sizce mediamarktaki modelimi alayım düşük model sanırım ama pek fark yoktur herhalde. yeni modellerden
bugun beylikduzu mediamark tan aldım stok fazlası ürün 129 liraymmış 13 tane stok var dediler bende alınca 12 ye dustu, led tv yanında hediye olarak veriyorlarmış , fazla durmaz sanırım.
sansa fuze 4gb aldım şu anda kurcalıyorum , şirin birşey :)
yeni alan arkadaşlara tavsiyem hemen bir kılıf edinmeleri keza dışındaki kaplama çok çabuk sökülüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: quismodo
yeni alan arkadaşlara tavsiyem hemen bir kılıf edinmeleri keza dışındaki kaplama çok çabuk sökülüyor.
benim aldığım kutunun içinden kılıfta çıktı, acaba bunlara uygun iphonelardaki gibi silikon kılıf var mıdır ki?
kılıf derken, silikondan bahsediyordum zaten ;) mymemory den almıştım zamanında 15tl ye
quote:
kılıf derken, silikondan bahsediyordum zaten ;) mymemory den almıştım zamanında 15tl ye
Evet ben de geçen sene bu vakitler mymemory.com'dan almıştım. Zaten oradan yaptığım tek alışverişti.
Kılıfı hala kullanıyorum. Gayet işe yarıyor.
Fakat bildiğim kadarıyla mymemory.com artık Türkiye'ye gönderi yapmıyormuş. Birkaç kendini bilmez sahtekarın yaptıklarının cezası iyi niyetli müşterilere kesildi.
quote:
Orijinalden alıntı: Pulstar
quote:
Evet ben de geçen sene bu vakitler mymemory.com'dan almıştım. Zaten oradan yaptığım tek alışverişti.
Fakat bildiğim kadarıyla mymemory.com artık Türkiye'ye gönderi yapmıyormuş. Birkaç kendini bilmez sahtekarın yaptıklarının cezası iyi niyetli müşterilere kesildi.
bende tam onu diyecektim o sitedenin kargo seçeneklerinde turkiye yok nasıl aldınız diyecektim. ben ebaydan verdim bakalım siparişi 12.80 tl e geliyor toplam
usps in sitesinde gecen ayın 29 undan beri Your item was processed through and left our JAMAICA, NY 11430 facility on December 29, 2010. The item is currently in transit to the destination. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. Yazıyor hala sabırla bekliyorum ürünümü.
quote:
Orijinalden alıntı: lllMyXoMalll
quote:
quote:
bende tam onu diyecektim o sitedenin kargo seçeneklerinde turkiye yok nasıl aldınız diyecektim. ben ebaydan verdim bakalım siparişi 12.80 tl e geliyor toplam
Link verir misin? Nasıl bir kılıfmış merak ettim.
quote:
quote:
quote:
quote:
Link verir misin? Nasıl bir kılıfmış merak ettim.
normal slikon bi kılıf çok incelemedim 2 dakika aradım seçtim. korusun yeter :)
Gayet güzel bir klıfa beziyor. Şimdiden hayırlı olsun.
quote:
Gayet güzel bir klıfa beziyor. Şimdiden hayırlı olsun.
Sağol gelir umarım, daha önce ebaydan birşey almamıştım, gelmeme olasılığı var sanırım , ama küçük birşey. 100 $ altı ve elektronik olmayan cihazlar gümrük falan takılmıyormuş diye duydum.
sonuda fuze yle kavuştuk :) ama hayal kırıklığına uğradım biraz.320kbps mp3 ile sony player ım daha iyi.eve geçince flac+rockbox test yapacağım.
Hayırlı olsun oncelıkle ıyı kurcalayın derım cunkı tamam sony de guzel ama fuzede kesınlıkle ondan asagı bır cıhaz degıl ayarlarını equleızer lerını kontrol edınız ve elınızdekı en ıyı kulaklıkla bakınız bır daha yorum paylasın sonra durum ne
quote:
Orijinalden alıntı: Baxı
Hayırlı olsun oncelıkle ıyı kurcalayın derım cunkı tamam sony de guzel ama fuzede kesınlıkle ondan asagı bır cıhaz degıl ayarlarını equleızer lerını kontrol edınız ve elınızdekı en ıyı kulaklıkla bakınız bır daha yorum paylasın sonra durum ne
bencede kurcalamak lazım , bana ses az gelmişti ilk başta yuksek ayar değilmiş.
sonra rockbox gördüm onu da yukledim daha bir guzel oldu.
ayrıca bu rockbox tahminimden öte bişiymiş. içinde bir sürü application ve oyunda var bunun yeni keşfettim. pcye bağlanıp slayt remote kontrol bile oluyor :D
Son ses muzik dinlerken oyun açtım bir süre sonra ıcihaz sındı sanki . fazla zorlamayayım dedim. bozulur falan :) kapadım oyunu.
rocbox lıyken flac atınca saçmaladı bazı şarkıları görmedi çoğunu çalmadı.ayrıca normal yazlımda ve sony playerımda müziklerin seçili olduğu klasöre sağ tıklayıp çalma listesi oluştur diyordum fakat bunda yaptığım zaman rockbox çalma listesini görmüyor.varmıdır çözümü?
Arkadaşlar ben bu makinede video izlemek istiyorum ama Sansa Video Converter la denemediğim format kalmadı(mp4 mpeg4 formatları dahil) içine atıp video bölümüne girdiğimde hep boş hep boş kafayı yiyeceğim. (Söz konusu videoyu video bölümüne atıyorum zaten.)
quote:
Orijinalden alıntı: İdentity2
Arkadaşlar ben bu makinede video izlemek istiyorum ama Sansa Video Converter la denemediğim format kalmadı(mp4 mpeg4 formatları dahil) içine atıp video bölümüne girdiğimde hep boş hep boş kafayı yiyeceğim. (Söz konusu videoyu video bölümüne atıyorum zaten.)
ben denemedim daha video izleme.
ama yaparsan burda yazarsan bende denerim :) ayrıca o kadarcık ekranda video izlemek ne kadar güzel o da ayrı bir konu
quote:
Orijinalden alıntı: Baxı
Arkadaşlar yokmu bir tavsiyesi olan ?
sony al..:)) ama sansa mı sony mi dersenz hangsi iyi onu bilmiyorm bence kesnlkle sony....sizce??
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: İdentity2
ben denemedim daha video izleme.
ama yaparsan burda yazarsan bende denerim :) ayrıca o kadarcık ekranda video izlemek ne kadar güzel o da ayrı bir konu
Herkesin fikrine göre değişir.O konuyu hallettim Normal bir converter programından mpeg4 e çevirdim.Sonra Sansa Media Converter'dan Mpeg4 olan dosyayı şeçip Start a bastım zaten o çevirirken Makinenin içinede atıyor video yu onun için tekrar dan atmanıza gerek yok.Ama şimdide başıma altyazı bela oldu altyazı yı video ya gömdüm attım makineye altyazı okunmuyor.Altyazı Boyutunu büyütmek için bir program falan bilen varsa söylesin delircem.