Şimdi Ara

[Sansürlenen Hikaye] Arkadaşımın VAHO'ya Girişi ve Yaşadıkları Hakkında FİNAL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
18
Favori
8.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vahovahocuk

Bu final beni de tatmin etmedi arkadaşlar. Aslında hikaye yeniden bile kaleme alınabilir. Ayrıntılı anlatsam kitap bile basılabilir. Duygu ve düşüncülere yer verseydim çok daha güzel olabilirdi. Ama yazamadım açıkçası. Yazma konusunda tecrübem yok. Son kısım hakkında çok fazla pm geliyor. Bir şeyler yapmaya çalışacağım. İlginiz için teşekkür ederim.

wordpress tumblr blogger gibi sitelerden yararlan derim bir blog aç adresini istiyene pm olarak at hem bir blog un olur ve okuyucuları sevindirirsin hem belkide gelir sağlarsın olmazmı ?
  • blogspot için tema konusunda yardım bekliyorum arkadaşlar. Bir şey yapacaksak adam akıllı olsun, göze hitap etsin. Teşekkürler.
  • Hocam hepsini buyuk bir keyifle okudum finale gelince cok sasirdim 5-6 bolum daha surerdi sanmistim.gercekten finali cok b*k tan yazmissin en sondan itibaren sen bi 3-5 bolum daha yayinlasan olmazmi burada olmasada bir blogda falan yayinlasan ha ? blogda temayi bosver sen duz sade biryerde yaz gec onemli olan icerik bak mobilde bu kadar uzun yazdim yap bisiler
  • bencede sonu kotu yazmissin blogda falan daha ayrintili daha uzun bi sekilde yazarsaniz hikayeyi basdan okuyucak birsuru insan var bende bu hikayeyi e-book yapmayi isterim (elimden geldigince) eger izin verirseniz tabi
  • Özet geç.
    Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 18 Mart 2012; 11:54:59 >
  • bulunsun
  • Vay be...
  • Hoca ya yazsan su gercekleri keske
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.