Şimdi Ara

[Sansürlenen Hikaye] Arkadaşımın VAHO'ya Girişi ve Yaşadıkları Hakkında FİNAL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
18
Favori
8.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocanın ismi Hadwyn'di. 54 yaşında, evli ve tek çocuk babasıydı. O çocuğu da söylediğine göre öldürülmüştü. VAHO ajanı olmadan önce bir polisti kendisi. VAHO ajanı olması 80'li yıllara dayanıyordu. 80'li yıllarda Miami'deki (gerçekte Miami değildir) faili meçhul cinayetleri araştırıyordu, bir seri katilin peşindeydi. 7 senede 16 cinayet işleyen seri katil yakalanamamıştı. Dönemin Miami Cinayet Masası teğmeni bu konuda adamlarını sıkıştırıyordu. Hadwyn bu olaya çok kafa yormuştu ve seri katilin bir rutinini yakalamıştı. Yaptığı plan ile seri katili mesai saatlerinin dışında yakalamış ve kahraman ilan edilmişti. Daha sonra VAHO bir soruşturmada Hadwyn'in yardımını ister. Bu soruşturmada da başarılı olan Hadwyn VAHO'ya terfi etmiştir.

VAHO'daki 9. senesindeyken çok önemli bir suikasti engelledi. (Bu olayı anlatamıyorum, gündeme getirilmemiş bir olaydır.) Suikastten kurtardığı kişi tarafından direk terfi ettirildi Hadwyn.

Burada verdigin verilerden yas, isim gibi veriler dogruysa durum zaten vahim ancak dogru olmasa bile VAHO ajanlarindan kac tanesi Cinayet Masasi'nda calismis, (kacinci sene oldugunu da yanlis verdigini varsayiyorum) onemli bir suikasti engellemis (ki kim oldugunu soylemeyerek gizlilik saglanmis gibi gorunuyor olsa da bu kisinin terfi ettirebilecek bir konumda oldugunu goruyoruz, bu da cok fazla secenek birakmiyor zaten), oglu KIA ve bunun gibi pek cok bilgi kirintisiyla, VAHO'nun bu kisinin kim oldugunu bulamamasi pek olasi gozukmuyor.
    Boyle bir konumda arkadasinda bulunmus olunacak(kendisini VAHO'ya alan kisi bulunduysa kayitlar gerisinde yardimci olacaktir), bu olaylari anlattigi icin basi belaya girecektir.

Bu da bize soyle bir seyi gosterir, ya arkadasin geberdi ve hikayesini sana ulastirdi bir sekilde, ya VAHO'dan iznin var, ya yalan soyluyorsun, ya da basiniz buyuk belada.

Saygilar.

• Hocam kusura bakma ama 13. bölümden sonra beşinci boyuta dönmüş hikaye.
    Sırf müslüman diye adam kayırma falan, heyecanı kalmadı gibi :S
  • Valla hocam güzel senaryo benim hoşuma gitti. Bir de hangi filmdense bu adını söylede gidip satın alıp izliyim
    Ama spoiler vermeye devam et haa takip ediyom konunu
  • İyi gidiyor...
  • evet beğenerek okudum işkenceler falan güzeldi baya
  • up
  • rezerveee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • [Bölüm 15] Beklenmedik Yakınlaşma yayınlanmıştır. Sorular cevaplanacak birazdan.
  • Beğenerek okuyorum ama biraz daha hızlı bölüm ekleme şansın var mı?
  • takipteyiz
  • okuyalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faunus

Hocanın ismi Hadwyn'di. 54 yaşında, evli ve tek çocuk babasıydı. O çocuğu da söylediğine göre öldürülmüştü. VAHO ajanı olmadan önce bir polisti kendisi. VAHO ajanı olması 80'li yıllara dayanıyordu. 80'li yıllarda Miami'deki (gerçekte Miami değildir) faili meçhul cinayetleri araştırıyordu, bir seri katilin peşindeydi. 7 senede 16 cinayet işleyen seri katil yakalanamamıştı. Dönemin Miami Cinayet Masası teğmeni bu konuda adamlarını sıkıştırıyordu. Hadwyn bu olaya çok kafa yormuştu ve seri katilin bir rutinini yakalamıştı. Yaptığı plan ile seri katili mesai saatlerinin dışında yakalamış ve kahraman ilan edilmişti. Daha sonra VAHO bir soruşturmada Hadwyn'in yardımını ister. Bu soruşturmada da başarılı olan Hadwyn VAHO'ya terfi etmiştir.

VAHO'daki 9. senesindeyken çok önemli bir suikasti engelledi. (Bu olayı anlatamıyorum, gündeme getirilmemiş bir olaydır.) Suikastten kurtardığı kişi tarafından direk terfi ettirildi Hadwyn.

