Şimdi Ara

#*SANSA FUZE İNCELEMESİ VE KULLANICILARI BURAYA & Rockbox kurulumu #* (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
3
Favori
28.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anwhere

quote:

Orijinalden alıntı: fthfth

Ayarlar, çalma ayarları, karıştırmayı açıp evet diyeceksin. Ama aynı dosya içinde karışık çalıyor, farklı dosyadaki şarkıları seçmiyor ozamanda

Hocam yok işte öyle olmuyor bende tek dosya var zaten şarkıların olduğu ama rastgele çalmıyor nedense bugün tekrar kurmayı denedim ancak sonuç yine aynı ilk seçtiğim şarkıyı birinci şarkı olarak atıyor devamında 2,3,4 diye devam ediyor çalmaya listeden kendim şarkı seçtiğim zaman o şarkıyı ilk sıraya atarken karıştırıyor ama benim istediğim şarkı çalarken rastgele olayını yapması bu var mı acaba?

Eğer imlaya dikkat edersen daha anlaşılır olur. Kendim seçince oldu diyosun tamam işte. Cihaz senin istediğin parçayı nerden bilsin
    Ben ilk şarkıyı seçiyorum, atlatma tuşuna bastığım zaman karışık çalıyor. Şarkıları direk attıysan ondanda olabilir. Fuzenin içine ayrı dosya açıp şarkıları içine atıp tekrar dene. Fuze içinde dosya yoksada olabilir yani. Bende sorun yok şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: fthfth

Eğer imlaya dikkat edersen daha anlaşılır olur. Kendim seçince oldu diyosun tamam işte. Cihaz senin istediğin parçayı nerden bilsin
    Ben ilk şarkıyı seçiyorum, atlatma tuşuna bastığım zaman karışık çalıyor. Şarkıları direk attıysan ondanda olabilir. Fuzenin içine ayrı dosya açıp şarkıları içine atıp tekrar dene. Fuze içinde dosya yoksada olabilir yani. Bende sorun yok şuan

Tamam hocam dediğini denerim bir ara

Edit:İmlasız olunca yanlış anlamışsın galiba haklısın.Düzeltip yazarım tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anwhere -- 12 Temmuz 2011; 18:26:20 >
  • Selamlar. Arkadaşımdan aldığım bu müzik çalara, 8 gb'lık toshiba microsd hc kart alım. Ama cihaz bir türlü görmüyor. Format attım, fabrika ayarlarına döndürdüm gene de tanıtamadım. Arkadaşım daha önce bu alete 16 gb'lık kart takmıştı ve sorun yoktu. Alet 4 gb'lık dahili hafızaya sahip. Ayrıca içinde rockbox kurulu mu onunda bilmiyorum ama yok galiba. Rockbox programını indirdim. kurmaya çalıştım hata verdi. " Your configuration is invalid Please go to the configuration dialog and make sure the selected values are corrected" hatası veriyor. Diğer çözemediğim bir sorun ise "autodetect" yaptığım'da " could not detected a Mountpoint. Select your Mountpoint manually" uyarısı veriyor. Ok deyince "Configuration error" hatası; the following errors ocurred: Mountpoint is not writeable You need to fix the abbove error before you can countinue". bir de bu.
    Bu cihazın recovery mode bölümüne giremedim. Ordan format atmayı düşünmüştüm. Acaba arkadaşlar bu müzik çalara hafıza kartını nasıl tanıtabilirim? ilginize taşekkürler.

• Hafıza kartının çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Başka kartı çalıştırıyosa sorun yeni kartta olabilir. Rockbox içinse, fuze için doğru olanı indirin. Fuzenin iki versiyonu vardı v1 ve v2. Önce hangi versiyon olduğunu öğrenin. Hata muhtemelen bundandır. Zaten rockbox un kurulumu sayfasında detaylı anlatılmış
  • Sonunda Rockbox'u çalıştırabildim. Tamam bunda sorun yok. Ama hala hafıza kartı sorunum devam ediyor. Aldığım kartı denedim çalışıyor hiçbir sorun yok. İnternette bazı kişilerinde bu sorunu yaşadıklarını okudum. Ama bu sıkıntım sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 365.Hamlet

Sonunda Rockbox'u çalıştırabildim. Tamam bunda sorun yok. Ama hala hafıza kartı sorunum devam ediyor. Aldığım kartı denedim çalışıyor hiçbir sorun yok. İnternette bazı kişilerinde bu sorunu yaşadıklarını okudum. Ama bu sıkıntım sürüyor.

