Şimdi Ara

#*SANSA FUZE İNCELEMESİ VE KULLANICILARI BURAYA & Rockbox kurulumu #* (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
3
Favori
28.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rockbox'u ne yaptıysam silemedim. Sansa Updater'ı da kullanamıyorum. Sansa Updater'ı silip yüklemeye çalışıyorum, Sansa Fuze'ı takın diyor, algılaması gereken yerde algılamıyor. Yardımlarınızı rica ediyorum.
  • rockbox utility kullanıyosan silebilmen lazım.. aleti msc modda bilgisayara bağlayıp .rockbox klasörünü silmeyi dene..
  • MSC modda nasıl bağlıyorum? Rockbox'ta o modu nasıl seçiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seldom Seen Kid

fiyatları cok pahalı ya gg de 160 tl ye satılıyor 4gb lık fuze. forumda 2.el ıpod touch satanlar var 8gb 170-200 arası. bu kafamı cok kurcalıyor. ucuz bı tane fuze bulsam alıcam dırek arkadas ama yok.

4 gb lık fuze bende alacam önümüzdeki hafta amerikadan getirtecem.. İstarsen 2 adet sipariş verebilirim.. Ben Ankaradayım ve Ankaraya kargo dahil 130 TL den getirecekler.. sıfır kutusu açılmamış olarak.. dilersen beraber sipariş verebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judiful

MSC modda nasıl bağlıyorum? Rockbox'ta o modu nasıl seçiyorum?

rockbox modda usb modunu seçemezsin.. rockbox kurulu aleti |<< tuşuna basılı tutarken açarsan OF ile yani orjinal yazılımla açılır bu şekilde açıp ayarlardan usb modunu değiştirebilirsin.. rockbox da burada seçilen modda işlem yapar ve msc modda dosya transferi oneriliyor rockbox kuruluysa bunun bir yardımı olabilir

quote:

4 gb lık fuze bende alacam önümüzdeki hafta amerikadan getirtecem.. İstarsen 2 adet sipariş verebilirim.. Ben Ankaradayım ve Ankaraya kargo dahil 130 TL den getirecekler.. sıfır kutusu açılmamış olarak.. dilersen beraber sipariş verebiliriz.

kargo dahil 130TL iyi fiyat fuze için.. ama en son buna yakın fiyatlara türkiye de satılıyordu bu alet zaten.. bu teknoloji marketlerinin işlerini anlamak güç madem stoğun tükendi yeni fuze+ yı bari getir sür piyasaya !

• rockboxu nasıl kaldırıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: undergroundfasulye

rockboxu nasıl kaldırıyoruz

Eline geçti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

quote:

Eline geçti mi?

evet

kaldırdım bu arada rockboxu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king size -- 27 Aralık 2010; 17:39:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

quote:

Orijinalden alıntı: Seldom Seen Kid

fiyatları cok pahalı ya gg de 160 tl ye satılıyor 4gb lık fuze. forumda 2.el ıpod touch satanlar var 8gb 170-200 arası. bu kafamı cok kurcalıyor. ucuz bı tane fuze bulsam alıcam dırek arkadas ama yok.

yok hocam daha karar vermedım fuze ıcın. muhtemelen ebayden felan ucuza bulursam bı ara alırım bende. tesekkurler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

quote:

Eline geçti mi?

evet

kaldırdım bu arada rockboxu

Niye ki? Arayüzü mü beğenmedin? Baya kişiselleştirilebilir aslında. Bu arada arkada taraf nasıl duruyor? Daha da güzel olabilir daha çok scotch brite ile.

