Şimdi Ara

Sansürsüz forum istiyorum!!!(Fikir ve düşünce özgürlüğü derneği başkanı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Matador kardeşler attırgan filosuyla yaptığım toplantıdan sonra bir süre daha üyeliğimiz devam edecekdir...Finansal kaynaklar esirgenmeyecektir.
    Yalnız sansürün hiç olmazsa azaltılması şartıyla...347.yüzyılda da sansür olurmu anlayamıyorum...Bırakın millet istediğini yazsın kardeşim...

Yalnız anlamadığım bir şekilde Mr. Sıpak'la ihtilafa düştük,mantığına mıçtığım...

Mr.Sıpak:Mantıksız kaptan...

• quote:

Orjinalden alıntı: xxxsilver

Bu ne kardeşim ne yazsak sansürleniyor.Fikir vedüşünce özgürlüğü var.Yakında forumdan çıkarsam şaşırmayın.Yakışmıyor size...Kainatı kurtarıyoruz yaranamıyoz yaw...Ayrıca attırgan filosunuda donanım haber form dan çıkarmayı planlıyorum...

Mr.Sıpak:Mantıklı Kaptan...

WESTCOEST YAPMIŞ AMCA

• quote:

Orjinalden alıntı: xxxsilver

Bu ne kardeşim ne yazsak sansürleniyor.Fikir vedüşünce özgürlüğü var.Yakında forumdan çıkarsam şaşırmayın.Yakışmıyor size...Kainatı kurtarıyoruz yaranamıyoz yaw...Ayrıca attırgan filosunuda donanım haber form dan çıkarmayı planlıyorum...

Mr.Sıpak:Mantıklı Kaptan...

form diil forum

• quote:

xxxsilver

Matador kardeşler attırgan filosuyla yaptığım toplantıdan sonra bir süre daha üyeliğimiz devam edecekdir...Finansal kaynaklar esirgenmeyecektir.
    Yalnız sansürün hiç olmazsa azaltılması şartıyla...347.yüzyılda da sansür olurmu anlayamıyorum...Bırakın millet istediğini yazsın kardeşim...

Yalnız anlamadığım bir şekilde Mr. Sıpak'la ihtilafa düştük,mantığına mıçtığım...

Mr.Sıpak:Mantıksız kaptan...

Aman gitmediğinize bir sevindim bir sevindim
    Öyle sevindim ki anlatamam, gözlerim yaşardı

• Yaw konika kardeş...Kopi past muhabbetlerini bırakalım demişsin işim gücüm yok teknoloji varken 1500 satırlık yazıyı kendimmi yazcam kardişim...Psiko bi maceraydı gül diye yazdık...Adam güzelmiş felan der kıllığın yerimi...

Hoyrat bi şisin yaw...
  • Agüney ve nestor kardeşlerin başına gelenlerden sonra ne yazıkki yazdıklarım komiklikle karışık da olsa özünde doğruluğu ispatlanmış oldu...
  • Silmeye devammmmmmmmmmmmmmmmmm......................................
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.