Şimdi Ara

Saniyeler içinde stokları tükenen PS5 bugün yeniden Amazon.com.tr'de satışta! (Tükendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
3
Favori
26.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burada uzatan tek kisi sensin, konu bir ps5 satis konusu, ucuzdur pahalidir, ulkede su kadar ac/fakir vardir yoktur , bunlarin muhasebesini kendi icinde yapip sahsi tavrini ona gore belirleyebilirsin, sana kimse laf edemez ,sen de isteyenin kendi parasini istedigi gibi harcama ozgurlugune laf edip burada gerginlik cikaramazsin

bu kadar insan ters karsilayip seninle polemige giriyorsa demek ki buranin dokusuna bu sozler uygun degil, demek ki kimse akil almak istemiyor

soylediklerinin dogrulugu yanlisligi da degil mesele , birincisi yeri degil, ikincisi baskalarina karismaya giriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt

Tamam o halde herkesin sen,ben, digerleri, burada bir son bulsun, sen de o tarz mesaj atma, ben ve biz de uzatmayalim olsun bitsin , ilk mesaji sen atip bu mesaj gel gitini baslattin ,geregi yoktu , simdi es zamanli olarak sonlandiralim artik

• stok az da olsa vardı, ben 1 tane düşürdüm. 2. dualsens hediye yazıyor ama gelsin bir görelim gerçekten öyle mi...

• Yeniden tükendi
  • https://www.amazon.com.tr/dp/B08LQZGF76/ref=olp-opf-redir?aod=1 ps5 olayı geçti ama bir daha indirim olursa bu linki refresh edip daha hızlı alabilirsiniz, veya 1 tık etkinleştirerek alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmazadam -- 26 Aralık 2020; 18:18:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xagdas

Alıcaz da devlete güvenemiyorum.
    Yılbaşında ek gümrük vergisi kalkacak mı kalkmayacak mı kardeşim?
    Bi yetkili adam gibi çıkıp açıklasın.

Herhangi bir karar alınmazsa, yüzde 50 den yüzde 20 ye düşecek. Çünkü bunla ilgili kararname 3 ay öne yayınlandı

• drjacob kullanıcısına yanıt
    Ne kadardan satildi piyasası kac ben n11de 11.11de uygun bulamamıştım fiyatini 😕
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeheart44

Herhangi bir karar alınmazsa, yüzde 50 den yüzde 20 ye düşecek. Çünkü bunla ilgili kararname 3 ay öne yayınlandı

Alıntıları Göster

3-4 gün kaldı zaten bunla ilgili tekrar uzatma yapmazlar sanırım bence vergi ayın ilk günlerinde düşük olacak

yaparlarsa da saçma olur kalıcı yapsalardı o zaman amaç ne ki

• quote:

Orijinalden alıntı: .HonouR.

10 satırlık basit bir script yazarak dün 2 tane alabilmiştim. bakalım bugün kaç tane düşecek  

from selenium import webdriver

import urllib.request

.

.

.

(python sa tabi)

• WaylandIZMIR kullanıcısına yanıt

Fiyatlar isterse yüzbin TL olsun. Alacaklar. Herkes alır. İsterse iPhone 50bin TL olsun. O iPhone alınacak.

• Bu urun amerika fiyati 399 dolar olan mi yoksa 499 dolar olan mi

• Yuh ya bende linkte ürün yok diye yaygara yaptım haber sayfasında
  • ula hani egonomig kriz vardı ürün çıkıyor anında tükeniyor arabalar içinde böyle ekonomik kriz var yersen :D

• 8300 tl ye fena pc dizilir. Bunu alanlar çok zengindir. Yoksa akıl işi değil bunu almak.

• quote:

Orijinalden alıntı: gecekorrr

ula hani egonomig kriz vardı ürün çıkıyor anında tükeniyor arabalar içinde böyle ekonomik kriz var yersen :D

Görende duyanda 1 milyon adet stok geldide hemen tükendi sanacak. ya safsınız ya da algı kasan trollsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: YawuzS

8300 tl ye fena pc dizilir. Bunu alanlar çok zengindir. Yoksa akıl işi değil bunu almak.

Ne alinir mesela dostum laf sokmadan soruyorum vr aldigin sey 7 sene high oynatir mi ?

• gecekorrr kullanıcısına yanıt

Emonomik kriz her daim fakirlere vardır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.