Burada verdigin verilerden yas, isim gibi veriler dogruysa durum zaten vahim ancak dogru olmasa bile VAHO ajanlarindan kac tanesi Cinayet Masasi'nda calismis, (kacinci sene oldugunu da yanlis verdigini varsayiyorum) onemli bir suikasti engellemis (ki kim oldugunu soylemeyerek gizlilik saglanmis gibi gorunuyor olsa da bu kisinin terfi ettirebilecek bir konumda oldugunu goruyoruz, bu da cok fazla secenek birakmiyor zaten), oglu KIA ve bunun gibi pek cok bilgi kirintisiyla, VAHO'nun bu kisinin kim oldugunu bulamamasi pek olasi gozukmuyor.
    Boyle bir konumda arkadasinda bulunmus olunacak(kendisini VAHO'ya alan kisi bulunduysa kayitlar gerisinde yardimci olacaktir), bu olaylari anlattigi icin basi belaya girecektir.

Bu da bize soyle bir seyi gosterir, ya arkadasin geberdi ve hikayesini sana ulastirdi bir sekilde, ya VAHO'dan iznin var, ya yalan soyluyorsun, ya da basiniz buyuk belada.

Saygilar.

O bölümde yazdığı üzere, olay aslında çok farklıdır ancak Hadwyn bile bunu bilmemektedir. Arkadaşımın araştıracağı ajanlar kirli ajanlardır. Onların foyası ortaya çıkartıldıktan sonra VAHO arkadaşıma ve Hadwyn'e bazı seçenekler sunacaktır. Hikayede gerekli düzenlemeler yapılmıştır, suç teşkil edecek bir şey yayınlanmamıştır. Hatta ilk yazdığım şekli silinmeseydi hikayede VAHO yerine kurumun gerçek ismi geçiyordu. İlginiz için teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: Lusscy

Hocam kusura bakma ama 13. bölümden sonra beşinci boyuta dönmüş hikaye.
    Sırf müslüman diye adam kayırma falan, heyecanı kalmadı gibi :S

Yok hocam ne kusuru. Sırf Müslüman diye adam kayrılmadı. Hadwyn'in işine yarayacak niteliklere sahip, haksızlığa gelemeyen, hırslı bir Müslüman seçildi sadece. Bunu o kısımda belirtmek istedim hikaye ile fazla alakası yok devamını okursanız... Yorumunuz için teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: soldier.

Valla hocam güzel senaryo benim hoşuma gitti. Bir de hangi filmdense bu adını söylede gidip satın alıp izliyim
    Ama spoiler vermeye devam et haa takip ediyom konunu

Valla hocam benim gördüğüm kadarıyla 8-10 filmin konusunu birleştirsen bu hikaye çıkacak herhalde. Amerikan istihbarat teşkilatları film yapımcılarına yardım bile ediyor film çekmelerinde. Çünkü o filmlerde Amerika'nın gücü gösterilmek isteniyor. Ama hayır hikaye herhangi bir yerden alıntı değildir, ya da herhangi bir yerden etkilenilmemiştir.

quote:

Orijinalden alıntı: Said6

Beğenerek okuyorum ama biraz daha hızlı bölüm ekleme şansın var mı?

Valla hocam hikaye yazma işi bana göre değilmiş bunu anladım. Yazması, okuması zor geliyor. Elimden geldiğince hızlı çıkarmaya çalışıyorum.

• Güzel gidiyor kardeşim...eline sağlık.
  • Cinsellik yazmadığımız halde okuduğunuz için teşekkür ediyorum hepinize. Bölüm 16, 1 saat içinde gelecek inşaallah.
  • cok güzel devam ediyor, sabırsızlıkla bekliyorum. ama argo kelimeler yüzünden konunun silinmesinden korkuyorum. onları sansürlersen iyi olur Hocam
  • ilk bir kaç paragrafı okudum. vaho nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ste1n

ilk bir kaç paragrafı okudum. vaho nedir

Bir Amerikan İstihbarat Teşkilatı'nın sansürlenmiş halidir. VAHO diye bir şey yok normalde. Bir kurumun adı yerine kullanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahovahocuk

quote:

Bir Amerikan İstihbarat Teşkilatı'nın sansürlenmiş halidir. VAHO diye bir şey yok normalde. Bir kurumun adı yerine kullanıyoruz.

anladım. şu klasik ABD denilince akla gelen kurum değil mi?
  • Ne zaman 15 e geldim ben yaa
    güzel güzel devamını bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

Güzel gidiyor kardeşim...eline sağlık.

Çok sağolun.

quote:

Orijinalden alıntı: otantizma

cok güzel devam ediyor, sabırsızlıkla bekliyorum. ama argo kelimeler yüzünden konunun silinmesinden korkuyorum. onları sansürlersen iyi olur Hocam

İlginiz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Ayarlayacağım birazdan.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vahovahocuk

quote:

anladım. şu klasik ABD denilince akla gelen kurum değil mi?

Galiba.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.