Şimdi Ara

[Sansürlenen Hikaye] Arkadaşımın VAHO'ya Girişi ve Yaşadıkları Hakkında FİNAL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
18
Favori
8.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sagol dostum.. bıraz uzun tutarsan ıyı olur dostum bakma burdakılerın cabu bıtır tarzı yazılarına olabıldıgınce yaz bence bız buralardayız takıpteyız kısa kesme boyle ılgınc bı hıkayeyı
  • Güzel yazılmış bir hikaye. Ayrıca bana bir filmi hatırlattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lusscy

Bölüm 13ü sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum.

Arkadaşlar gelen ısrarlara dayanamadım geceden önce 1 bölüm daha yayınlamaya karar verdim.

13. Bölüm yayınlanmıştır.

Ayrıca yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Hikayeyi okuyanları ilerde büyük sürprizler bekliyor. Hocanın çok fazla sırrı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahovahocuk -- 26 Ocak 2012; 19:53:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahovahocuk

quote:

Orijinalden alıntı: Lusscy

Bölüm 13ü sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum.

Arkadaşlar gelen ısrarlara dayanamadım geceden önce 1 bölüm daha yayınlamaya karar verdim.

13. Bölüm yayınlanmıştır.

Ayrıca yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Hikayeyi okuyanları ilerde büyük sürprizler bekliyor. Hocanın çok fazla sırrı var.

sagolasın dostum
  • Nasıl cümleler kurmuşum hey Allah'ım. Direk yazıp yayınladığım için, hataları ben de okuyunca fark ediyorum.
  • 14ü bekliyorum
  • geceden önce bi part daha atsan? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boş zamanımda okurum, Takip,
  • 14 nezaman gelicek acaba acayip sardı hikaye
  • off ne çok hikaye var bu ara ya , neyse bunu da takibe alalım bakalım
  • Bir çırpı da okudum, biraz kurgu gibi geldi.
  • Mesajım bulunsun.
  • mesajımı bulsunlar bir ara okurum
  • 13 e kadar tek seferde okudum 14 ne zaman geliyor hocm gnder hemen feci sardi :)
  • Vaho nedir abi ya
  • up
  • Arkadaşlar çok yorgunum. Sözüm var diye girdim yazdım Bölüm 14'ü. Konular yarım kalmış olabilir, mantık hataları olabilir. Söylerseniz sabah kalkınca düzeltmeye çalışırım. Yeni bölümler sabah gelecek. Okuyan herkese teşekkürler.
  • kim okucak bunları ya
  • Hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama sanırım forumun toplu alıntı özelliği yok ya da ben bulamadım. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Yorumlarınız benim için çok değerli. Allah'a emanet olun, sabah devam.
  • takip
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.