Şimdi Ara

#*SANSA FUZE İNCELEMESİ VE KULLANICILARI BURAYA & Rockbox kurulumu #* (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
3
Favori
28.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aCti0n`

Bana alıntı olarak paylaşacağını söylediğini hatırlıyorum fakat ben onay veriyorum paylaşabilirsin demedim.Paylaşıcaksan konu urlsini paylaş...

İlk sayfada konu anlatımıın en altında zaten

--Bu rockbox anlatımı aCti0n` arkadaşımızın emeğidir bunun için zaten ayrı bır konu açmıstı ama fuze ıle aynı baslık altındada olmasını istedim cihazı inceleyende tek başlık altında bütün bilgilere ulaşması için aCti0n` arkadaşa emeği için teşekkür ederim

Saygılarımla

su sekılde bır ıbare var emek tamamen sıze aıttır bunu belırttım sonucta amac paylasmak ınsanlar bılgılensın amacıyla yaptıgınız bır nerede nasıl yazıldıgının cok onemı olmadıgnı dusundum tabıkı emege saygı geregı alınacak tesekkurlerde kıme teseekurlerın edılmesı gerektıgının bılınmesı ıcın adınızı ıkı defa paylastım

Ancak sılın bu baslık altında paylasılmasın dıyorsanız paylasımınızı sılecem ?

• Arkadaşlar sansa fuze üzerine rockbox kurduktan sonra eğer istenilirse eski şekilde de kullanmak mümkündür.Bunun için cihaz kapalı iken sol elimizle cihazın üzerindeki navigasyon tekerleğinin soluna basılı tutup diğer sağ elimizle de açma kapama tuşunu kullanarak (yani yukarı iterek normal açılır gibi) eski işletimiyle de kullanabiliyoruz.

şimdi rockbox kuruldu ancak ses ayarları çok karışık bunun için en iyi ayarı nasıl 3elde edebiliriz bunun için tecrübesi beğenisi olanlar lütfen burada yayınlasınlar teşekkürler.
  • Evet aynı seyı bende soyleyecektım hem rockbox ta hemde kendı yazılımında hangı eq ayarları kullanıyorsunuz ?
  • Rockbox yaptım. Ama birden ateş gibi ısındı. Sonra birden kendini kapattı şimdi yanmış gibi kokuyor. Açılmıyor sadece şarz aldıgını gösteriyor. USB tanımıyor bilgisyar ne yapmalıyım........
  • Merhaba arkadaşlar.Şu an cowon u3 e sahibim.Bu aleti almayı düşünüyorum , sizce mantıklı bir geçiş olur mu ?
    Bir de gg de 166 tl 8 gb satılıyor.Bu fiyat uygun mu ?
  • Fiyat olarak bır sey dıyemeyecegım uzun suredır fıyatını takıp etmıyorum ama 1-2 ay kadar once hburada 130 tl gıbı bır fıyata vermıstı zaten paylasmıstım o donemde bu kampanyayı cowon kullanmadım ama guzel yorumlar okumustum vartı zamanında kıyaslama yapamayacagım yanıltmıyım ben sunu soyleyebılırım 4 gb bence yeter cunkı hafıza kartı ıle ek 32 gb daha eklenebılıyor bu kagıt ustu bılgısı ama 16 gb kullanan ve sorun yasamayanı bılıyorum ben 9-10 aydır kullanıyorum memnunum sımdıye kadar nye aldım keske bunu alsaydım demedım ben fazlasıyla memnun edecegını dusunuyorum sızı
  • Arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı sansa clip+ ımı sansa fuze ile takas etmek istiyorum aranızda böyle birşey isteyen var mı?
  • Merhaba Sansa Fuze kullanıcıları.

Ben cihazı çok fazla kullanmıyorum.

Bu sayfanın başında yazdığım problemler de değişimden sonra tekrar yaşanmadı ve şu anki halinden memnunum. Bu yüzden hiç yazılım güncellemesi ve Rockbox işine girmiyorum.

Sennheiser MX-160 Kulaklık aldım ancak kulağa takılan kısmı çok kaba. Yatakta yan yatarken rahatsı ediyor. Hala bana göre bir kulaklık bulamadım. Kulak kanalına giren kulaklıkları da sevmiyorum.

