Şimdi Ara

Saniyeler içinde stokları tükenen PS5 bugün yeniden Amazon.com.tr'de satışta! (Tükendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
3
Favori
26.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paetzold

Cepte olmayan para ile alışveriş hep.

Alıntıları Göster

Evet cepte olmayan para yiyen çoktur fakat şöyle bir durum var, 1 yıl 2 yıl 3 yıl diyelim cepte olmayanı yedin , ya sonrası. Yıllardır fakirlik edebiyatı yapılır, millet ağlar ama Ben etrafa bakınca öyle bir hal görmüyorum, bu kadar uzun süre borç ile kimse devam edemez. Türkiye'de çok başka bir sosyoloji var, akıl sır ermez bir sosyal ağ, akrabalık, yardımlaşma dinamiği var, zekatı var sadaka kültürü var. Adama köyünden yağı, bulguru peyniri, balı pekmezi vs vs gelir her sene, patron zekat dağıtır işçiye, yani bir şekilde dönüyor Burası diğer ülkelere benzemiyor çok başka bir dinamiği var..

• cemsinan kullanıcısına yanıt
    Hala zengin diyorsun, ps5 alanın bir mesleği geliri vardır elbette ancak zengindir demek ayrıştırıcılık oluyor. Bahsettiğim hesaptan zenginlerin hayatını bir incele öncellikle. Bu forumda onlarca kişi ps5 alıyor, hepsi de biriktirdiği ya da taksit imkanıyla borçlanarak alanlardır. Vergi kısmı da AKP çocuklarının babalarına gidiyor ihaleyle. Hala burada duyar kasmazsın artık.
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt

Ben fakirim demedim ki. Belki senden de zenginimdir. Hayatımda çok sayıda sektörde çalıştım ve işveren de oldum. İşveren olduğum sektörlerden biri de eğlence sektörü.

Bu ps5 hücumunda rahatsız edici bir gerçeği yazdım.

O gerçeği de özellikle çalışma hayatımda defalarca gözledim. O yazdığımı dikkate alınacak bir bilgi olarak bir kenara yazar veya hiç dikkate almazsınız. Size kalmış.

Mutlu eden yalanlarla da devam edebilirsiniz. O da size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 27 Aralık 2020; 11:11:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi trollün biri gelir PlayStation konusu açar ekonomi çok iyi der ama 50 tane stok açıldığından haberi yoktur. Linçlenir konu kapanır

• madem üretemicen stok sıkıntın olucak duyurma çıkartma piyasaya ürünü saçma sapan işler ps5 ve ekran kartı bulunmaz hint kumaşı oldu saçmalık

• Chillout C kullanıcısına yanıt

Ben bu zengin sınıfa hiç kıyamıyorum ama ya.

Ülkede onca ayrımcılık, ayrıştırma içinde "zengin sınıfın en taviz vermediği tarafı keyfidir, eğlencesidir" cümlesine bi alınmalar bi alınmalar.

Ah canım benim ayrışmış. Kıyamam kıyamam.

• .HonouR. kullanıcısına yanıt
    Herkes heykir oldu herkes yazilimci at yalani ... 😂
    Siparis ekrani at yiyorsa 😁
  • Pyton ne hocam hazir yazilim mi
    Bu yazdiklarin n11de kupon arac satisinda gecerli oluyor mu simdiden hazirlik yapalim😁
  • olmazadam kullanıcısına yanıt
    Ne farki var linkin referans mi kasıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesci87

Nolacak sarı sayfada 13 15binden satışa konulacak
    İnşaallah bir vergi indirimi gelir de ellerinde patlar

merakımdan soruyorum. 8300 e aldıkları cihazı 13 15 bine satabiliyorlar mı? İlana koyarlar koymasına ama alan enayiler var mı?

• Bugün 600.000 TL parası olan adam, parasını faize yatırsa bakın ne oluyor ?

Bu arada evler 120k~150k'dan satılırken üçer, beşer alanlar birini satıp böyle bir paraya kavuşabilirler.250k içinde olmaya bile gerek yok, yani...

Saniyeler içinde stokları tükenen PS5 bugün yeniden Amazon.com.tr'de satışta! (Tükendi)
  • GeceninGölgesi1982 G kullanıcısına yanıt
    Emin olun var. Daha iPhone 12 serisi Türkiye’de satışa çıkmadan önce yurt dışından getirenler 3000-4000 TL kar ile sattılar. 9000 TL’ye iPhone 12 getirip 12500 TL’ye satan oldu. Pasaport kaydıyla 11000 TL’ye getirip 15000 TL’ye satanları gördüm. Alan tipleri görseniz keşke. Sanayi işçisi, öğrenci falan.

