Şimdi Ara

sansa clip+ ekran sorunu ve garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun yurtdisindan gelen bir arkadasimla sansa clip+ getirttim. Urunu kutusu acilmamis ustunde jelatinli halde getirdi. Sansa yi actim ekren da acilis falan geldi sonra diger kutu iceriklerina bakayim diye dizimin ustune koydum dusme falan kesin yok 2 dk sonra elime aldigimda ne yaptiysam birdaha ekrani acamadim. Ama player calisiyor sarki dinleyebiliyor bilgisayara baglayabiloyorum. Arkadaslar yardimci olabilir misiniz ben bunu acarak kendim halledebilir miyim ?Turkiye de bu urunlere kim bakiyor ? Nasil altinda kalkarim bu isin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rockbox kuruluyken bende kilitlenme oldugunda cihaza yaptıgım işlem aşağıda yazılı. İnşallah sorununuzu çözer.

1: bilgisayara bağla
    2: açma/kapatma tuşuna 30-35saniye geçede bilir bas ya açılır ya kapanır. Kulaklık takılı olsun
    3: 1-2 saat şarjda dursun cihaz daha sonra açma kapatma tuşuna bas
  • hocam maalesef olmadı kaç kere şu dediğinizi tekrar ettiğimi anlatamam. Ürünü de çok sevdim gerçekten ,sesi çok güzel aldığım yere göndertip değiştireteceğim artık.
  • Kafanı karıştırmak gibi olmasın da yurtdışından aldıysan ve burada destek bulamazsın gibi geliyor garanti kapsamında yani, eğer ki bulursan gönder gitsin ama bulamaSan sistem dosyaşaeını kes al bilgisayarına daha sonra aynı işlemleri yap sonra o dosyaları tekrar at. Ekranla alakalı donanımsal sıkıntı belli ama dışarıdan yapabileceklerin bunlar. Düzelir inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.