Bu arada cihazı dün bir elden geçirdim. Şarkıların hemen hemen tümünü 128 kbps yaptım. Toplam kapasitesi 4 GB olan cihazın 2.56 GB'ı doluydu. Şimdi 2.35 GB dolu.

Ayrıca tüm ID3 Tag'leri de sildim. Cihaz üzerinden sadece Folders ve Şarkılar bölümünden şarkılara ulaşıyorum. ID3 Tag'den nefret eden biri olarak cihaz tam istediğim gibi oldu.

• Ben kulak içi kulaklıklara bak derım ben de cx300ıı ve cx400ıı var memnunum ıkısındende cx300 ıı bence bıraz daha ıyı gercı artık eskıdı ıyıce burn ın oldu cx400 ıı ıse 2 aylık cok kullanmıyorum sesı daha oturmamıstır ama ben kulak ıcılere bak derım
  • sizin aklınıza uyup sıfır sansa fuze v2 yi bozdum sagolun
  • Bende Fuze sahibiyim artık
    beylikdüzü media markt ta var almak istiyenler için , 139 tl 4gb
    V1 olarak geldi çok sevimli bi alet yaw bu
  • V2 Fuze için rockbox deneyen var mı? Ben denedim ve oldu
  • v1 le v2 nin farkı ne ?
  • 8gb olanlar genelde v2 oluyor diye biliyorum. Bir üst yazılım işte. V1'e gçre bazı hatalar falan düzeltilmiştir büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

8gb olanlar genelde v2 oluyor diye biliyorum. Bir üst yazılım işte. V1'e gçre bazı hatalar falan düzeltilmiştir büyük ihtimal.

bende fuze aldım v2 galiba belki bilirsinde ondan sordum
  • fuze v2 de rockbox kurunca batarya daha uzun gidiyor tek farkı bu.. v2 de batarya daha uzun gider derler genel olarak.. v1 le v2 arasında başka fark yok.. v2 4gb kullanıyorum bu arada

rockbox gayet güzel oluyor v2 lere.. ilk başta sadece v1 ler için çıkmıştı şu an v2 ler de gayet güzel rockbox yapılıyor çok da süper oluyor yapmayanlar yapsın.. zaten rockbox yapınca ister normal ister rockbox lu olarak kullanmak mümkün.. rockbox yaptıktan sonra beğenmezseniz kaldırabilirsiniz de ama beğenmemek için pek de sebep ve dediğim gibi gerek yok zaten orjinal yazılımla istediğin zaman kullanabiliyosun...

bu arada clip konusu almış başını gitmiş fuze konusu çok güdük kalmış fuze ekranı ve tekerleğiyle daha kullanışlı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 26 Aralık 2010; 1:46:43 >

• rockbox ın ses kalitesine etkisi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus88

rockbox ın ses kalitesine etkisi varmı?

EQ kullanacaksan rockbox yapmak zorundasın zaten fuze un EQ ı kötü frekanslar bile yazmıyor altlarında... bu konuda ses kalitesine doğrudan etkisi olmasa da dolaylı olarak ses kalitesine etkisi VAR dememiz lazım.. zira kimse artık orjinal yazılımla kullanmıyor çoğu kişi rockbox yüklemiş durumda sırf batarya süresini artırdığı için bile yüklenir rockbox..

flat seste fark yok ancak rockbox ta ekstra ses özellikleri var.. stereo genişletme mesela.. normal yazılımda EQ dışında sese müdahale edemiyosun zaten ama rockbox ta pek çok seçenek var

• fiyatları cok pahalı ya gg de 160 tl ye satılıyor 4gb lık fuze. forumda 2.el ıpod touch satanlar var 8gb 170-200 arası. bu kafamı cok kurcalıyor. ucuz bı tane fuze bulsam alıcam dırek arkadas ama yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seldom Seen Kid

fiyatları cok pahalı ya gg de 160 tl ye satılıyor 4gb lık fuze. forumda 2.el ıpod touch satanlar var 8gb 170-200 arası. bu kafamı cok kurcalıyor. ucuz bı tane fuze bulsam alıcam dırek arkadas ama yok.

ben kargo dahil 95 e aldım.. denk geliyor arada bakmak lazım.. aynı alet apple markalı olsa -nano ların fiyatları ortada ki fuze baya bi katlar nano yu - daha pahalı olurdu orası da ayrı konu..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.