Şimdi Ara

#*SANSA FUZE İNCELEMESİ VE KULLANICILARI BURAYA & Rockbox kurulumu #* (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
3
Favori
28.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fuze +'ya Rockbox kurulumu yapılabiliyor mu?

v2. için deneyen oldu mu hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 30 Mayıs 2011; 9:29:05 >
  • yok galiba hocam ben internette arastirdim , kiz arkadasimda var fuze+ ama onun icin rockbox yok bulamadik .

v2 dedigin eger fuze ise , ona var ben kurdum gayet güzel calisiyor .
    quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Arkadaşlar Fuze +'ya Rockbox kurulumu yapılabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: cperinaz

yok galiba hocam ben internette arastirdim , kiz arkadasimda var fuze+ ama onun icin rockbox yok bulamadik .

v2 dedigin eger fuze ise , ona var ben kurdum gayet güzel calisiyor .
    quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Arkadaşlar Fuze +'ya Rockbox kurulumu yapılabiliyor mu?

Yok hocam ya bendeki de Fuze +

Neyse idare edicez artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE ÖZCAN

quote:

Orijinalden alıntı: fthfth
    Hemen hemen sıfır gibi oluyor, kutusu olmaz yalnız...

Hocam hemen hemen sıfır gibi oluyor derken sadece arızalı parçalarını mı değişitirp gönderiyorlar yoksa hem dışını hem de içinde arızalı bölümümü değiştirip gönderiyorlar?
    Eğer dıştaki kaplama değişiyorsa ben de bir tane yenilenmiş füze almak sitiyorum.

Eğer arızası varsa parça değişimi yapıyolar, eğer dış kaplaması deforme olduysa yenisi ile değiştiriyolar. Ben böyle biliyorum...
    Bende yenilenmiş bi ürün almıştım ve sıfır gibi idi

• İstenlere FUZE mevcut.
    RB testlerine başladım..

Radyo kalitesi için, yolda tutumu iyi idi, kayıt aşamasında kopmalar olmadı, sesi sabitliyor. parazit yok !
    20 DK lik E5 güzergahında İETT içinde kayıtlar.
    http://www.rengiahenk.net/SanDisk.Sansa.Fuze.Radio.Kayit.rar
    25 MB
  • rockbox için tavsiyem fuze v1 ve clip v1 dir. v2 lerde usb sorun var galiba. ayrıca fuze+ için rockbox yok, clip+ için olan da biraz sorunlu, aslında clip+ nın kendisi sorunlu bir alet.
  • clip+ ben RB yapmıştım çokta güzel olmuştu.
    fuze içinde yaptım gayet stabil ve güzel...

clip v2 için aynısını diyemem 1 tane elimde patladı 2.yigözüm yemedi...
    v2 den v1 e düşme diye birşey var mı ?
  • v1 v2 olayı versiyon yani sürüm değilmi? Aralarında geçiş olmaması lazım. Elimde patladı derken :)
  • fuze için v1-v2 farkediyor mu gerçekten. rockbox kurulumu, kullanımı falan.. almaktan vazgeçebilirim.
  • Fuzenin v1 ve v2 sine rockbox kurulabiliyor. Kullanımıda ciddi anlamda farkediyor
  • quote:

Fuzenin v1 ve v2 sine rockbox kurulabiliyor. Kullanımıda ciddi anlamda farkediyor

kullanım olarak rockbox olarak mı yoksa v1-v2 olarak mı farkediliyor. rockbox zaten kuaracağım şu v2 olduğu zaman herhanghi bir dezavantaj söz konusu oluyor mu? fuze için soruyıorum bu arada? fuze+ için değil..
  • v1 le v2 arasında bi fark hissedemedim, belki v2 birazacık iyidir ''belki''
    Kullanım olarak farkeden rockbox farkediyor. Eğer almayı düşünüyorsanız hiç düşünmeyin derim. Fuze için konuşuyorum tabi, diğer sansaları denemedim
  • quote:

v1 le v2 arasında bi fark hissedemedim, belki v2 birazacık iyidir ''belki''
    Kullanım olarak farkeden rockbox farkediyor. Eğer almayı düşünüyorsanız hiç düşünmeyin derim. Fuze için konuşuyorum tabi, diğer sansaları denemedim

teşekkürler...
  • Mobilden girince böyle yazım hataları oluyor :)
  • quote:

Mobilden girince böyle yazım hataları oluyor :)

yok önemli değil.. ben zaten alamyı düşünüyorum da hatta ne zamandır bvekliyorum .. v1-v2 olayını okuyunca içime bir kurt düştü ondan sonrmuştum. içim rahatladı diyebilirim.
  • quote:

v1 v2 olayı versiyon yani sürüm değilmi? Aralarında geçiş olmaması lazım. Elimde patladı derken :)

clip 1001 de olsa sorun oldu oda kendi mp3 playar'ımda oldu,
    uyku sersemi yanlış firmware attım ters birşey yaptım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

quote:

v1 v2 olayı versiyon yani sürüm değilmi? Aralarında geçiş olmaması lazım. Elimde patladı derken :)

clip 1001 de olsa sorun oldu oda kendi mp3 playar'ımda oldu,
    uyku sersemi yanlış firmware attım ters birşey yaptım :(

Rockbox yükleyip fazla kurcalamamak lazım :)
  • Millet ben v2 olan rockbox kurdum ancak şarkıları rastgele çaldırmayı beceremedim ayarlarda ki karıştırmayı falan açık yaptım ancak olmadı hepsinde mi böyle çözüm bilen var mı?
  • Ayarlar, çalma ayarları, karıştırmayı açıp evet diyeceksin. Ama aynı dosya içinde karışık çalıyor, farklı dosyadaki şarkıları seçmiyor ozamanda
  • quote:

Ayarlar, çalma ayarları, karıştırmayı açıp evet diyeceksin. Ama aynı dosya içinde karışık çalıyor, farklı dosyadaki şarkıları seçmiyor ozamanda

Hocam yok işte öyle olmuyor bende tek dosya var zaten şarkıların olduğu ama rastgele çalmıyor nedense bugün tekrar kurmayı denedim ancak sonuç yine aynı ilk seçtiğim şarkıyı birinci şarkı olarak atıyor devamında 2,3,4 diye devam ediyor çalmaya listeden kendim şarkı seçtiğim zaman o şarkıyı ilk sıraya atarken karıştırıyor ama benim istediğim şarkı çalarken rastgele olayını yapması bu var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.