Şimdi Ara

[Sansürlenen Hikaye] Arkadaşımın VAHO'ya Girişi ve Yaşadıkları Hakkında FİNAL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
18
Favori
8.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlara göre hareket etmeye çalışıyorum olabildiğince. Yorumlar için teşekkür ederim.

Bölüm 21 yayındadır.
  • kapanmış olsa da o blog adresini verebilirmisin peki?(özelden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blazar -- 28 Ocak 2012; 12:19:53 >
  • Kapanan konudada takipçiydim bunuda okuyorum. Heyecanlı ve sürükleyici gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahovahocuk

Yorumlara göre hareket etmeye çalışıyorum olabildiğince. Yorumlar için teşekkür ederim.

Bölüm 21 yayındadır.

devam
  • kitap okusam bu kadar merak etmezdim bende bu kurumun ajanı olacağım diye hayaller kuruyorum ama sonrası malum ölmekmiş falanmış bilemiyorum koskoca bir eğitim var işin ucunda kendini savunabilirsin bence ama sen daha fazla anlat ki bizde anlayalım neden burayı sevmememiz gerektiğini
  • Üzülerek FİNAL bölümünü yayınladığımı bildirmek istiyorum. Sorularınızı cevaplamaya hazırım.
  • quote:

Üzülerek FİNAL bölümünü yayınladığımı bildirmek istiyorum. Sorularınızı cevaplamaya hazırım.

Hocam pm attım bakar mısınız
  • quote:

Üzülerek FİNAL bölümünü yayınladığımı bildirmek istiyorum. Sorularınızı cevaplamaya hazırım.

Keşke hocam biraz daha açarak bitirseydiniz dediğiniz gibi...
  • Cocuk masali sadece belirtmek istiyorum bunu.
  • Hikayenin asıl kısmı hakkında çok fazla pm geldi. Nasıl yapmamız konusunda çözüm önerileri bekliyorum. Ben de anlatmak istiyorum ama burada olmaz. Önerilere açığım.
  • Bölümleri biraz daha uzun tut bence
  • Şahsen Elisha ve arkadaşının nasıl biri olduklarını merak ettim yani görünüş olarak. Bittiğine üzüldüm her gün yeni bölüm geldimi diye uğradığım bir konu idi.
  • Arkadaşı ve blogunu bende merak ettim. 1 veya 1.30 saatte okuyup bitirdim gerçekten güzeldi.
  • Bir blog üzerinde anlatılmayan yerlerini yazarsanız çok makbule geçer
  • noldu nıye fınal oldu hocam okucam 19da kalmıstım yıne mı sansurlendık noldu
    bıtırdım sonu ıyı bıttı en azından. ama asıl olay fg olaylarını anlatsaydın ıyı olurdu bılmeyen cok fazla kısı var boyle olayları

dostum hıkayenın ana mentalıtesındekı olayları yazıp bıtırıp herkese pm atabılırsın konuda ısteyenlere aklıma bu geldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaçalı -- 28 Ocak 2012; 23:18:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychopaht

Çok uzun,özet geç diyenler otursun Chuck'a başlasın pek bi fark yok

Nedense banada Nikita'yı hatırlattı. Sadece bazı roller ve olaylar farklı.
  • bu final yakışmadı
  • bunun özetinin özeti bile okunmaz.
  • Bu final beni de tatmin etmedi arkadaşlar. Aslında hikaye yeniden bile kaleme alınabilir. Ayrıntılı anlatsam kitap bile basılabilir. Duygu ve düşüncülere yer verseydim çok daha güzel olabilirdi. Ama yazamadım açıkçası. Yazma konusunda tecrübem yok. Son kısım hakkında çok fazla pm geliyor. Bir şeyler yapmaya çalışacağım. İlginiz için teşekkür ederim.
  • tamamdır beklıyoruz dostum kolay gelsın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.