Şimdi Ara

Sansui den anlayanlar bana yardım edebilirmi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam benim evde bir sansui dijital bir uydu var yalnız şimdi tam modeli aklımda değil ama
    uydu'da 2 card modul'u var ve o modullerın bır slot'una şifreleri çözmesi için epey önce bir card almıstım aldıgım card
    matrıx sıstemlı olmayan tam ısmı neyse ıste :) neyse ben gecenlerde bır arkadasımdan yazılımını guncellersek o card sız sıfreyı cozebiliyormus
    ve sıfreyı cozmedıgı zaman netten yeni serial bulup kumandayla kendin güncellersin dedi
    ve ben receiver servise goturup yazılımını guncellestırdım ve sorunsuz olarak çalıştı ama sımdı sıze 2 sorum var?
    ben receiver kumandasıyla options ayarlarına girdim ve receiver version kaç yapmışlar diye ilk önce merak ettim version
    şöyle bir şey "MULTİ CA MODULE (v0.77)" ve hemen bunun altında All Boxkey diye bir bölüm var ve orda şifre yazılı
    ben bu şifreli kanalları çözmemeye başladığında nasıl guncellerım dıye merak ettim ve all box key içine girdim ve ben den 8 kere 3 haneli bır sayılar
    istedi tabı sıfrenın ıcınde D harfinden tut F harfi bile ver ben 8 kere o 3 haneli sayıları gırdım ve sıfre yı bozdum ama hala sıfrelı kanalları cozuyor bunun
    sızce nedenı nedır bu arada card takılı olmasa bıle cozuyor ve bu Key leri kumandadan girmek için özel bir kodlarımı oluyor..
    Arkadaşlar size 2. sorumda benim bu zamanın da 60$ aldıgım card artık bır ıse yaramıyacakmı? şimdiden yardımlarınız için teşekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.