Sarı sitede Amazon’dan 8300 TL’ye alıp 12000 TL fiyat biçen bir stokçu var. Adam her satışta 3700 TL havadan kar yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 27 Aralık 2020; 12:14:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Hala zengin diyor ya neyse kardeş sen kendi dünyanda yaşa. Senin anlıcağın dilden konuşayım en iyisi; hakkaten fakire bir yardım yapmayan burda gelip ps5 alıyor yazıklar olsun, reisimiz tüm çevresiyle birlikte o kadar fedakarlık yapıyor yemiyor içmiyor halkı besliyor ama bu vatan hainleri ps5 alıp japonların abd nin değirmenine su taşıyıp mason lobisini israili besliyor. Bunlar keyiflerinden ödün vermezler, şömineli evlerinde miles morales, demon souls remake oynayıp halka tepeden bakarlar.
  • iyi de bu acele neden? Oyun mu var ? Birkaç ay veya bir sene sonra al. O zaman oyunlar da artar, hatta plus a düşmeye başlar. Cihaz da heryerde satılmaya başlar.

• Ps den ülke ekonomisine geçilmiş brova. Ps5 konuşulmuyor ekomoni konuşuluyor hala ekonomi iyi diyorlar ne kadar tezat

• Konsol fiyati hakkinda benim anlamadigim bir sey var, 8.300 lira cok yuksek bir fiyat, yani kabul edilebilir bir fark degil. Bu urun 399 mi 499 mi bilmiyorum, iki modeli var ancak 399 dolarlik yani bu dovizdeki fahis yukselise ragmen turk lirasi degeri 3.000 lira olan bir cihazdan bahsediyoruz

Bunu sen 8.300, yani neredeyse 3 kati fiyata alirsan tabi ki pahali dersin. Size soyluyorum, boyle urunlerin hepsi yurt disindan alinir, hele oradaki firsatlari yakalarsaniz bu urunu 379-359 hatta 329 gibi fiyatlara yakin zamanda bulursunuz

Yani mesele 8.300 e alip 13.000 e satanlar degil aslinda, "normal" satis fiyatinin yurt disinin 3 kati olmasi .. eger 499 luk modelse de yine 2 katindan fazla

3.000 lira uzerinden dusunursek de , bu konsolu alip, yaklasik en erken 5 sene sonra yenisi cikacagi varsayimi ile seneligi 600, ayligi 50 liraya kullanacaksiniz

Ben eminim aylik 50 lira boyle bir cihaz icin asgari ucretlinin bile ayirabilecegi paradir, 3.000 olarak bakmayin, kullanim omru/suresi icerisinde size bunun eglence maliyeti olarak dusunun

Bu tezimin karsisindaki tek sey ise oyun maliyetleri, ona lafim yok, evet cok oyun cok para ama 1-2 oyun alip toplanip futbol oynamak icin cok makul bir para

Soyle dusunun , dolar buralara gelmese , 2-3 lira araliginda kalsaydi, cok degil 5 sene evvel, su an bu konsol 1.000-1.200 lira civariydi

Hala konsola sacma demek bu yazdigim gercekleri inkar etmektir, yeter ki dogru yerden dogru fiyata alin... bu oranda katsayilar yoksa da, tum vergilere vs ragmen iphone icin filan da gecerli dediklerim

• Tükendiyse neden biten fırsatlara taşınmıyor konu?

• Punisher_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah aşkına nesi peynir ekmek gibi sattı, zaten kaç tane geldi ki ülkeye toplamda? Bütün satış yapan siteleri toplasan dünyada milyonlarca satan şey ülkemizde kaç bin satılmıştır? 10.000 tane satılmış mıdır? 83 milyonluk ülkede bir zahmet bu kadarcık gelen üründe satılsın.
  • Chillout C kullanıcısına yanıt

Yahu tabii ki zengin diyeceğim. Tanıdığın fakir olup da bunu alan var mı? Ya da tanıdıkların arasında alabilenlerin yüzde kaçı fakir?

Diğer yazdıkların da sadece manasız ön kabullerinle alakalı. Hepsi de yalan ve yanlış. Söylediklerinle işim olmaz.

Zengin sınıfın keyif ve eğlence telaşına dair tek kelam edince hemen bir sıkılmalar, öfleme pöflemeler. "Ya şimdi huzurumuzu niye kaçırdın ama yaaaa" lamalar. Dediğim gibi kıyamam ya. Size de yazık.

Değl de işte, lafın gelişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 27 Aralık 2020; 13:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceninGölgesi1982

merakımdan soruyorum. 8300 e aldıkları cihazı 13 15 bine satabiliyorlar mı? İlana koyarlar koymasına ama alan enayiler var mı?

Alıntıları Göster

Takip ediyorum favoriye alıyorum sarı sitede...9 bine ilana koyanlar aynı gün, 9.500 e ilana koyanlar üç dört güne satıyor. 12-13 yazanlar avcunu yalıyor.

Pandemiden dolayı bu haftasonu eve kapanmadan dolayı kuryeyle eve teslim 10.000 civarı satanlar var ama bu azınlık bir kesim (zengin ve covidden dışarı çıkamayanlar)

Buı hafta içi taban fiyatı ikinci elde 9 bine düşer .

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.