Şimdi Ara

Sansa e250 2GB video sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selem biriki gün önce bir sansa e250 2Gb mp3 player aldım alet geyet güzel fiyat performans açısından bence gayet iyi benim yaşadığım tek sorun şu oldu convert programı ile bir film yüklediğinizde bunnlrı .mov uzantısına dönüştürüyo ve büyük dosyalarınızı 2 yada 3 parçaya bölüyor.Mesela ben bir vcd'nin tek cdlik kısmını programla convert edip alete yüklediğimde 3 parça dosya oluşturuyor ilk dosya gayet iyi çalışırken ikinci ve üçüncü dosyalar takıla takılı ilerliyor yani düzgün izlenmiyor.Dosyayı başka bir program ile .mov haline çevirip yükleyincede dosyayı açmıyor ve bu dosyayı yüklemek için lütfen sansa media convert programını kullanın diyor.Bu şekilde bir sorunla karşılaşan oldumu daha önce bu cihazı kullananlar arasında bi yardım lütfen.

• Arkadaşım ben de bir zamanlar bu makinayı düşünüyordum,malesef alamadım.

Bence önce aynı formatı koruyarak başka bir converterla video dosyasının çözünürlüğünü düşür,daha sonra kendi converter'ı ile .mov'a dönüştür zaten bu çevirici dosya boyutlarını düşürmüyormuş çözünürlük düşürmen hem dosya boyutunu düşürür hem de teoride daha hızlı çalışmasını sağlar
  • tsk cevap için sağol denedeim dedğin yöntemi ama yine düzelmedi sorun yani cihazın kendi convert programı ile convert ettiğim dosyalar arasında hep ilk olan dosya sorunsuz çalışıyo ama 2-3-4 diğer dosyalar kare kare ilerliyor sanki takılıyormuş gibi bu sorunla daha önce karşılaşan birileri varmıdır??
  • Geçmiş olsun,sorunu buraya yönelt o zaman daha bilinçli cevap alırsın;

http://forum.donanimhaber.com/m_9876857/tm.htm
  • sağol dosrum sorumu söylediğin alana yönelltim umarım bir cevap gelir ya ben bu cihazı çok sevdim hazır yeni almışken bir sorun varsa değiştirmekte yada servise götürmekte fayda var...
  • Arkadaşlar yokmudur bu sorunu yaşayan biri yada nası düzelticem, bilen biri :( videoları 3'e 5'e bölüyo program birinci video süper çalışıyo diğerleri duraklaya duraklaya kafayı yedim servisemi götürsemki??
  • arkadaş bende bu cihaz var amerikadan getirttim ama gelirken cd sini getirmemiş vatandaş oyüzden videoları convert edip izleyemiyorum yardımcı olabilecek olanınız varmı mesela cdnin kopyasını yollayabilecek hayır sever bir arkadaş yda cdnin imageini?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.