|
Saniyeler içinde stokları tükenen PS5 bugün yeniden Amazon.com.tr'de satışta! (Tükendi) (8. sayfa)

-
-
Tüm dünyada stok sorunu var belli ki .Almanya'dan getirtmek istiyorum ama oradada yok sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman sen de çalış meslek edin birşeyler üret ve sen de zengin ol, o zaman öyle ufak tefek kaprislerin şımarıklıkların olur senin de, ps5 alıp zenginim diye dolanırsın. Ancak hiçbir zaman bahsettiğim şekilde gerçekten zengin olamazsın çok şanslı değilsen. -
Yahu ne kadar içi boş bir düşünce.
Bu ülkede 83 milyon insan yaşıyor. 83 milyondan 1-2 bin kişi PS5 aldı diye ekonomi de sorun yok nasıl diyebiliyorsunuz? Kaldı ki orta sınıfın konsol alması neden lüks görünüyor? Bu cihazlar Amerika ve A,B sınıfı Avrupa ülkelerinde ilk okul öğrencisinin bir kaç aylık harçlığıyla rahatça alabileceği ürünler. Bir memur 12 ay taksitle zorlanarak konsol aldı diye ülke ekonomisi kötü falan değil diye bir yorum yapmamış olmanız gerekir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Xagdas
Alıcaz da devlete güvenemiyorum.
Yılbaşında ek gümrük vergisi kalkacak mı kalkmayacak mı kardeşim?
Bi yetkili adam gibi çıkıp açıklasın.Aynen. Yarın bir gün gümrük vergisi düşerse de, bu ürün indirime girerse diye erteliyorum sürekli.
Yahu ek gümrük vergisi kalksa ne olur. Sony zaten özel fiyatlandırma yapmıştık der fiyat yine aynı kalır. Asla Ps5 alamayacakmışım gibi geliyor. Gerçekten şu konsola verilen şu paraya yazık.
Ülkenin yüzde 45 i asgari ücretle çalışıyor. Köleler ülkesi. Çin hindistan da bile daha düşüktür. Kaldıki bizim verilerimiz hiçbir zaman doğru olmadı. Ülkedeki korona vakalarını saklayan hükümet bu rakamı doğru vermez. En az yüzde 60 dır.
-
Sorun senin veya bir başkasının zengin olması değil, oran. Ülkedeki zengin sayısı 1 artıyorsa fakir sayısıda 100 artıyor. Birilerin zengin olması için diğerlerinin fakir olması lazım entropi kanunu. Bu dengeyide hükümetin devletin sağlaması lazım ama tabiki onu becerebilecek ne kapasiteleri var ne de istekleri.
-
Gümrük vergisi artarsa bu sefer almadığınıza pişman olursunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi de ne alaka? Ben kendimi dışarıda bırakarak yazmadım ki. Ben zaten şirket sahibi adamım.
Kişiselleştirmen gayet manasız.
Burada konuyu ps5 ve ozellikle bu urunun fiyat ve ozellik kiyaslamasi disinda noktaya ceken herkes basliga, siteye ve digerlerine saygisizlik icindedir
Tamam neyi nasil ucuza alacagimizi konusurken yontemler uretelim ama burada birbirini cocuk sanip hic bir karsisindakinin fikrini degistiremeyecegini bilmesine ragmen laf kalabaligi yapanlarin sabotaj yaptiklari acik
Fikirlerin bazilarina kesin kez ben de katilsam da inatla yerinin bu baslik olmadigini soyluyorum ama laftan anlamayan aileden saygi almamis tipler burada dolandigi surece mesele duzelmez ,boyle birbirinize girersiniz
Ortalık sakinlesin bir ara alırız. Zaten fiyatı da düşer, hem ucuza hem de daha rahat alabileceğim bir duruma gelmiş olurum.
-
Ps satislari bile uzer bizim muhalifleri. Almayin diyecekler ellerinden gelse, belki de diyorlardir.. yazik bunlara hakkaten uzucu durumdalar..
-
Bizim gibi ortadoğu bataklığında değil birçok gelişmiş ülke de bile durum böyle zemgin fakir uçurumu almanya da bile yüksek. Norveç, kanada veya kuzey avrupa ülkelerde minimum düzeyde. Ancak tartışma konusu bu değil. Ps5 alanlar zengin diye burada sürekli bir duyar kasılıyor. -
Kendini şirket sahibi ve zengin olarak tanıtıp ps5 alan forum üyelerini ekeştirenlere itibar etmeyiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X