• ya güzelde bu rockboxu kaldıramadım dosyayı sildim şarjdan çekince normal arayüzle açık kalıyo burda sorun yok
    ama kapatım açınca rockbox logosu geliyo ve not files diyo biriniz yardımcı olsun
  • quote:

ya güzelde bu rockboxu kaldıramadım dosyayı sildim şarjdan çekince normal arayüzle açık kalıyo burda sorun yok
    ama kapatım açınca rockbox logosu geliyo ve not files diyo biriniz yardımcı olsun

bana da sansa clip'te olmuştu, rockbox'u kendi programındaki uninstall bölümünden silmek gerekiyor. olur da aletteki klasörünü silerseniz; önce komple bir format atın, sonra orjinal yazılımını manuel olarak kurun. manuel kurulum çok basit formattan sonra sandisk'in forumunda paylaştığı .bin dosyasını alete atıp bilgisayardan ayırınca kendisi yüklüyor. bu kadar.

orjinal yazılımları buradan indirebilirsiniz;

http://forums.sandisk.com/t5/Sansa-MP3-players/ct-p/mp3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macre -- 27 Aralık 2010; 20:09:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Macre

quote:

ya güzelde bu rockboxu kaldıramadım dosyayı sildim şarjdan çekince normal arayüzle açık kalıyo burda sorun yok

bana da sansa clip'te olmuştu, rockbox'u kendi programındaki uninstall bölümünden silmek gerekiyor. olur da aletteki klasörünü silerseniz; önce komple bir format atın, sonra orjinal yazılımını manuel olarak kurun. manuel kurulum çok basit formattan sonra sandisk'in forumunda paylaştığı .bin dosyasını alete atıp bilgisayardan ayırınca kendisi yüklüyor. bu kadar.

orjinal yazılımları buradan indirebilirsiniz;

http://forums.sandisk.com/t5/Sansa-MP3-players/ct-p/mp3

düzeldi sağol.

• ilk izlenimleriniz nasıl acaba?
  • clıpden daha eğlenceli gibi geldi banada daha dinliyemedim ama şunu diyim çok bi fark yok ses kalitesi olarak 2sinden birini alsanda üzülmeye gerek yok ikisininde avantajları var
  • LOD yapacak değilim ama fuze için bi artıdır.. clip den daha kaliteli ses alabilirsin böylece.. clip in ufaklığı tek avantajı başka avantajı yok fuze bir çok yönden kesinlikle daha iyi clip ten.. normal kulaklık jakından alınan çıkışta ses kalitesi çok fark etmiyor aynı desek çoğu kullanıcı için geçerli olur sanırım ama ben olsam sadece batarya ömrü açısından fuze alırdım..
  • Bencede fuze her bakımdan
    bu arada lod ne ya ?
  • quote:

clıpden daha eğlenceli gibi geldi banada daha dinliyemedim ama şunu diyim çok bi fark yok ses kalitesi olarak 2sinden birini alsanda üzülmeye gerek yok ikisininde avantajları var

bende sipariş verdi.ses kalitesini merak ediyorum açıkcası.şuan nwz-e444 kullanıyorum ciddi bir fark olur inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus88

quote:

clıpden daha eğlenceli gibi geldi banada daha dinliyemedim ama şunu diyim çok bi fark yok ses kalitesi olarak 2sinden birini alsanda üzülmeye gerek yok ikisininde avantajları var

bende sipariş verdi.ses kalitesini merak ediyorum açıkcası.şuan nwz-e444 kullanıyorum ciddi bir fark olur inşallah

kesinlikle fark olacak hiç merak etme

LOD ; line out dock demek.. usb giriş yeri var ya fuze da oradan da ses çıkışı alabiliyorsunuz.. kulaklık çıkışından aldığınız sesten daha kaliteli ses almanızı sağlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 29 Aralık 2010; 0:04:08 >

• bende biliyorum line outu filan onun için bunu aldım zaten ama genel olarak karşılaştırırsak

bass-fuze
    midd-aynı
    tiz-clıp
    ayrıntı-fuze
    sahne-clıp

fuzede midler gerçekten clıbe göre kötü hatta bu sibilance yapıyor.
    ben böyle değerlendirdim ama yakın zamanda bi line out kablosu temin etmeyi düşünüyorum.

BU arada garip şekilde fuze daha kayıt seçen bi yapısı var kaliteli riplenmiş şarkılarda fark nerdeyse yokken bitrate düştükce genel manada kalite farkı çıkıyor.Bide dipses var alette nedendir bilmem.Line outla bunuda aşarım galiba.

bi line out temin ederek biraz daha gerçekci yorumlar yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king size -- 29 Aralık 2010; 23:43:16 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.