milyonerleri bahane etmeyimin be
    İnternette açlık naraları atanlar koşa koşa gidip alıyor.Ülke ekonomisi yerlerde ama fakir edebiyatı yapan doyumsuzlar da pişkin
  • Aga Sony'yi tebrik etmek lazım bu ne güzel PR çalışmasıdır, özel veya ekstra olan ne var? Klasik haline gelen serinin yeni ürünü yani çok normal bir şey, daha önce bu denli olaylar olmuyordu... ha bire ünlüler bununla foto, video çekiliyor? sonra da az stok olaylarıyla bir heyecan yaratma olayı falan, ulen kapitalizm kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorsun bizimle helal olsun, dünya malına bu kadar tamah edip çocuklar gibi bunların peşinden bu kadar hırsla koşmamız da bizim ayıbımız olsun... günün sonunda birilerinin yazdığı senaryoya ne kadar bir zeka kullanarak katılabildiğin şüpheli olan oyunu oynuyorsun, dünyayı kurtarmıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Aralık 2020; 1:20:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stubbornpride

bir ülkenin ekonomisi ve sosyal refah düzeyi asgari ücretle ölçülmez, olsa olsa göstergelerden biri olur. Almanya asgari ücreti ile saçma sapan kıyaslama yapılıp duruluyor, Almanya'da nüfusun kaçı asgari alıyor? Vasıflı elemanın yüzde kaçı asgari alıyor? Bizde utanmasalar 20 yıllık tecrübesi olan adama asgari teklif verirler, ki utandıkları da yok, sadece 20 yıllık tecrübeye 1000tl fazla veriyor o kadar. Ayrıca bu kıyaslamada ABD sosyal devlet olarak Almanya'dan daha iyi, hele elektroniği işin içine katarsan.

Almanyada nüfusun %3 ü asgari ücret ile çalışıyor. Onlarda yabancılar zaten.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Ya hacı stok sıkıntısı var evet ama okadar abartılı değil. Bunları satan getirenler planlayıp yapıyor. ps5 bence iyi bir konsol değil. Kullandım test ettim. Mediamarkt PS Test bölümünde denedim. Ps4 ten destekli oyunlari var😂 ve bu oyunlar aşırı kırpılmış şuan.. ps4pro kullanıyorum. Ps5 kadar rezil bir konsol görmedim😂😂🤦🏻‍♂️
  • Cm-rc1000 C kullanıcısına yanıt
    Zenginin parasi fakirin agzi
  • GodLeSs CapTive G kullanıcısına yanıt
    Saniyeler içinde stokları tükenen PS5 bugün yeniden Amazon.com.tr'de satışta! (Tükendi) Saniyeler içinde stokları tükenen PS5 bugün yeniden Amazon.com.tr'de satışta! (Tükendi)

Aynen 😂😂😂

• 2000 tane de getirsin satarlar. O kadar zengin ve yine zengin olmayıp kendini zengin sanan, parasının hesabını bilmeyen ve ps5i hemen almazsa ölecek hissine kapılan bir sürü insan var. Sorun şu ki Sony'nin elinde stok yok. Avrupa ülkelerine bile 500-1000 tane geliyor, saniyesinde bitiyor.
  • Zenginler kendi aralarında yarışmış ilk 50 şanslı zengin almış işte. Bu fiyata alsam mahallede enayi diye adım çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhres7

Milyonerleri bahane etmeyimin be
    İnternette açlık naraları atanlar koşa koşa gidip alıyor.Ülke ekonomisi yerlerde ama fakir edebiyatı yapan doyumsuzlar da pişkin

ağla

• Yine hayatımda okuduğum en salakça yorumları bu bölümde okudum

• 1 stok koyup reklam yapiliyor gibime geliyor btw

• dere.beyi kullanıcısına yanıt
    Saçmalamayın ya, ülke ekonomisi asgari ücretle falan ölçülmez, ülke ekonomisi kişi başı milli gelir seviyesi ile, kişi başı satın alma gücü paritesi ile ölçülür.

• Ek gümrük vergisi yüzden 20 ye düşmesi ertelenmezsw bu fiyata alanlar zarar edebilir.
    Henüz açıklanmadı

• 2 saniyede bitti ürünler. boşa beklemeyin . 80milyonluk ülkede 50 tane ürün getirmişler kampanya diye milleti trollüyorlar. reklam yapıyorlar. komik.

• Alıcaz da devlete güvenemiyorum.
    Yılbaşında ek gümrük vergisi kalkacak mı kalkmayacak mı kardeşim?
    Bi yetkili adam gibi çıkıp açıklasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cm-rc1000

Aynen 😂😂😂

Altta series x mi yazıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.