Şimdi Ara

#*SANSA FUZE İNCELEMESİ VE KULLANICILARI BURAYA & Rockbox kurulumu #* (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
396
Cevap
3
Favori
28.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yurtdışında daha rahat bulursun, biliyosun bura mahrumiyet bölgesi :)
  • Arkadaşlar bugun fuzeyi pc de şarj edip çıkardım. Açılıp kapandıktan sonra şarkıları görmedi. Güncelleme falanda yaptım ama kâretmedi. Cihazı kendi içinde formatladım, sonra pc de biçimlendirmeye çalıştım ama biçimlendirmedi. Daha önce başına böyle bişey gelen varmı? Yardımlarınızı bekliyorum
  • fuze ıle clıp + arasında ses olarak fark varmıdır? hngısı tavsıye edersınız
  • arkadaşlar. bende uzun araştırmalar sonucu fuze de karar kıldım. bundaki en büyük etken head-fi deki sansa hayranlığı, ve elimdeki albümlerin çoğunun flac olması. flac oynatan ve fiyatı makul başka bir cihaz göremedim bu seviyede.
    ebaydan alacağım sanırım refubrished olarak. en makul fiyatı orada buldum. 38,95 $ + 8,99 $ shipping. makul müdür sizce? (4gb olan model)
  • Arkadaşlar, fuze de rockbox yüklüyken orjinal yazılımla nasıl açıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

fuze v2 de rockbox kurunca batarya daha uzun gidiyor tek farkı bu.. v2 de batarya daha uzun gider derler genel olarak.. v1 le v2 arasında başka fark yok.. v2 4gb kullanıyorum bu arada

rockbox gayet güzel oluyor v2 lere.. ilk başta sadece v1 ler için çıkmıştı şu an v2 ler de gayet güzel rockbox yapılıyor çok da süper oluyor yapmayanlar yapsın.. zaten rockbox yapınca ister normal ister rockbox lu olarak kullanmak mümkün.. rockbox yaptıktan sonra beğenmezseniz kaldırabilirsiniz de ama beğenmemek için pek de sebep ve dediğim gibi gerek yok zaten orjinal yazılımla istediğin zaman kullanabiliyosun...

bu arada clip konusu almış başını gitmiş fuze konusu çok güdük kalmış fuze ekranı ve tekerleğiyle daha kullanışlı bence

hocam sen v2 ye yükledin dimi yanlis yazmadin :) ? bugün elime gecti almanyadan siparis ettim . simdi rockbox falan derken bozarsam aleti ilk günden cok icime oturur :)

android telefonlar gibi yazilimsal bozulmalarda isletim sistemini kendimiz tekrar yükleyebiliyor muyuz bu alette ? Acikcasi korkuyorum bozmaktan .

• sola ve güc dügmesine basili tutarakti sanirim. rockbox un kendi sayfasinda anlatimi var nasil olcagi. senin fuze v1 miydi hocam ?
    quote:

Orijinalden alıntı: fthfth

Arkadaşlar, fuze de rockbox yüklüyken orjinal yazılımla nasıl açıyoruz?
  • Bendeki v2. Aslında denedim ama olmadı anlamadım. Neyse zaten rockbox varken orjinal yazılıma gerek yok :)
  • yükledim ikisi de gayet iyi calisiyor . Fakat orjinal yazilimin güncellemesini yapinca , ses seviyesini arttirma secenegi kayboldu . Bir önceki yazilimda ayarlardan aciliyordu ama artik yok ve ses az geliyor :S
  • İlk aldığımda benimde öyle oldu. Fuzeyi biçimlendirdikten sonra bidaha denedim, sesi açılma menüsü tekrar gelmişti. Su an benim yazılımda güncel bu arada
  • Fuzeyi bicimlendirmek derken ?
    quote:

İlk aldığımda benimde öyle oldu. Fuzeyi biçimlendirdikten sonra bidaha denedim, sesi açılma menüsü tekrar gelmişti. Su an benim yazılımda güncel bu arada

buldum :) fabrika ayarlarina dönüp avrupa disinda bi yer secmek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cperinaz -- 13 Mayıs 2011; 21:15:56 >
  • Bildiğin biçimlendirme :)
    Valla ben çareyi böyle yaparak bulmuştum... Neyse sende bulmuşsunya önemli olanda bu :)
  • Arkadaşlar herkese merhaba bende aldım fuze 4 gb modelini ebay'dan aldım 44$ tuttu toplam ve 9 günde elime ulaştı rockbox kurdum ancak kulaklığı hiç sevemedim en yakın zamanda kulakiçi bir kulaklık alacağım önerisi olan varsa dikkate alırım

Bu arada ebay'dan alacak arkadaşlar açık artırma tipi olan satışları denesinler ben nerdeyse aynı ürünü 20$ pahalıya alacaktım son anda farkettim açık artırmalı satış da varmış tek teklife kaldı zaten
  • Hayırlı olsun. Kulaklığı sevmemeniz çok normal...
  • Beyler bende 4gb modeli var , hafiza karti almayi düsünüyorum . sandisk in sayfasinda elinizdeki ürüne göre uygun hafiza karti öneren bir kisim var . orda 32 gb de var , deneyen var mi 32 ile ?
  • 32 gb desteklemesi gerekiyor ama yinede emin değilim. 16gb kesin destekliyor biliyorum. Sen işini garantiye al istersen, 2 tane 16gb kart al :)
  • Ebay den aldığım 4gb fuze bu akşam elime geçti.7 gün hiç te fena bir zaman değil. Ürün çok hoşuma gitti, döner teker navigasyonu çok çok kolaylaştırıyor.
    Temalara sardım gece, ama bazı temalae nedense desteklemiyor, yamuk yumuk oluyori-i bazılarında da eski kullanılan temadan izler kalıyor. Bir de pc ye takıp çıkarınca kabloyu normal firmware ile açılıp uzun uzun database guncelliyor, bunları önlemenin bir yolu var mı acaba?
  • kartlar da cok pahali zaten :D
    quote:

32 gb desteklemesi gerekiyor ama yinede emin değilim. 16gb kesin destekliyor biliyorum. Sen işini garantiye al istersen, 2 tane 16gb kart al :)
  • @tr-ance bunlara alışıyosun zaten. Ufak tefek detaylar. Hem arada bir orjinal firmware ile açılmasıda iyi oluyor, rockbox un kıymetini anlıyosun :)
    Pc den çıkarınca orjinal, fuzeyi kapatıp açınca yine rockbox
  • Hemen hemen sıfır gibi oluyor, kutusu olmaz yalnız...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.