Şimdi Ara

Sansürsüz forum istiyorum!!!(Fikir ve düşünce özgürlüğü derneği başkanı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne kardeşim ne yazsak sansürleniyor.Fikir vedüşünce özgürlüğü var.Yakında forumdan çıkarsam şaşırmayın.Yakışmıyor size...Kainatı kurtarıyoruz yaranamıyoz yaw...Ayrıca attırgan filosunuda donanım haber form dan çıkarmayı planlıyorum...

Mr.Sıpak:Mantıklı Kaptan...

• Sizi de protestoya çağırıyorum...Moderatörlere savaş başlatıyorum.
    muah...
  • Yahu ne tepkisiz toplumuz...Susma sustukça sıra sana gelecek arkadaş...
    Sana da bir gün sansür koyacak bu moderatör arkadaşlar...Hakkınızı savunun nice yazılarıma sansür kondu.Halbuki ben yazmak için ne çabalar harcadım...Yazıklar olsun...Tepkisiz toplum...
  • Demek ki herkes sansürlü forum istiyor.
  • Forumda sansür falan yok. Edepsizlikle sansürü karıştırma lütfen. Oh ne ala sen bir sürü küfür dolu şey yaz ondan sonra silindi mi forumda sansür var.
  • Şimdi forum sansürsüz olsun da bakalım görün siz o zaman sansürsüz forum nasıl oluyor. Allahım yarabim yaa
  • Bizim içimiz dışımız birdir kardeşim...Ne düşünüyorsak onu yazarız...Hem argo denilen şey halktan çıkma değilmidir...Günlük hayatta kullanıyoruz da form dan mı esirgicez...

Cem yılmaz küfredince gülüyonda biz edincemi gocunuyon...............

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen katılıyorum! Ne bu kardeşim yahu!!! BU forum sansürsüz değil ki sadece gerçekler yasak! Bütün saçmalıklara izin var hemde konu dışı bölümü güya Olmaz böyle!!!!
  • bir sürü foruma takılıyorum yerli yabancı burası kadar sansürcü forum görmedim zırt pırt sansür, modlar işi abartıyorlar. altı üstü bir yazı. rtükten beterler. Sadece küfür ve aşırı siyaset-ideoloji varsa silinmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 21 Şubat 2005, 20:14:57 >
  • Ya bunu hiç diyeceğimi düşünmezdim ama kardeşim yerseniz. Modlar kimseye bu konularda taviz vermeyerek iyi yapıyorlar bence. Seviyeli olduğu için bu kadar çok üyesi var zaten. Sansür görmek istemiyorsanız kurtadam forumlarına dewam edin bence
  • -1 helmarch

Sansür yok ama kurtadamdakiler daha sert.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxsilver

Bu ne kardeşim ne yazsak sansürleniyor.Fikir vedüşünce özgürlüğü var.Yakında forumdan çıkarsam şaşırmayın.Yakışmıyor size...Kainatı kurtarıyoruz yaranamıyoz yaw...Ayrıca attırgan filosunuda donanım haber form dan çıkarmayı planlıyorum...

Mr.Sıpak:Mantıklı Kaptan...

sen cesaret et te kendi nickinle msj yaz post sayın 0 ama mod filan herşeyi biliyon

Fake User

• Hilmark kardeş insanda önce akıl sonra kalp sonra mide sonra belden aşağı gelir...Ben ve attırgan filosu amuda kalkmış değilizdir...
    Lütfen yazdıklarına dikkat et...Sansür yok derken dııııt'lardan bahsetmiyom...Moderatörler seni avukat olarak mı kiraladı...
    The Veliaht of moderatör kardeş hilmark, ben de küfre karşıyım ama moderatörler form terminatörü oldular...Ondan bahsediyom...
    Hoyrat bir şey yaw...
  • hangi mesajını sildiler silver, ona göre destek vereyim.
  • Argo olmayan DEyimler ve atasözleri kardeş...
  • quote:

Hilmark kardeş insanda önce akıl sonra kalp sonra mide sonra belden aşağı gelir...Ben ve attırgan filosu amuda kalkmış değilizdir...
    Lütfen yazdıklarına dikkat et...Sansür yok derken dııııt'lardan bahsetmiyom...Moderatörler seni avukat olarak mı kiraladı...
    The Veliaht of moderatör kardeş hilmark, ben de küfre karşıyım ama moderatörler form terminatörü oldular...Ondan bahsediyom...
    Hoyrat bir şey yaw...

Neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Hiç bişi anlamadım. Türkçe bilmiyorsan ingilizce yaz bişiler anlayabileyim

• quote:

Argo olmayan DEyimler ve atasözleri kardeş...

Argo değilse neden silmişler yahu? Ayıp etmişler öyleyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Hilmark kardeş insanda önce akıl sonra kalp sonra mide sonra belden aşağı gelir...Ben ve attırgan filosu amuda kalkmış değilizdir...
    Hoyrat bir şey yaw...

Neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Hiç bişi anlamadım. Türkçe bilmiyorsan ingilizce yaz bişiler anlayabileyim

Thereupon, I don't comment on anything...

• quote:

Orjinalden alıntı: Buyur Burdan Yak

quote:

Ne argosu yahu düpedüz küfür içerikli bir yazıydı. Komikti belki ama küfür içerikli işte. İnsan bir uyarı falan yapar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Orjinalden alıntı: Buyur Burdan Yak

quote:

Ne argosu yahu düpedüz küfür içerikli bir yazıydı. Komikti belki ama küfür içerikli işte. İnsan bir uyarı falan yapar

Yazı değiştirilmişti zaten...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.