Bu sorun aynı marka kartta mı olmuş yoksa markalar farklı mı? Kartların class değerleri farklı mı? Ben bir tane alı, bir tane de kart alırım diyordum ama bu durum karıştırır işleri.
  • Toshiba 8 gb class 4. Bilgisayarda denedim hiçbir sorun yok. Rockbox versiyonluda tanımyor. Sandisk'in 8 gb'lık hafıza kartını almayıda düşündüm. Ama mantıksız geldi bana. Sonuçta problem ayın olacaktır.
  • RB kurduysanız kullanımı daha kolaylaşacak. Birde hafıza kartını ayrı bir dosya olarak görüyor, fuze kapalı iken kartı takın sonra fuzeyi açın. Ve iyice kurcalayın micro sd ibaresini görene kadar
  • Maalesef birçok denemeden sonra bile hiçbir değişiklik yok. Biraz mantıksız olacak ama gidip sandisk 8 gb class 4 micro sdch alacağım. Bakalım ne gibi bir sonuçla karşılacağım.
  • Biraz mantıksız olabilir evet
    Geçenlerde bende aldım 30 TL zaten, yedekte durur en azından...
  • Şimdi Sd card formatter 3.0 programını indirip format attım. Gene değişen birşey yok. Rockbox info'da MSD: Not present yazıyor. Ortada ki tuşa tıklıyorum, scannig disk diyor ama birşey bulamıyor. Belki sandisk'in card'ını alınca "hemşeri" dayanışması yaparlar.
  • Tekrar selamlar. Bugün Sandisk 8gb class 4 hafıza katı aldım. Umutlu değildim aslında, ama bir baktım ki aldığım bu kart cihazla uyumluluk gösterdi ve çalıştı. Şimdi bir sorunum yok. Kart'a istediğim şarkıları yükledim sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Aslında Toshiba hafıza kartında da bir sorun yok çünkü o da normalde çalışıyor ama fuze ile belki uyumuluk göstermedi. Herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 365.Hamlet

Tekrar selamlar. Bugün Sandisk 8gb class 4 hafıza katı aldım. Umutlu değildim aslında, ama bir baktım ki aldığım bu kart cihazla uyumluluk gösterdi ve çalıştı. Şimdi bir sorunum yok. Kart'a istediğim şarkıları yükledim sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Aslında Toshiba hafıza kartında da bir sorun yok çünkü o da normalde çalışıyor ama fuze ile belki uyumuluk göstermedi. Herkese teşekkürler.

En sonunda başarmanıza sevindim. Çok ilginç bi durum, başka bir markanın kartını neden çalıştırmazki?
  • Merhabalar;

bugünden itibaren bende bir fuze 4gb kullanıcısıyım. Cihazı bugün teslim aldım. Aynı zamanda bir clip 2gb kullanıcısı olarak söylemeliyim ki bu cihaz gerçekten daha hoş. Ses açma olayı daha hoş, gezinmasi daha kolay. Gayet ince ve makul ölçülerde. Resimlerde göründüğünden çok daha şık bir ürün bence. Bir süre sonra da 16gb kart alıcam bu ufak deveye :) Cihaza rockbox yükledim ama şöyle bir durum var; Normal kullanımda sürekli rockbox olarak açılıp kapanıyor cihaz ama usb den bağlayıpta ilk ayırdığımızda normal sistemi ile açılıyor, cihazı kapatıp açınca rockbox geri geliyor. Bu durum normal midir? Normal değilse ne yapmam gerekiyor? Bendeki clip in rockbox yazılımı sabit, onda böyle bir durum olmadığından bana bir problem varmış gibi geldi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter87

Merhabalar;

bugünden itibaren bende bir fuze 4gb kullanıcısıyım. Cihazı bugün teslim aldım. Aynı zamanda bir clip 2gb kullanıcısı olarak söylemeliyim ki bu cihaz gerçekten daha hoş. Ses açma olayı daha hoş, gezinmasi daha kolay. Gayet ince ve makul ölçülerde. Resimlerde göründüğünden çok daha şık bir ürün bence. Bir süre sonra da 16gb kart alıcam bu ufak deveye :) Cihaza rockbox yükledim ama şöyle bir durum var; Normal kullanımda sürekli rockbox olarak açılıp kapanıyor cihaz ama usb den bağlayıpta ilk ayırdığımızda normal sistemi ile açılıyor, cihazı kapatıp açınca rockbox geri geliyor. Bu durum normal midir? Normal değilse ne yapmam gerekiyor? Bendeki clip in rockbox yazılımı sabit, onda böyle bir durum olmadığından bana bir problem varmış gibi geldi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Normal bi durum, bu şekilde olması gerekiyor. En azından bendede böyle
    Hayırlı olsun...

• Ben de Sansa Fuze veya clip almak istiyorum. Forumda uygun fiyata satan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rok54 -- 11 Ağustos 2011; 15:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rok54

Ben de Sansa Fuze veya clip almak istiyorum. Forumda uygun fiyata satan var mı?

İkıinci el bölümünde var
  • Sansa Fuze 8gb

next meizu ye-m6 8gb

Hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

Sansa Fuze 8gb

next meizu ye-m6 8gb

Hangisi?

Ben her ikisni de kullanmaktayım... Ses tonlama kalitesi olarak meizu m6.. Görünüm olarak Sansa Fuze daha şık ve ayrıca radyo çekim kalitesi olarak fuze daha iyi..
    Rockbox modifiye yazılım atılınca Sansa Fuze de Meizu m6'nın ses tonlama kalitesine yaklaşıyor..
    Sonuç olarak meizu m6'nın sesi daha berrak.. ama ne yazık ki artık üretilmiyor ve sıfırı yok sanıyorum..

*Yeni Fuze+ plus olanların sesini hiç dinlemedim.. uygun Rockbox yazılımı henüz yok..
  • dediğinize göre aralarında pek fark yok.

sansa yı forumdan buldum, m6 ise internette var.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.