arkadaşlar hanımın tayini çıktı lakin köyün ulaşım sorunu var. bu köyü bilen tanıyan var ise siverek ten sonra nasıl gidildiği konusunda bilgi verebilir mi ?
geçen hafta urfaya siverek e kadar gittim yalnız köye ulaşamadım. yardımlarınızı rica ediyorum.
hangi araç ne şekilde gidiyor öğrenebilirsem çok mutlu olurum. saygılar
Burdan pek sağlıklı bilgi alabileceğini sanmıyorum. Siverek belediyesini felan ararsan en sağlıklı bilgiyi verirler sana bence.
quote:
Orijinalden alıntı: ıLGıM
Burdan pek sağlıklı bilgi alabileceğini sanmıyorum. Siverek belediyesini felan ararsan en sağlıklı bilgiyi verirler sana bence.
hocam siverek e kadar gittim ama ne köyü bilen var ne de ulaşımı. garip bir durum belki o civarda olupta yardımcı olabilecek arkadaşlar olur.
Allah kolaylık versin. Urfa'da bi' Suruç, bi' Siverek...
quote:
Orijinalden alıntı: IeVeN
quote:
Orijinalden alıntı: ıLGıM
hocam siverek e kadar gittim ama ne köyü bilen var ne de ulaşımı. garip bir durum belki o civarda olupta yardımcı olabilecek arkadaşlar olur.
O nasıl köymüş öyle hocam. Adam öldürseler duyan olmucak demeki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme