Şimdi Ara

SANSA SDMX7(C200) TÜRKİYE'DE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Turanlıya bir baktım c200 gelmiş. Hemen alıp test ettim ve Radyo olacakmı diye denedim sonuç Ok. Pek yakında RADYO dosyalarını ekliyecem.Bence C140 ve C150 den bin kat daha iyi. Ne kurtulur bizden be..

http://www.turanli.com.tr/urundetay.asp?id=124

MP3, WMA, WAV ve korunan WMA DRM müziklerini çalar
    64 000 renkli ekranı ile MP3'leri canlı renklerle dinleme ve resimlerin ve fotoğrafların minyatürlerini gösterebilme
    Müzikleri sıralamak ve çalmak için kolay kullanım arayüzü
    Ses kaydı
    Müzik depoları aboneliği desteği
    USB 2.0 bağlantısı ile yüksek hızda veri transferi
    Şarzedilebilir & Çıkarılabilir batarya
    MicroSD™ Slotu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansaci -- 1 Aralık 2006; 12:18:03 >

• Aleti aldın ve test ettin..bütün izlenimlerin bu mu?
  • fiyatı ne bu cihazın... daha detaylı bir inceleme beklerdim fakat sende o potansiyel yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseyy -- 1 Aralık 2006; 0:22:29 >
  • Arkadaşım bu formlar sizi çürütmüş amma beleşçisiniz yaw link verdik adresi gösterdik arayın sorun ben konunun radyo kısmıyla uğraşıyorum.Sana açıklayacak vaktim yok ben 100$+KDV aldım.Potansiyelin varsa al radyosunu çöz sen açıkla burdada göreyim ben idda ediyorum dünyada bulan yok internette de hiç bir yerde bulamazsın yarın öbürgün millet yalvaracak ver diye ama artık senin gibiler yüzünden bu işlerle uğraşmak beni sıkmaya başladı.Tşk edeceğinize küfür edecekseniz utanmasanız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sansacı

Arkadaşım bu formlar sizi çürütmüş amma beleşçisiniz yaw link verdik adresi gösterdik arayın sorun ben konunun radyo kısmıyla uğraşıyorum.Sana açıklayacak vaktim yok ben 100$+KDV aldım.Potansiyelin varsa al radyosunu çöz sen açıkla burdada göreyim ben idda ediyorum dünyada bulan yok internette de hiç bir yerde bulamazsın yarın öbürgün millet yalvaracak ver diye ama artık senin gibiler yüzünden bu işlerle uğraşmak beni sıkmaya başladı.Tşk edeceğinize küfür edecekseniz utanmasanız.

kardeşim herkes bulabilir link adresini sandiskin distribitörünün turanlı olduğunu herkes biliyor bu forumda.Ayrıca sitede ses kalitesinden menüler arası geçiş özeeliğinden ya da yüksek düzeyde kelklıkla denendiğinden bahsediliyor mu? adamlar satıcısı ya sadece ürnün temel özelliklerini werrir yada millet alsın diye şiddetle över.Eğer bize ürünü açıklayacak vaktin yoksa bu başlığı açacak vaktinde olmamalı!Öyle bir gurulanmışsınki sanki radyoyu bulan adam sensin.Eğer forumda yararlı işler yapcaksan milletin yalvarması içinde yapma!

• hey hey.. millet, biraz daha sakin..

almışken küçük bir inceleme de yapsaydın tam olurmuş sansacı.. bana c100 serisinin hafıza kartı takılan versiyonuymuş gibi geldi.. başka bir numarası yok sanırım..
  • Kasa olarak cowon U3 e çok benziyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence sen önce düzgün konuşmayı öğren. Ne demek amma beleşçisiniz? Ben o zaman tüm bildiklerimi kendime saklayayım kimse bir şeyler öğrenmesin? Çok iyi ayrıntı inceleme yapmış gibi benzer başlık olduğu halde yenisini açmışsın sonra da düzgün bir şey yazmamışsın, üstüne de ne diyorsun...
  • şimdi arkadaşlar bu playerın c140 yada c150 den farkı micro sd slotu bulunması mı

soundchaser ın dediklerine katlıyorum biraz daha fazla bilgi sansacı arkadaşım bu bilgilerre sitesine girip de erişebiliriz madem bu ürün için konu açıyosun ürünü de dinledin,inceledin biraz da ürün hakkında kendi yorumlarını yazsaydın

şunu söyliyeyim sandisk'in bu modeli görüntü olarak hoş sestede iyidir belki ama sitesi pek açıklayıcı değil yani o kadar araştırdım bnde bi ara c-140 almayı düşünüyordum hiç bi yerde sesin mw değeri olarak ne olduğunu örenemedim yani yazan şu ses için 90 db yada 85 db yani bu açıklamalar çakma sony yada ipod ların özelliklerindede yazıyo

bnde eğer dijital fot makinesi gelirse eğer mpio fy500 ün detaylı bi incelemesini yapıp huzurlarınıza sunacağım

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 2 Aralık 2006; 8:30:07 >

• Arkadaşlar merhaba, ben anlayamıyorum ya neden böyle yani bir MP3 playerdan beklentiniz nedir.Ben gecenin 1 inde uykulu uykulu bunu yapıp sizinle paylaşayım ve daha sonra 1:30 unda potansiyelsiz birine kızıp onu yazayım ve şimdi sizin yazdıklarınıza bakın.Bu konu başlığının formda olduğunu söyleyen arkadaşa lafım bana o linkki atabilirmisin.

Ürünün merak ettiğiniz özelliklerini yazıyorum.

- mp3 çalıyor.
    - Resimlerini cdsinde bulunan convert programı ile convert edip cihaza atabiliyorsun.
    - Ses kaydı yapabiliyor.
    - Şarj edilebilir ve çıkarılabilir bataryası var.
    - Mıcro sd slotu var.
    - Yazılımla Radyo yapabiliyorsun.
    - Yazılımı atınca sesi canavar oluyor.(DB metrem yok ölçemedim kusura bakmayın)

SOUNDCHASER arkadaşım ben düzgün konuşmuyorsam ( Odysseyy) yazdığını okumadın herhalde sanırım sende benim gibi tepki verirdin.

( Odysseyy)
    fiyatı ne bu cihazın... daha detaylı bir inceleme beklerdim fakat sende o potansiyel yok sanırım

Herkez tabi bilgisini paylaşmak ister ama bu bilgi paylaştıkça çoğalır lafı için değil he.Bak ben yaptım deyip kendisi ile gururlanması içinidir bunu kimse inkar etmesin.Ama şuda varki hep birileri yapıp diğerleri onların üzerinden geçiniyor ise(Okul hayatında herkezin yaşadığı gibi) bunda da bir problem vardır.İnsanlar bu konulara hakim olmayabilirler, herkeze saygım sonsuzdur ama zaten hiç bilmeyen bir insanda konuşmaz ve dinler, biraz kendini bilmiş gibi hisseden ise tebrik edeceği herşeyi karalamaya çalışır.Belki tebrik etse herkez daha iyi yaşar ve anlaşır.

• Evet görmemişim, Ody ne biçim konuşuyorsun evladım kapasite yok filan? Ayıp denilen bir şey var. Kızmakta hakkı varmış, nasıl olmuşsa dikkatimden kaçmış o post.
  • peki bunla e200 serisini kıyaslarsanız 2 sinide kullananlar için hangisinin ses kalitesi daha iyidir..yada genel bir karşılaştırma yapabilirseniz çok iyi olur..
  • Tek ve kesin rakip E200 serisi. Bu C serisi ekonomik çözüm arayanlar için. O yüzden ses kalitesi ne kadar iyi olursa olsun, E200 kadar olamaz.
  • hımm çok saol eleyelim bunu o zaman..
  • Arkadaşım E200 bir trendt artık.Bu cihaz ekonomik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sansacı

Arkadaşlar merhaba, ben anlayamıyorum ya neden böyle yani bir MP3 playerdan beklentiniz nedir.Ben gecenin 1 inde uykulu uykulu bunu yapıp sizinle paylaşayım ve daha sonra 1:30 unda potansiyelsiz birine kızıp onu yazayım ve şimdi sizin yazdıklarınıza bakın.Bu konu başlığının formda olduğunu söyleyen arkadaşa lafım bana o linkki atabilirmisin.

Ürünün merak ettiğiniz özelliklerini yazıyorum.

- mp3 çalıyor.
    - Resimlerini cdsinde bulunan convert programı ile convert edip cihaza atabiliyorsun.
    - Ses kaydı yapabiliyor.
    - Şarj edilebilir ve çıkarılabilir bataryası var.
    - Mıcro sd slotu var.
    - Yazılımla Radyo yapabiliyorsun.
    - Yazılımı atınca sesi canavar oluyor.(DB metrem yok ölçemedim kusura bakmayın)

SOUNDCHASER arkadaşım ben düzgün konuşmuyorsam ( Odysseyy) yazdığını okumadın herhalde sanırım sende benim gibi tepki verirdin.

( Odysseyy)
    fiyatı ne bu cihazın... daha detaylı bir inceleme beklerdim fakat sende o potansiyel yok sanırım

Herkez tabi bilgisini paylaşmak ister ama bu bilgi paylaştıkça çoğalır lafı için değil he.Bak ben yaptım deyip kendisi ile gururlanması içinidir bunu kimse inkar etmesin.Ama şuda varki hep birileri yapıp diğerleri onların üzerinden geçiniyor ise(Okul hayatında herkezin yaşadığı gibi) bunda da bir problem vardır.İnsanlar bu konulara hakim olmayabilirler, herkeze saygım sonsuzdur ama zaten hiç bilmeyen bir insanda konuşmaz ve dinler, biraz kendini bilmiş gibi hisseden ise tebrik edeceği herşeyi karalamaya çalışır.Belki tebrik etse herkez daha iyi yaşar ve anlaşır.

Hocam bilsem bu kadar kızacağını tek kelime etmezdim. Gaza gelir de ''adam gibi'' bir inceleme yazısı yazar diye söyledim o kelimeyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.